- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
Gıcık kapıyorum senin gibi kadınlara, hamile kalıp zorla erkeği evlendirmeye çalışıyorsunuz ama yemezler. Bak benim çevremde de var iyi mesleği olan parası olan erkekler, onlara da aynen senin gibi tuzak kuranlar var. Ben sana yakın bir erkek yakınımın diğer kadına dediğini diyeyim " seninle evleneceğimi sanıyorsan yanılıyorsun, bebek sorun değil ben alır büyütürüm ama seninle evlenmem, boşuna öyle taktik deneme". Yılın çakalı sizsiniz.
Yatmaya evet ama evlenmeye hayır diyen erkeklerde çakal bence.Körler,sağırlar birbirini ağırlar...
Hamile kalmak mı istiyorsunuz, yoksa hapı dilinizin altında 10 saniye bekletip sonra çöpe atmak genel olarak huyunuz mudur? İkisinden biriMerhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Onun dışında çalışıyorum da
Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.
Bir adam sex okey ama evlenmeye çocuğa hayır diyorsa korunma olayını kadının insiyatifine bırakmayacak. Kadın korunsun bir şekilde bana ne diyorsa,evlenmeyebilir pek tabi fakat kadın da korunmazsa o çocuğun nafakasını çirkeflik yapmadan bayıla bayıla ödeyecek. Aaa ama biz f*uckbody dik çocuk nerden çıktı demeye hakkı yok.
Ne kadar garip garip hareketlerde bulunuyorsunuz. Ertesi gün hapını ağzında bekletmiş, yapamamış tükürmüş. Gözünüzden bir damla yaş da düştü mü bari? Hayır, fazla Türk dizisi izliyorsunuz galiba. Tam hakkını verseydiniz orada dramın...
Ertesi gün hapı içmiş falan değilsiniz, etki bekleyecek bir şey yok. Garip garip hareketler çekeceğinize yutsaydınız, madem o kadar önemliydi...
Bu kadar da duyar kasmayın."Allah ıslah etsin" kısmının alakası var Müslüman olmakla
"Müslüman olmakla ne ilgisi var" sorusuna cevap verdim sadece. Siz duyar görmemişsiniz :)Bu kadar da duyar kasmayın.
Her görüşten insan burda yorum yapar.Önemli olan konu sahibinin hangi yorumu önemseyip önemsemeyeceği.
Benim takıldığım nokta da konu sahibinin birlikte olduğu adamın rızası olmadan hamile kalmak istemesi .Gerçekten bu durum daha tuhaf..
Evet doğru. .Diğer mesajınızı da okudum yalnız"Müslüman olmakla ne ilgisi var" sorusuna cevap verdim sadece. Siz duyar görmemişsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?