O mesajın inançla değil kınamakla ilgisi var. Kimse kimseyi hayat tarzı yüzünden kınayamazEvet doğru. .Diğer mesajınızı da okudum yalnız
Keşke daha önce konulara baksan buradaki bayanlarda ciddiye alıp yazıyorlarNedense olay gerçek değilmiş gibi geldi bana. Nereden tutsan elde kalıyor
O zaman kınamanin Müslümanlıkla ne alakası var çünkü siz yazmışsınız müslüman olduğunu nerden biliyorsun diye?O mesajın inançla değil kınamakla ilgisi var. Kimse kimseyi hayat tarzı yüzünden kınayamaz
Bebegi istiyormus o yuzden.Öyle demeyin. Benim regl oluyorum sandığım su anda 8 aylık ve diş çıkarıyor
Konu sahibine gelince: ilişkiden 14 gün sonra en erken test yaptırabilirsin. Ama hapi neden icmedin ki?
Başlığınız yapılan bir hata ve gebelik şüphem ama siz bu bebeği istiyorsunuz. İstiyorsanız niye hata dediniz? Ayrıca tanımadığım biri demişsiniz şimdide tanıdığınız biri olduğunu söylüyorsunuz kafamda deli sorular :)))Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
İyi bakın ben mi yazmışım başkası mıO zaman kınamanin Müslümanlıkla ne alakası var çünkü siz yazmışsınız müslüman olduğunu nerden biliyorsun diye?
Ha bedduadan bahsediyorsanız o da kişinin tarzı. .
Beddua etmek ne kadar normal ki..
Vlla suanda bu mesaji okuyunca fake konu olma ihtinali zihnimde ampul cakti . bayada anlam yuklemistim konuya bebek istedigimden dolayiKeşke daha önce konulara baksan buradaki bayanlarda ciddiye alıp yazıyorlar
Mune askerlik arkadaşınız sandım bi araKızMune daha biz açmadan konu kapatmasını biliyon bak buda dine girdi gel kapat
yuppiiiiiii çok sevindik siteceTebrikler %50 hamilesiniz!
böyle tavsiye verilir mi üzgünüm ama saçmalamışsınız .bu karar sadece konu sahibinindir.biz tavsiye edemeyiz acımasızlık canavarlık olurYaptığın seyin normal olmadığının farkında olduğunu sanarak ve en eğer hamile isen o çocuğun dogmamasinin daha hayırlı olduğunu kendimce düşünerek bunu söylüyorum lütfen hemen adaçayı yap 2 gün 3 fincan yoğun olarak iç filmlerde düşük yapan çay bu ... Adaçayı nin böyle bir etkisi var ..
neyyyyDoğruyu söyle çocuğun babası Acun mu Arda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?