Yapılan arayı bozmak

Tanımadığınız birini arkadaşınıza eş olur diye nasıl baktınız ? Bu işlere bulaşmayın bundan sonra.

Arkadaşınıza da söyleyin tabii ki duyduklarınızı. Ona göre tanır, yolunu çizer.

Ya ben bu bayanın bir sürü insanın içinde özellikle bel altı konuşmalarına takıldım. Yani 32 yaşına gelmiş, öğretmen olmuş bir şahıs nasıl bu kadar saygısız ve kendini de küçük düşürücü konuşabilir. Yarın bu adamla evlense bu söyledikleri ne olacak, o yanında atıp tuttuğu insanların yüzüne nasıl bakacak. Yok boyu kısa, yok o iş nasıl olacak nasıl rezil bir konuşmadır ya. Sanki tamamen mantık olarak bakıyor olaya, onda da mantığına uymayan şeyler var. Ve bunları da saçma sapan bir tarzda ortaya koyuyor.
Kızı tam tanımadan önermeseydiniz arkadaşınıza keşke. Ama şu saatten sonra da ben bunları duydum demek de ne kadar yakışık alır bilinmez. Görüşmeye başlamışlar. Zaten bunları söyleyen, bakış açısı bu kadar sığ olan bir bayan bir şekilde herhangi bir konuda kendini ele verecektir. Arkadaşınızın da aşktan gözü kapanmadıysa kendisi fark edecektir.
Bende çok gıcık oldum buna. Hadi geri kalanlar bir derece ama bu muhabbet aslında basit bir hatun olduğunu gösteriyor. Bana aklı başına, çok düzgün, iyi bir insan falan dedi bir sürü kişi ama yanılıyorlar bence.
Bende diyorum ki arkadaşımı az buçuk işkillendireyim. Erkek milleti gözü kapanır sonra içimde kalır hepsi.

Yani bu sohbetleri gülüşürek aramızda illa yapıyoruz ki gerçeklik payı tabiki de yok kim istemez 3 kadın temizlik yemek ütü :KK70: bence 3lü bulusma ayarlayıp konuları oraya getirin şakayla karısık ağız arayın arkadasınızda cevaplara göre ölçer tartar herhalde yani bence muhtemelen şakayla karısık bir ortamda söylenmistir de farklı tarafa çekilmistir
Kendinize haksızlık etmeyin. Evet sizin söylediğiniz tarzda bir şaka ortamınız oluşmuştur ama bir kadının erkeği para kaynağı olarak görüp kendine asalak muamelesi yaptığı, karşıdaki insanın fiziksel kusurlarını bel altına bağladığı seviyesiz ve varoş bir ortamda da bulunmamışsınızdır.

Ayrıca konu sahibi, çok mu boş vaktiniz var Allahasen? Ya daha önce bilmeden böyle dengesiz birini arkadaşınıza yamadıysanız? Ne gerek var bunlara?

Kendinize haksızlık etmeyin. Evet sizin söylediğiniz tarzda bir şaka ortamınız oluşmuştur ama bir kadının erkeği para kaynağı olarak görüp kendine asalak muamelesi yaptığı, karşıdaki insanın fiziksel kusurlarını bel altına bağladığı seviyesiz ve varoş bir ortamda da bulunmamışsınızdır.

Ayrıca konu sahibi, çok mu boş vaktiniz var Allahasen? Ya daha önce bilmeden böyle dengesiz birini arkadaşınıza yamadıysanız? Ne gerek var bunlara?

Gerçekten ha, küçük bebeğim var bir de. Arkadaşımı seviyorum, en son bize geldiğinde bende evlenmek istiyorum artık, hanımla gelelim çay içmeye, akşam kapı açanım olsun falan deyince üzüldüm işte.
Birazdan arayıp biraz işgillendireceğim zaten. :110:

Eğer bu gerçekse asıl iş ciddileşmeden mutlaka söyleyin. Aksi takdirde vebali sizede aittir, sonuçta siz aracı oldunuz. Yazık günah durup dururken adamın hayatını yakmak..
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, bu konuda ciddi ve daha objektif cevaplar için konuyu sıkıntılı tarafın erkek olduğu şeklinde açmanız daha isabetli olurdu. Zira bakın baştan aşağı çirkin niyetli ve bir o kadarda çirkin sözler söylemiş bir kişiye sırf kadın olduğu için hak verenler var. Bunları söyleyen erkek olsa burada linç edilirdi...

Yani koca 32 yaşında evlilik çağında öğretmen kız kalabalık bir ortamda Ayşe teyzenin de orda olduğunu hatta ve hatta size söyleyeceğini de bilerekten bunları mı demiş. Ve belaltı falan muhabbet. Neyine güvenerek demiş. Bilemedim valla.

1.Kız evlenmek istemiyor vakit geçirmek için eğlencesine gidip tanıştı.
2. Ayşe teyzenin daha çok sevdiği başgöz etmek istediği bir kız var.
3. Kız esprili bir şekilde anlattı Ayşe teyze abarttı.
4. Kız psikolojik problemli.

Arkadaşına söyledin diyelim peki ya ters teperse. İnsan psikolojisi işte birini kötüledin mi sanki o kötülediğin kişiye daha çok bağlanıyor.

Bence sen bi buluşma ayarla arkadaşın bu kız falan. Ortaya laflar at bakalım. Çalışan kadınlar da çok yoruluyor eve temizlikçi çağırmak lazım. İşte ek kart çıkarmalı erkek şu bu. Planlı bir muhabbet işte. Bakalım o zaman neler söyleyecek.

Yani koca 32 yaşında evlilik çağında öğretmen kız kalabalık bir ortamda Ayşe teyzenin de orda olduğunu hatta ve hatta size söyleyeceğini de bilerekten bunları mı demiş. Ve belaltı falan muhabbet. Neyine güvenerek demiş. Bilemedim valla.

1.Kız evlenmek istemiyor vakit geçirmek için eğlencesine gidip tanıştı.
2. Ayşe teyzenin daha çok sevdiği başgöz etmek istediği bir kız var.
3. Kız esprili bir şekilde anlattı Ayşe teyze abarttı.
4. Kız psikolojik problemli.

Arkadaşına söyledin diyelim peki ya ters teperse. İnsan psikolojisi işte birini kötüledin mi sanki o kötülediğin kişiye daha çok bağlanıyor.

Bence sen bi buluşma ayarla arkadaşın bu kız falan. Ortaya laflar at bakalım. Çalışan kadınlar da çok yoruluyor eve temizlikçi çağırmak lazım. İşte ek kart çıkarmalı erkek şu bu. Planlı bir muhabbet işte. Bakalım o zaman neler söyleyecek.
Bu yorumdan sonra aradım teyzeyi. Kızlarla birkaç kadın mutfakta oturuyormuş, diğer kadınlar salonda. O da mutfakta yardım ediyormuş annesine tabak falan hazırlanmasında, o sırada duymuş. Gün gibiydi karışıktı, 8-10 kişi vardı mutfakta diyor. Gözünü seveyim söyleme benim dediğimi dedi.
Ben biraraya gelmeyeceğim ama arkadaşı arayıp işgillendireceğim. Saat biraz daha geçsin diye bekliyorum

Ayşe teyzenin doğru söylediği kesin mi?
Bana çok mantıksız geldi. Ben olsam kıza derdim yani bişiler duydum ne diyorsun diye, yada kızla bir ortams girer onun dediklerini savunur gibi laflar atıp tepkisini gözlemlerdim.

Arkadaşımı aradım. Hatır matır. Nasılsınız kızla nasıl gidiyor dedim. Fena değil gibi bakalım nasıl olacak dedi. Hayırdır, sesin pek mutlu değil gibi dedim. Ya tam bilmiyorum, sanki çok kendini beğenmiş gibi, biraz ukala gibi emin olamadım dedi. Neden öyle düşündün ki dedim. Bir arkadaşından bahsediyordu, kız evlenmiş, kadın alamıyormuş, ezik gibi temizlik yapıyor falan dedi,acayip acayip konuştu dedi. Hmm dedim bende. Benim annem yıllarca kendi temizledi evi bizi okuturken, ezik mi şimdi benim annem shusui dedi. Estağfurullah canım ne demek o öyle yani biraz garip tabi dedim. Başka şeylerde var emin değilim dedi. Bende bu konuların üstüne git bak, ciddi değil gibi olur ama ciddi sıkıntı çıkarır,hem bende tam tanımıyorum o yüzden kızı iyi değerlendir dedim. Tamam tabi falan dedi biraz daha konuşup kapattık.
Sanırım birşey yapmama gerek kalmayacak :KK73:Kızda düşündüğümden saftorik herhalde hemen ele vermiş kendini. Yol yapayım dedi herhalde, ters tepti:D

Bana çok uçuk gelmedi kızın böyle şeyler söyleme ihtimali. Evlendikten sonra bile bel altı muhabbetlere devam edenleri duydum. Kadınların erkekleri para kaynağı olarak görmesi çok nadir bir olay değil, bunu kabul edip sorun yapmayan erkekte fazlaca var. Arkadaşınızı siz tanıyorsunuz, bunlardan rahatsız olabilecek biriyse iş ilerlemeden direkt anlatın. Olayların başında daha objektif ve mantıklı oluyoruz. Akıl baştan gitmeden bilgilendirin arkadaşınızı.

O yüzden kimseyle kimseyi tanıştirmam üzerime vazife olmayan işe kalkışmam. Teşekkür ederim kendime.

Çöpçatanlık yapmaya ne meraklı bi milletiz arkadaş. Kim kiminle evleniyor kime ne ya. Umarım adamın başı yanmaz.

Kiza bazi konularda katiliyorum ben ya
Calisan kadin neticede birde dip kose temizlik yemek niye ugrassin...calismayan halimle bile gayet keyfime gore davraniyorum,istersem 1 ay yemek temizlik yapmam kocam gik diyemez kalkar kendi hal eder,nedir yani...

Onun haricinde adamin fiziksel ozelliklerini alaya almasi cok kotu hemde milettin icinde ...

Arkadaşımı aradım. Hatır matır. Nasılsınız kızla nasıl gidiyor dedim. Fena değil gibi bakalım nasıl olacak dedi. Hayırdır, sesin pek mutlu değil gibi dedim. Ya tam bilmiyorum, sanki çok kendini beğenmiş gibi, biraz ukala gibi emin olamadım dedi. Neden öyle düşündün ki dedim. Bir arkadaşından bahsediyordu, kız evlenmiş, kadın alamıyormuş, ezik gibi temizlik yapıyor falan dedi,acayip acayip konuştu dedi. Hmm dedim bende. Benim annem yıllarca kendi temizledi evi bizi okuturken, ezik mi şimdi benim annem shusui dedi. Estağfurullah canım ne demek o öyle yani biraz garip tabi dedim. Başka şeylerde var emin değilim dedi. Bende bu konuların üstüne git bak, ciddi değil gibi olur ama ciddi sıkıntı çıkarır,hem bende tam tanımıyorum o yüzden kızı iyi değerlendir dedim. Tamam tabi falan dedi biraz daha konuşup kapattık.
Sanırım birşey yapmama gerek kalmayacak :KK73:Kızda düşündüğümden saftorik herhalde hemen ele vermiş kendini. Yol yapayım dedi herhalde, ters tepti:D
Bende tam bunu diyecektim sizin bişey yapmanıza gerek yok zaten bu konular konuşulur ve kızın kendisine uygun olmayacağını anlar diyecektim inş kendilerine uygun birini bulur ikiside

Back
X