Hamile olma ihtimali sifira yakin.
Hapi azinizda tutmuşsunuz ve üzerine su içip yutmuşsunuz,yani midenize girmiş.
Ağizinizdan cikartmadiniz değilmi?
Üştünde film olmayan haplar cabuk erimeye başlar ve mukozadan kan dolaşimina girebilir.
Hap etkisini kayip etmemiştir.
Yoksa bir tane test yapin ve positiv olursa hemen bir dr .gidin,zaman kayip etmeden
Düşük yaptiran haplardan kullana bilirsiniz.
kız mune mi yok artık.mune hanım o ya da sadece muneKız @Mune daha biz açmadan konu kapatmasını biliyon bak buda dine girdi gel kapat
Yani o kadar sürede c vitamini bile etki etmez yutmamissiniz bileMerhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Yeni nesiller tek doz olarak satılıyor.tek doz cıktı kutudan
Duygularimin tercümanı bir yazıNe kadar garip garip hareketlerde bulunuyorsunuz. Ertesi gün hapını ağzında bekletmiş, yapamamış tükürmüş. Gözünüzden bir damla yaş da düştü mü bari? Hayır, fazla Türk dizisi izliyorsunuz galiba. Tam hakkını verseydiniz orada dramın...
Ertesi gün hapı içmiş falan değilsiniz, etki bekleyecek bir şey yok. Garip garip hareketler çekeceğinize yutsaydınız, madem o kadar önemliydi...
Kesinlikle katılıyorumBir adam sex okey ama evlenmeye çocuğa hayır diyorsa korunma olayını kadının insiyatifine bırakmayacak. Kadın korunsun bir şekilde bana ne diyorsa,evlenmeyebilir pek tabi fakat kadın da korunmazsa o çocuğun nafakasını çirkeflik yapmadan bayıla bayıla ödeyecek. Aaa ama biz f*uckbody dik çocuk nerden çıktı demeye hakkı yok.
Pardon çok özür dilerimİyi bakın ben mi yazmışım başkası mı
Bu mesaj size hiç yakışmadı.Kız @Mune daha biz açmadan konu kapatmasını biliyon bak buda dine girdi gel kapat
Kendinizce düşündüğünüz şeyi konu sahibinin ciddiye alarak yaptığını ve bunun hayatına sebep olduğunu da kendinizce bir düşünür müsünüz?Yaptığın seyin normal olmadığının farkında olduğunu sanarak ve en eğer hamile isen o çocuğun dogmamasinin daha hayırlı olduğunu kendimce düşünerek bunu söylüyorum lütfen hemen adaçayı yap 2 gün 3 fincan yoğun olarak iç filmlerde düşük yapan çay bu ... Adaçayı nin böyle bir etkisi var ..
Sen ya ya da , sizi taniyorum.
Hamile kalmak istemiyorsanız neden hapı içmektan vazgeçtiniz? Vazgeçtiyseniz şimdi neden hamile olmaktan korkuyorsunuz cidden şaşkınım. Ayrıca bence kısırlık gibi bir sorun yoksa yüzde doksan hamilesiniz uyandırayım.Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Sevgilisi değilmiş, tanımıyor değil. Anladığım kadarıyla hamile olunca sevgili olabileceğini ya da babanın çocuğu kabullenip evleneceğini falan sanıyor ama bu işten olumlu sonuç çıkmaz, hüsran olur ancak.Daha mı açık yazsanız
Tanımadığım bir adam dememişmiydiniz?
Bence hamile olma ihtimali çok yüksek. Bir hafta daha bekleyin kan tahliliyle kesinleşir.Ben istiyorum.
İlacın etki göstermiş olmasından korkuyorum.
6.günde kanamam oldu cunku. daha reglime 15 gün var..
Yani bir hata yapmış olamaz mı? Hepimiz nasıl da ahlak bekçisi oluveriyoruz hemenSevgili bile olmadiginiz adamla nasil iliskiye girdiniz?
Allah islah etsin sizi ne diyeyim...
Çünkü insanlar kendilerini ahlak bekçisi sanıyor canım. Hiç genç olmadılar hiç hata yapmadılar. Düzgün bir dille uyarmak varken ithamlarda bulunmak daha çok işlerine geliyor daha namuslu görünüyorlarNe haddinize sizin böyle konuşmak, herkes kendi hayatındaki yanlışlara baksın başkasını kınamadan evvel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?