- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
saglikli bir iletişim yok sanirim.Merhaba arkadaşlar yakında düğünüm var ve benim kimsem yok tamam annem babam hayatta kardeşlerim vs kalabalık bi aileyiz evet nişanlımın olduğu şehirde düğün yapcaz. (Bende aynı şehirde çalışıyorum). Daha öncedende konu açmıştım ablamın biriyle kavgalı olduğumu durup dururken ufacık meselelerden sorun çıkarıp aylardır benimle konuşmuyor yüzde 90 hiç bişeyime katılmayacak katılırsa da görev icabı surat asıp oturacak eminim buna.Babam desen hiç ilgilenmiyor konuyla sanki ben hiç bir evlenmeyecekmişim gibi ben açmasan konuyu bile açmıyor hiç hemde. Ben maddi bişey beklemiyorum ama bi manevi destek napcaksınız nasıl olacak sormuyor ilgilenmiyor.Konuyu ben açınca Tek söylediği şunu alsınlar bunu yapsınlar karşı tarafı kastederek,beni düşünüyor güya ,dediğim gibi bi beklentim yok ama hani kendisinin hiç bişey yapmamasıyla ilgili bi mahçubiyeti yok buna da ayrı bozuluyorum.Ben ezilsin büzülsün demiyorım o da beni okutmuş sağolsun ama hani öyle bişey hiç söz konusu bile değil anlatabiliyo muyum yani bende kız babasıyım bişeyler yapmam lazım mı vs yok.Diğer kardeşimle konuştuk direkt düğün gününe gelecek şekilde program yapmış ya demez misin kardeşimin ihtiyacı olur mu vs.Ben 2 gün önce kına yapmayı düşünüyorum dedim ama biz ona göre ayarladık izinimizi diyor.Ya canım çok sıkılıyor arkadaşlar napayım ya bi yol gösterin çok üzülüyorum kimsem yok ya gelinliğimi bile tek başıma aldım. Fotosunu atıyorum aile grubuna kalpli emoji attı bekliyorum ya yorum diye soruyorum beğendinz mi diye cevap beğendik bu kadar.Buna mı takıldın diyeceksiniz beğenmek zorunda değil kimse ama bi yorum yaparsın güzel dersin kötü dersin yani dersin bişeyler kardeşsin sen ya.Böyle işte içimi dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin
yapacaginiz birsey de yok,
duygusal açıdan yanliz birakilmissiniz.
demek ki benim ailemde boyle diyip kabullenirseniz rahat edersiniz. sorguladıkça hem elinize birsey gecmeyecek hem de sadece siz yipranacaksiniz. beklentiniz oldukça ki haklisiniz aileden beklemeyip kimden bekleyeceksiniz ama mevcut durum buysa zor da olsa beklentinizi sifirlayacaksiniz..
cunku bunun 1 adim sonrası dogum yaptım, aramadılar gelmediler, çocuğuma sunnet yaptım son dakika geldiler vs vs gibi ornekler yasayacaksiniz...