Ya benim sıkıntım boşanmaktan ziyade hani şu elalem var ya bu sanırım yoksa .başkasını aratan adamı ben nabayım ki bu adam ben lohusayken de bunu yapmıştı ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda:hala öfkeliyim ona.sevgili olsam arkama bakmam dönmem yüzümüBoşanmak hiç mi istemiyosun?
Ablasıyla arkadaş gibiyiz hiç görümcelik yapmamıştır bana ama başkasının demesiyle adam bırakır mı beynine mi gircek.biz daha önce yaşadık bundan ders alması lazımdı ama yok.1sene olucak ilk vukuatinden isteyen adam düzeltmez miydi istermz miydi karısını.eski sevgilisini mi aratırdı.Esinin sevdigi bir dostu saydigi buyugu var mi o konussa.
Elalem yüzünden istemediginiz bi evliliği mi devam ettiriceksiniz yok artık. Ama ben yined3 diyorum 1 2 ay takip edin yazicak mi bakalım o kizaYa benim sıkıntım boşanmaktan ziyade hani şu elalem var ya bu sanırım yoksa .başkasını aratan adamı ben nabayım ki bu adam ben lohusayken de bunu yapmıştı ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda:hala öfkeliyim ona.sevgili olsam arkama bakmam dönmem yüzümü
Canim benim ya valla aklı onda kalmış bu nasıl rahatlık ya bir çeşit aldatma yerinde olsam ailemden birine anlatır fikir alırdım hatta gözünün yaşına bakmazdım sadakati kaldirmisOlmaz zaten ona söledim ayrılalım saçmalama dedi o zaman terapist yardımı alalım aşamıyoruz birbirimize zorunlu değiliz diyorum yok yanaşmıyo.ama ben de evli değilim ki evcilik resmen bu.fotoğrafı kaydettim atasım var WhatsApp ‘ına ama işte yarın aileme gitme durumum var o zaman ortam nasıl olur ben onunla nasıl rahat ederim of ya
Beceremedik biz evliliği buna ben de dahil.ilk tanıştığımızda hiç bir etkileşim olmamıştı bende ama o okadar üstüme titrerdi ki sanırım onun ilgisi bu duruma getirdi,ilk seneler ben alışamadım ben de bi soğukluk vardı sonra alıştık birbirimize ardından ben hamile kalınca sanki sihir gitti ilgisini sevgisini hissedemedim zaten lohusayken de ben ilk vukuat oldu.dediğiniz gibi bi paylaşım olmayan bi evlilik sadece bi angaryaBakın öncelikle bu yazdıklarınız çok önemli. Mesela neden cinsellik yok? Eşinizin bu saplantısı dışında zaten evliliğinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var belli ki. Bunun kaynağı tamamen bu eski sevgili saplantısı mı yoksa bu saplantı olmasaydı da bir uyumsuzluk mu mevcut? Önce bi bunu netleştirirseniz işin içinden daha rahat çıkarsınız.
İlişkinizdeki bu sorunların tek sebebi eski sevgili takıntısıysa üzgünüm ama bunu çözmek zor olabilir. Bu durumda kabullenmek ve vazgeçmek gerekiyor, bu çok açık. Ama eğer ki evliliğinizdeki sorunlar eşinizin bu saplantısını besliyorsa o zaman bir şeyler yapılabilir. Cinsel sorunları çözmek, iletişimi düzeltmek yani bir terapi sürecinden geçmek faydalı olabilir.
Benim bu size önerim şudur: Ailenize ve eşinize şimdilik bir şey söylemeyin. Size biraz sakince düşünmenizi tavsiye ediyorum. Sizi bu evlilikte tutan nedir, neden cinsellik olmayan, eski sevgiliye bakan bir adamla bu evliliği devam ettirmekte ısrar ediyorsunuz? Tam olarak sizi engelleyen nedir ve en önemlisi sizce her şeyin kaynağı bu saplantı mı?
Siz gerçeğin ne olduğunu biliyorsunuz. Bu noktada kendinize dürüst olun, dürüst bi değerlendirmeye ihtiyacınız var.
Evet kendimi tanıyamıyodum normal ben böle bi durumda salıp gitmem lazımdı adamı ama çırpınıyorum.ha çok mu aşığım hayır sadece seviyorum sanırım benim sıkıntım elalem ve “biz demiştik”demele.annemler kararıma birşey dememişlerdi ama eşimiz dostumuz farklı yerlerdesiniz kültürümüz uyuşmaz deyip bi kaç boşanmayla sonuçlanan evlilik örnekleri vermişlerdi ben se ünsan olsun olmucaksa zaten kendi memleketlinle de olmaz demiştim.olmadı işte
Ya benim sıkıntım boşanmaktan ziyade hani şu elalem var ya bu sanırım yoksa .başkasını aratan adamı ben nabayım ki bu adam ben lohusayken de bunu yapmıştı ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda:hala öfkeliyim ona.sevgili olsam arkama bakmam dönmem yüzümü
Ailen yanında olacaksa sen geçimini sağlayabileceksen elalem kim ya? İki gün konuşurlar sonra geçer gider seninle mi yaşıyolar sanki. Haa konuşmalarda da sizin hakkınızda kötü konuşacaklarını sanmam. Eşinin yaptıklarını neden boşandığını gayet açıkça söyle. Cesur kadın, ayakları yere sağlam basanlardan desinler sizin için.Ya benim sıkıntım boşanmaktan ziyade hani şu elalem var ya bu sanırım yoksa .başkasını aratan adamı ben nabayım ki bu adam ben lohusayken de bunu yapmıştı ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda:hala öfkeliyim ona.sevgili olsam arkama bakmam dönmem yüzümü
Demek ki onda bu durum hakim değil pek dem”biz “olayını kavrayamamış.Sizinkiler 1 aylığına gelsin dönsün ondan sonra şutlayın adamı. O zamana kadar hep dişinizi sıkarak takip edin delil toplayın davayı çakın. Yok artık ya eski sevgili aratmak falan artık evli barklı adamsın çoluğun çocuğun var ayiptir
Ya kız evli olduğunu biliyo hatta ilk vukuatta ben kızla yazıştım bile boşanmanın eşiğinden döndük kız bana yok biz hiç görüşmedik konuşmadık sakın olmayan bişi için evlilğini bozmalar fln.inanın o zamanki durumumu anlatamam size o psikolojimi kocamın eski sevgilisiyle muhattap oldum ama olaya bak yine aynı yerdeyimElalem yüzünden istemediginiz bi evliliği mi devam ettiriceksiniz yok artık. Ama ben yined3 diyorum 1 2 ay takip edin yazicak mi bakalım o kiza
Zaten suç benim niye uzatıyorum ki evlilik yaşamadığım birini ama işte ya hep.düzelirse olayı var ya o beni frenledi çünkü biz gayet iyiydik ben ne zaman hamile kaldım sıkıntılar başladı.Ailen yanında olacaksa sen geçimini sağlayabileceksen elalem kim ya? İki gün konuşurlar sonra geçer gider seninle mi yaşıyolar sanki. Haa konuşmalarda da sizin hakkınızda kötü konuşacaklarını sanmam. Eşinin yaptıklarını neden boşandığını gayet açıkça söyle. Cesur kadın, ayakları yere sağlam basanlardan desinler sizin için.
Zaten suç benim niye uzatıyorum ki evlilik yaşamadığım birini ama işte ya hep.düzelirse olayı var ya o beni frenledi çünkü biz gayet iyiydik ben ne zaman hamile kaldım sıkıntılar başladı.
Haklısınız bunu ben de biliyorum ama işte bi cesaret!böle devam edersem kendime saygım azalıcak onun gözünde iyice değerim gidicek.kendime güvenim azalıcakElalem adı üstünde elalem...
Bu sizin hayatınız ve kendinize olan saygınız için bu adamı derhal boşamalısınız. Bunu bu kadar net kolay kolay söyleyemem ama sizin durunuzun çıkar yolu yok görünüyor.
Ayrıca unutmayın ki artık bir kız çocuğu yetiştiriyorsunuz, böyle bir babanın yanında onun da sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Evet o zaman bi uzaklaştı çocuk doğdu yakınlaşmamız azaldı yok emziriyom yok öle uykusuzmmlar diye düşünüyodum bi de biz bu olayı ilk ben lohusalıyken yaşadığımız için affedemedim yaklaşmadım sadece evde bebeğimle ilgilendim ve öle gitti son zamanlarda acaba ben mi çektin diye oluyo derken yine aynı durumCinsel sorunlarda o zaman mi basladi
Doru söze ne denir adama ben verdim adam da der”aman bişi olduğu yok “diye çok ciddi bi süreçten boşanma olayından döndük biz ama gel gelelim aynı yine face’de bakmışSasırcak bısey yok. Bır kere aldatan bı da aldattıgı gıbı "bır kere aratan bı da aratır". Sıkıntı sende. Senın affedıp durmanda.
Evet sadık olsa düşünse bile frenlemesi lazımdı “saçmalama çocuğun var artık gitmiş bitmiş “diye ama yok bu durumdayız ya ben ilk olayda kendime gelemedim evliyim ama değilim adama yaklaşasım gelmiyodu ya hala aklı ondaysa diye nitekim de öle olduCanim benim ya valla aklı onda kalmış bu nasıl rahatlık ya bir çeşit aldatma yerinde olsam ailemden birine anlatır fikir alırdım hatta gözünün yaşına bakmazdım sadakati kaldirmis
Bu adam uçmuş artık size konmaz maalesef.Herkese iyi geceler gün geçmiyo ki iyice evliliğimden uzaklaşmayım,benim olayları belki daha önceden okuyanlar olmuştur eşimin ilgisizliğinden yakınmıştım,sonra ben luhısayken eski sevgilisine attığı msjı görmüştüm(alkolüyümdü açıklaması yapmıştı)bü sürü dül dökmeler tekrarlanmıcak demeler salak ben bi şans verdim ama bişiler kopmuştu bebeğim 9aylık oldu ben yine konu açtım eşimle iletişimsizlik hat boyutta ben de yaklaşamıyom o da diye konuştum ama bana tepkisiz kaldı bişi demedi.ben hala ikilemdeyken nolcak ayrılmayı bile düşünürken.sevgili kocam face’sini kapatmıştı bugün teli aldım ve teline bakarken dün gece face’ine giriş yaptığını ve sevgilisini arattığını gördüm.ben yine sinir küpü oldum iyice laçkalaştı bizim durum ben de kendi face’imden girdim kızın fotosunu çektim eşimin WhatsApp ına atmak istiyoö boşuna aratma telinde kalsın bu foto diyeişin kötüsü öğretmenim ve 15tatil için benim memleketime annemlere gidicez nabıcam ben ya fotoyu atsam yarın kavgayla geçicez ve orda ben iyice huzursuz olucam böle de kendimi aptal gibi hissediyom.dönüşte bizimkileri de yanımızda götürcez bebeğe bakması için 1aylığına.kızlar ben nabayım bu evliliğin bi oluru kalmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var şu an uyuyo ve onun Memleketindeyiz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyom
Teşekkürler zaten bende olsaydı beni kaybetmekten korkardı onun ismini aratçağına yanıma yanaşırdı.Bu adam uçmuş artık size konmaz maalesef.
Annenlerin yaninda huzursuzluk çıkmasından dolayı üzülme, kendine bi çıkar yol ara.
Hakkında hayırlısı olsun.
Çünkü tek sorun aslında kiz arkadaşına bakması değil bu sadece sizin bahaneniz. Içinizde birşeyler bitmiş elalem ne derden çok baştan nasıl başlıcam, boşanırsak kötü mu olucak gibi düşünceler var kafanızda. Bence.Ya kız evli olduğunu biliyo hatta ilk vukuatta ben kızla yazıştım bile boşanmanın eşiğinden döndük kız bana yok biz hiç görüşmedik konuşmadık sakın olmayan bişi için evlilğini bozmalar fln.inanın o zamanki durumumu anlatamam size o psikolojimi kocamın eski sevgilisiyle muhattap oldum ama olaya bak yine aynı yerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?