Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe. Yazmiş konu sahibi iyi okudunuza emin misiniz? :)

Ilacın öyle bir yan etkisi var ama. Ilacı icmemişsiniz. O sebepten o bir yan etki değil. Hamile olduğunuzu da sanmıyorum. Eğer istenmeyen bir hamilelik ihtimali söz konusu ise lütfen en başta korunun.

Yani o kadar sürede c vitamini bile etki etmez yutmamissiniz bile

Sen ya ya da , sizi taniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duygularimin tercümanı bir yazı
Şöyle kürtaj masasına kadar gelip yatıp hayir istemiyorum falan diyip doktorlara tekme atıp çıksaydı daha fazla dizi vari olurdu
Neyse sustum

Kesinlikle katılıyorum

Kendinizce düşündüğünüz şeyi konu sahibinin ciddiye alarak yaptığını ve bunun hayatına sebep olduğunu da kendinizce bir düşünür müsünüz?

"Filmlerde düşük yapan çay" diyorsunuz bir de Bihter Tayti da geldi mi?

Hamile kalmak istemiyorsanız neden hapı içmektan vazgeçtiniz? Vazgeçtiyseniz şimdi neden hamile olmaktan korkuyorsunuz cidden şaşkınım. Ayrıca bence kısırlık gibi bir sorun yoksa yüzde doksan hamilesiniz uyandırayım.

Adam meşhur biri filan mı? İlerde babalık davası açıp zengin olmayı filan mı planliyorsunuz da bu adamdan çocuk sahibi olmaya karar verdiniz?

Yahu yorumlara bakiyorum da adami masum, tuzak kurulmuş ilan ettiniz
Yahu nesi masum herifin? Hicbir korunma onlemi almadan iki kere kadinin icine bosalmis, ne bekliyormuş paşa? Ellerini semaya acip nolur sperm yumurtaya ulasmasin diye dua mi etmis korunma yontemi olarak?

Ne haddinize sizin böyle konuşmak, herkes kendi hayatındaki yanlışlara baksın başkasını kınamadan evvel.
Çünkü insanlar kendilerini ahlak bekçisi sanıyor canım. Hiç genç olmadılar hiç hata yapmadılar. Düzgün bir dille uyarmak varken ithamlarda bulunmak daha çok işlerine geliyor daha namuslu görünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…