Yapayım mı yapmayım mı bi akıl kızlar nolur

Yaklaşmamakta haklisin zaten yaptığı igrenclikten sonra

Teşekkürler zaten bende olsaydı beni kaybetmekten korkardı onun ismini aratçağına yanıma yanaşırdı.
Canim bende 20 li başların basinda evlendim 2 ayda annemin evine nasil döneceğimi şaşırdım.
Benim yaşadıklarım cok farklı seylerdi fakat boşanmakla en iyi kararı verdim.
Su an çok mutlu bir evliliğim var.
Boşanmak zor diyorlar ya zor değil, zor olan ne biliyomusun.
Hayatının içine nasıl edildiği aklına geldikçe o koyuyo insana.
Ama inan boşa bu adami, inan çok mutlu olacağım daha mükemmel bi evliliğin olur.
Eşinde zannetmesin bu konuştu kadın ona yar olacak evli adamla konusan, adam bosanip onunla evlendiğinde eşini de nutlaka aldatacak.

Evet çünkü ben evlilikten bişi anlamadım önceleri okurdum burdaki arkadaşlardan yok kocanın ailesiyle ilgili sıkıntılar,yok şiddet yok anlaşamama küfürler fln ben okurken şaşırırdım boşanmaktan başka yol var mı diye.kendime bakıyorum ailesi çok ilgili hiç bi rahatsıZlığı yok,bana hiç birzaman sesini bile uükseltmedi ,bi tartışmamız olmadı tam iyiyiz biz derken olaylara bak.ben bunu anlayamadım evlilikten bişi anlamadım ben ve bu durumdayı,4.senemize giricez ve bu dörtte de kalıcak.

Haklısınız bunu ben de biliyorum ama işte bi cesaret!böle devam edersem kendime saygım azalıcak onun gözünde iyice değerim gidicek.kendime güvenim azalıcak

Kolay olmadığına, olamayacağına eminim, hele ki çocuk varken. Ama sizde saygı yok olmuş, eşin daha önceki hatayı tekrarlamış. Düzeleceğine inanmak bu sebeple zor. Belki de ilkinde affettiğin için seni hep cepte görüyor artık. Baksana bir karı koca ilişkimiz yok bir yıldır diyorsun, buna rağmen evinde oturuyorsun olarak değerlendiriyor kafasında. Yoksa aklı karısında olan bir adam akrabalarını bile deneyip ulaşmaya çalışır mı başkasına.

Özür dilerim, niyetim seni üzmek değil İnan ki. Sadece acı söylemek zorundayız ki daha fazla zarar görmeden, başka çerçeveden görebil durumu.

Yaklaşmamakta haklisin zaten yaptığı igrenclikten sonra
Hem de lohusayken bebeğime alışamadan bu durumla yüzleştim allahtan sütüm fln kesilmedi beneğim yaşına giricek hala aynı durum.ben kendi konuma bakınca pek de çılar yol göremiyorum sonuç belli .burda paylaştım çünkü farklı kişiliklerden farklı düşünme tarzlarına ihtiyacım var.nefes alamoyorum kimsele paylaşamıyorum paylaşsam ipin ucu kaçıcak ve ortaya dökülecek benim önce kararlı olmam gerekiyo eğer bizimkilere duyurursam eşime cephe alırlar bi de devam kararı alırsam işin içinden çıkılmaz ama böle se devam olmaz adam akıllanmıyo sabit kafası biz uyurken gece yaptığı şeye bakbebeğinden de utanmıyor

Ya eşimle tanıştıktan sonra sanırım ben bu adamla evlenicem demiştim ve evlendim sonraki gecen senelerde de içimde hep bi his sonunuzu göremiyorum sanırım ayrılcaz biz derdi ve oraya doğru gidiyoz.beni sevmeyen bi adamla olamam zaten ben bu durumu da konuştum ben sevgisiz yapamam ayrılalım zorla çekmiyoruz dedim bana sadece saçmalama dedi.gelip gönlümü almadı bile.işte durum allaha şükür işim gücüm var bebeğimle geçinir gideriz

Arkadaşım, şimdi eski konularına baktım, taaa 24 Ocak 2016da, tam tamına 2 yıl önce açmışsın ilk şikayet konunu. İletişimsizlikten yakınmışsın. Ondan sonra ardına bu kıza mesaj atma konuları. Belli ki çözülmemiş hiçbirşey kafanda, hatta artarak devam etmiş. Benim sana sorum şu: Neden hamile kaldın sanki çok sağlıklı bir ilişkiniz varmış gibi ? Yapman gereken şey whatappına resim göndermek değil, en acilinden boşanma davası açmak.

Teşekkür ederim zaten yazarken gelincek sonucu da biliyodum ya işte kimseye sölüyememek beni kemirdi aileme sölesem yüzüne bakmazlar bi de yarın bzimkilerin yanına gidicez utanıyorum valla nasıl gidicem nasıl onu götürücem,nasıl davranıcam bu gördüğümü yarın mı söleyim ee sölersem oraya hangi psikolojiyle gidicem nolcaz,bekletsem bizimkiler gidesiye kadar nasıl tutçam içimde of yaz

Tek bir soru: bu gece onun yanında uyuyabilecek misin?

Evet ben korundum hep hatta bazen ben bile sordum kendime zaten böle böleydi diye ama o zaman diliminde çok iyiydik o da istedi yoksa ben hep çekinmişimdir çocuk sorumluluğundan ha pişmanmıyım şimdi hayır ama haklısınız süreç buraya getirdü beni

Hödükler senden ayrılsa başkasıyla evlense değerli olursun bu kezde seni stalklar. Kaybedince değerli oluyo çünkü.
Oysa sana yaşattığnın 10 da 1 ini o kıza yaşatsa tekmeyi yemişti çoktan.
Ayrıl diyemem ama gözünü korkutman şart olmuş .. bnce sakince konuş.. şöyle de..
“ ailelere belli etmicez şuan bşe yok gbi davrancam ama tatil dönüşü boşanma işlemlerini konuşacağız. Anlaşmalı olcak. Aklın başkasındayken yanında olamam artk affedemem” de ve soğuk davran inandır.. maksat onu inandırmak gözünü korkutmak..
eve gdince seni ikna edecektir ztn sende son şans olarak kabul edersin..
Tatilim berbat olcak die düşünme tatil mi önemli hayatın mı...

Uyumuyorum bebeğimle yatıyorum ben hatta şu an emziriyorum kendisi tek yatıyo

Bu soruyu sormadaki amaç, yarın annelere beraber giderseniz günlerce aynı odada olacaksın büyük ihtimalle. Yani bu süreyi iki türlü değerlendirebilirsin;

1. Olasılık, ona sabah durumu soğuk kanlı şekilde durumu konuşup, düşünmek gerektiğini söylemek ve güçlü şekilde çıkıp tek başına gitmek (ki bence doğrusu bu ama kişiye göre değişir)

2. Olasılık, plana göre birlikte gidip ailenin yanında bir yandan rol yapıp bir yandan kafanda ne yapmak istediğini düşünmek

Ya tatil kalmadı zaten bi yanım hep hazırdı gitmeye bu olaylar olduğundan beri benim sıkıntım ailemle bir arada olucaZ yarın oraya gidicez dönüşte onları da alıcaz bize getircez,anneme açıcam yavaştan çünkü çok yıprandım ve özsaygımı kaybettim .evli olmadığım bi adamla,aklı başkasında olan bi adamla beraberim.bunu düşündükçe onu kaldırıp tüm kinimi kusasım var ama işte ..

Doğudan ankaraya gidicez yani yol ızun araçla gitmek lazım,onunla yatmam yer yatağı isterim kardeşten,artık bu kadar yüz göz oldum adamla resmen eski sevgiliyle yaşar olduk daha önce yaşadık artık ne konuşulcak ki kalmadı konuşçak bişi sessiz kalcam tek bi kelime etmicem varınca sölücem o kadar saat yol nasıl aynı araçta çekicem onu da bilmiyom

Konuşmaktan kastim olayı bildiğini anlamasını sağlayıp bu durumda düşüneceğim tek başıma deyip kapıyı çekip çıkmak aslında. Yoksa asla uzun uzun konuşup tartışmak değil.

Konuşmaktan kastim olayı bildiğini anlamasını sağlayıp bu durumda düşüneceğim tek başıma deyip kapıyı çekip çıkmak aslında. Yoksa asla uzun uzun konuşup tartışmak değil.
Zaten yoruldum inanın ne diceğimi de bilemiyorum ki bak yine 2.kez mi yaptın dicem.adam önemsese biZi yapmazdı demek ki gözden çıkarmış bizi.valla bu saat oldu midem yanıyo bulanıyor.dicek çok da bişi yok aslımda biz diye bişi yok

Sana bir şans vermek bile hataydı, düşünecek çok bir şey olmasa da kafamı dinlemeye gidiyorum, deyip çekip gitmek en güzeli tabi de yazıldığı gibi kolay değildir yaşaması.

Yazılarınızdan bu işi de sineye çekeceğiniz izlenimini aldım.
Adam bir kere aldatmış (ben sarhoşdum yalanına inanmıyorum ama sizi kandırmış) affetmişsiniz. Adam bakmış ki siz affediyorsunuz eline almış aldatma ruhsatını işine devam etmiş.
Belki olay daha ileri boyutlarda ama siz ancak iki tanesinin farkına vardınız.
Eğer boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmayın safa yatın adam da keyfine baksın. (Böylece kendinize dünyanın en büyük kötülüğünü yapın)

Yani cidden oluru kalmamis onun icin bir an once ne yapacaksaniz yapin. Yani madem ayrilmayi dusunuyorsunuz niye yok otaya gidince huzursuz olmayim annemleri getirince husursuz olmayim diye dusunuyorsunuz ki?
Benim nacizane fikrim onun ailesi yanindayken olayi patlatin. Ailenizin yaninda olursa aaa bizim yanimizdayken biseyleri yoktu gitti anasi fitledi olur. Ya da aileniz sizin evinizdeyken olursa onlar cok huzursuz olurlar ve sen onlar rahatsiz olmasin diye daha neler yutmak zorunda kalirsin kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…