Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Yatmaya evet ama evlenmeye hayır diyen erkeklerde çakal bence.Körler,sağırlar birbirini ağırlar...

Bir erkeğin sizinle sırf çocuk için evlenmesini mi istiyorsunuz? Bu kadar mı küçültüyorsunuz kendinizi yani ? Bir silkelen kendine gel . Ne o adam seninle evlenir ne de sen o çocuğa bakarsın. Hem kendinin hem de günahsız bir sabinin hayatını mahvetme lütfen . Umarım hamile değilsindir. Çocuk esirgeme kurumları böyle çocuklarla dolu ve durumları içler acısı .

Ayrica başliga neden yapilan bir hata yaziyorsun? Hata bilmeden yapilir sen bile bile yapiyosun o adami kandirdin bizi demi kandiriyosun? Seni gidi sinsirella ne isler isler pesinde koşuyosun sen yaa dikkat et canin çok yanmasin sonra Kk dan msj yazmaya benzemez bu isler..

Hamile kalmak mı istiyorsunuz, yoksa hapı dilinizin altında 10 saniye bekletip sonra çöpe atmak genel olarak huyunuz mudur? İkisinden biri

Onun dışında çalışıyorum da

Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.

Sen bu işleri kolay sanıyorsun herhalde? Senin babandan zorla aldığın o 300 tl’yi bir ayda göz açıp kapayana dek harcarsın. Bezler almış başını gitmiş, mama parası desen ohooo. Eskisi gibi değil o işler.

Ayrıca çok tutarsızsın, daha önceki konularında da yazılmış zaten de inandırıcı gelmiyorsun pek.

Bir adam sex okey ama evlenmeye çocuğa hayır diyorsa korunma olayını kadının insiyatifine bırakmayacak. Kadın korunsun bir şekilde bana ne diyorsa,evlenmeyebilir pek tabi fakat kadın da korunmazsa o çocuğun nafakasını çirkeflik yapmadan bayıla bayıla ödeyecek. Aaa ama biz f*uckbody dik çocuk nerden çıktı demeye hakkı yok.

Spermin 48 saat canlı yumurtanın da 24 saat canlı kalma ihtimalini göz önünde bulundurursak hamile olma şansınız daha fazla... ama sırf anne olmayı istiyorsunuz diye çocuğunuz babam kim neden evlenmediniz yada ben nasıl ne zaman oldum gibi sorulara maruz kalınca ne cevap vereceksiniz... bu çocuk babasızlığı hissetmeyecekmiş... boşanmış veya eşi vefat etmiş kadınları tenzi ediyorum onların durumu çok farklı ama bilerek isteyerek babasız çocuk dünyaya getirmeyi istiyorsunuz siz.

İkisi tam bulmuşlar birbirlerini ama olan doğan çocuklara oluyor

Ya bazen adamlara da birşey diyemiyorum vallahi. Alkollüyken karşılıklı birlikte olunuyor ama haberi olmadan zorla baba yapılmaya çalışılıyor. Hamilelik çok kolay süreç zannediyorsan yanılırsın yanında bir destek olmadan çoookk zor. Doğduktan sonrasını hiç söylemiyorum memurum ben bile nasıl bir gelecek vericemin derdindeyim. Yapmayın etmeyin yazık hayatınıza. Zaman hiç beklemediğin fırsatlar sunar bu oyunlara gerek yok.

Ne kadar garip garip hareketlerde bulunuyorsunuz. Ertesi gün hapını ağzında bekletmiş, yapamamış tükürmüş. Gözünüzden bir damla yaş da düştü mü bari? Hayır, fazla Türk dizisi izliyorsunuz galiba. Tam hakkını verseydiniz orada dramın...

Ertesi gün hapı içmiş falan değilsiniz, etki bekleyecek bir şey yok. Garip garip hareketler çekeceğinize yutsaydınız, madem o kadar önemliydi...

"Allah ıslah etsin" kısmının alakası var Müslüman olmakla
Bu kadar da duyar kasmayın.
Her görüşten insan burda yorum yapar.Önemli olan konu sahibinin hangi yorumu önemseyip önemsemeyeceği.

Benim takıldığım nokta da konu sahibinin birlikte olduğu adamın rızası olmadan hamile kalmak istemesi .Gerçekten bu durum daha tuhaf..

Ne ayaksin bi ogrenciyim diyorsun bi nisanlimla birbirimizi terk ettik diyorsun bu kadar sanaryo yu kafan nasıl basiyor anlamdim

Son düzenleme:
"Müslüman olmakla ne ilgisi var" sorusuna cevap verdim sadece. Siz duyar görmemişsiniz :)

Hamile olma ihtimali sifira yakin.
Hapi azinizda tutmuşsunuz ve üzerine su içip yutmuşsunuz,yani midenize girmiş.
Ağizinizdan cikartmadiniz değilmi?
Üştünde film olmayan haplar cabuk erimeye başlar ve mukozadan kan dolaşimina girebilir.
Hap etkisini kayip etmemiştir.
Yoksa bir tane test yapin ve positiv olursa hemen bir dr .gidin,zaman kayip etmeden
Düşük yaptiran haplardan kullana bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…