Yapayım mı yapmayım mı bi akıl kızlar nolur

Boşanmak hiç mi istemiyosun?
Ya benim sıkıntım boşanmaktan ziyade hani şu elalem var ya bu sanırım yoksa .başkasını aratan adamı ben nabayım ki bu adam ben lohusayken de bunu yapmıştı ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda:hala öfkeliyim ona.sevgili olsam arkama bakmam dönmem yüzümü

Esinin sevdigi bir dostu saydigi buyugu var mi o konussa.
Ablasıyla arkadaş gibiyiz hiç görümcelik yapmamıştır bana ama başkasının demesiyle adam bırakır mı beynine mi gircek.biz daha önce yaşadık bundan ders alması lazımdı ama yok.1sene olucak ilk vukuatinden isteyen adam düzeltmez miydi istermz miydi karısını.eski sevgilisini mi aratırdı.

Elalem yüzünden istemediginiz bi evliliği mi devam ettiriceksiniz yok artık. Ama ben yined3 diyorum 1 2 ay takip edin yazicak mi bakalım o kiza

Canim benim ya valla aklı onda kalmış bu nasıl rahatlık ya bir çeşit aldatma yerinde olsam ailemden birine anlatır fikir alırdım hatta gözünün yaşına bakmazdım sadakati kaldirmis

Beceremedik biz evliliği buna ben de dahil.ilk tanıştığımızda hiç bir etkileşim olmamıştı bende ama o okadar üstüme titrerdi ki sanırım onun ilgisi bu duruma getirdi,ilk seneler ben alışamadım ben de bi soğukluk vardı sonra alıştık birbirimize ardından ben hamile kalınca sanki sihir gitti ilgisini sevgisini hissedemedim zaten lohusayken de ben ilk vukuat oldu.dediğiniz gibi bi paylaşım olmayan bi evlilik sadece bi angarya

Hımm. Anladığım kadariyla siz farkli kulturlerdendiniz ve cevrenizin olumsuz elestirilerine ragmen evlendiniz. Simdi de bu evlilik icin emek harcadiginiz icin hem insanlarin gozunde onlarin "biz demistiklerini " cekmemek hemde esinize karsi beslediginiz duygulardan dolayi bosanmak istemiyorsunuz. Bence yuvaniz icin mucadele etmeniz guzel birsey ama dikkat etmeniz gereken nokta " bu tarz dusuncelerinizden dolayi kendi deger yargilarinizi yitirmeyin, bir inatlasma surecine girmeyin, insallah esiniz duzelir ama duzelmemesi durumunda bunu bir gurur meselesi haline getirip ,evliligimi devam ettirmeliyim mutlaka diye kendi yasam kalitenizi dusurmeyin.

Elalem adı üstünde elalem...

Bu sizin hayatınız ve kendinize olan saygınız için bu adamı derhal boşamalısınız. Bunu bu kadar net kolay kolay söyleyemem ama sizin durunuzun çıkar yolu yok görünüyor.

Ayrıca unutmayın ki artık bir kız çocuğu yetiştiriyorsunuz, böyle bir babanın yanında onun da sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Ailen yanında olacaksa sen geçimini sağlayabileceksen elalem kim ya? İki gün konuşurlar sonra geçer gider seninle mi yaşıyolar sanki. Haa konuşmalarda da sizin hakkınızda kötü konuşacaklarını sanmam. Eşinin yaptıklarını neden boşandığını gayet açıkça söyle. Cesur kadın, ayakları yere sağlam basanlardan desinler sizin için.

Demek ki onda bu durum hakim değil pek dem”biz “olayını kavrayamamış.

Elalem yüzünden istemediginiz bi evliliği mi devam ettiriceksiniz yok artık. Ama ben yined3 diyorum 1 2 ay takip edin yazicak mi bakalım o kiza
Ya kız evli olduğunu biliyo hatta ilk vukuatta ben kızla yazıştım bile boşanmanın eşiğinden döndük kız bana yok biz hiç görüşmedik konuşmadık sakın olmayan bişi için evlilğini bozmalar fln.inanın o zamanki durumumu anlatamam size o psikolojimi kocamın eski sevgilisiyle muhattap oldum ama olaya bak yine aynı yerdeyim

Zaten suç benim niye uzatıyorum ki evlilik yaşamadığım birini ama işte ya hep.düzelirse olayı var ya o beni frenledi çünkü biz gayet iyiydik ben ne zaman hamile kaldım sıkıntılar başladı.

Zaten suç benim niye uzatıyorum ki evlilik yaşamadığım birini ama işte ya hep.düzelirse olayı var ya o beni frenledi çünkü biz gayet iyiydik ben ne zaman hamile kaldım sıkıntılar başladı.

Cinsel sorunlarda o zaman mi basladi

Sasırcak bısey yok. Bır kere aldatan bı da aldattıgı gıbı "bır kere aratan bı da aratır". Sıkıntı sende. Senın affedıp durmanda.

Haklısınız bunu ben de biliyorum ama işte bi cesaret!böle devam edersem kendime saygım azalıcak onun gözünde iyice değerim gidicek.kendime güvenim azalıcak

Cinsel sorunlarda o zaman mi basladi
Evet o zaman bi uzaklaştı çocuk doğdu yakınlaşmamız azaldı yok emziriyom yok öle uykusuzmmlar diye düşünüyodum bi de biz bu olayı ilk ben lohusalıyken yaşadığımız için affedemedim yaklaşmadım sadece evde bebeğimle ilgilendim ve öle gitti son zamanlarda acaba ben mi çektin diye oluyo derken yine aynı durum

Sasırcak bısey yok. Bır kere aldatan bı da aldattıgı gıbı "bır kere aratan bı da aratır". Sıkıntı sende. Senın affedıp durmanda.
Doru söze ne denir adama ben verdim adam da der”aman bişi olduğu yok “diye çok ciddi bi süreçten boşanma olayından döndük biz ama gel gelelim aynı yine face’de bakmış

Canim benim ya valla aklı onda kalmış bu nasıl rahatlık ya bir çeşit aldatma yerinde olsam ailemden birine anlatır fikir alırdım hatta gözünün yaşına bakmazdım sadakati kaldirmis
Evet sadık olsa düşünse bile frenlemesi lazımdı “saçmalama çocuğun var artık gitmiş bitmiş “diye ama yok bu durumdayız ya ben ilk olayda kendime gelemedim evliyim ama değilim adama yaklaşasım gelmiyodu ya hala aklı ondaysa diye nitekim de öle oldu

Bu adam uçmuş artık size konmaz maalesef.
Annenlerin yaninda huzursuzluk çıkmasından dolayı üzülme, kendine bi çıkar yol ara.
Hakkında hayırlısı olsun.

Bu adam uçmuş artık size konmaz maalesef.
Annenlerin yaninda huzursuzluk çıkmasından dolayı üzülme, kendine bi çıkar yol ara.
Hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkürler zaten bende olsaydı beni kaybetmekten korkardı onun ismini aratçağına yanıma yanaşırdı.

Çünkü tek sorun aslında kiz arkadaşına bakması değil bu sadece sizin bahaneniz. Içinizde birşeyler bitmiş elalem ne derden çok baştan nasıl başlıcam, boşanırsak kötü mu olucak gibi düşünceler var kafanızda. Bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…