Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

O mesajın inançla değil kınamakla ilgisi var. Kimse kimseyi hayat tarzı yüzünden kınayamaz
O zaman kınamanin Müslümanlıkla ne alakası var çünkü siz yazmışsınız müslüman olduğunu nerden biliyorsun diye?
Ha bedduadan bahsediyorsanız o da kişinin tarzı. .
Beddua etmek ne kadar normal ki..

ya bu kadar saf olamazsınız herhalde ya, yutulmayan haptan medet ummak. ne diyeyim, valla bilemedim.

Başlığınız yapılan bir hata ve gebelik şüphem ama siz bu bebeği istiyorsunuz. İstiyorsanız niye hata dediniz? Ayrıca tanımadığım biri demişsiniz şimdide tanıdığınız biri olduğunu söylüyorsunuz kafamda deli sorular :)))

O zaman kınamanin Müslümanlıkla ne alakası var çünkü siz yazmışsınız müslüman olduğunu nerden biliyorsun diye?
Ha bedduadan bahsediyorsanız o da kişinin tarzı. .
Beddua etmek ne kadar normal ki..
İyi bakın ben mi yazmışım başkası mı

Bence sizin sağlıklı aile ilişkileriniz yok ve bu şekilde bir "aileye" sahip olmayi düşünmüşsünüz. Ama hem kendi bedeninize saygısızca davranmissiniz, hem olacaksa o bebege de zor olacak çünkü büyük yük altına sokmussunuz şimdiden Hakkinizda hayırlısı.

Kız Mune daha biz açmadan konu kapatmasını biliyon bak buda dine girdi gel kapat
Mune askerlik arkadaşınız sandım bi ara

Neyse konu sahibi, eğer adam kabullenmezse diye bu aralar yeni birilerini bulun kakalamak için. Senaryo genelde böyle ilerliyor izlediğimiz kadarıyla.

Hapı niye içmediginizi çözemedim. Hamile kalıp çocuk aldırmak mı daha kötü hormon dengesinin bozulması mı? Çözemedim yada bir şeyleri kaçırdım.

Hani televizyonlarda zamanında tv dizileri vardı ya aynı ordaki gibi seyler yapmıssınız.inşallah hamile değilsiniz yazık olur çocuga.Bir insan evlenmediği insandan karsısındaki adamın haberi olmadan çocuk yapmaya çalışabiliyor bu nasıl bir genişliktir anlayamıyorum.yaşınızda daha küçükmüş bence aklınızı başınıza alın böyle kendinizi zor duruma düşürecek hareketler yapmayın.

Hamileyim. Küçücük paket bebek bezi 25 liraydı. İki alt pijama aldık 32 liraydı hastane çıkışı baktım en kötüsü 70-80 tl civarı. Üçlü çoraplar 10 tl. Mama önlüğü alayım dedim. Sadece bir karış bez yani. İkilisi 8 liraydı. İki önlükte yetmeyecek elbette. Battaniye baktım 40 liradan aşağıda yok. Havlular 40-50 tl arası. Beşikler en ucuzu 450 tl civarında. Bebek arabası binleri buluyor. En ucuzu 450 tl. Bebek bakım çantaları bile 150tl falan. Yeni doğan ıslak mendilleri üç paketi 25 lira. Reflü yatağı aldım 90 tl. Şampuan, zıbınlar, şapkalar, tulum... ve her ay büyüyecek. Mevsim değişecek. 100 liraya alınan montu sonraki sene giyemeyecek. Sürekli bunlar alınacak. Bir kereyle bitmiyor yani. Biraz iyisi olsun deyince bu fiyatlar ikiyle çarpılıyor. Allah yardım etsin herkese.

Konu sahibi içinde diyebileceğim şey umarım babası bebeği kabul eder, hamileliğin rahat geçer de çalışabilirsin, sorunsuz olur da ayrıca tedavi masrafı çıkmaz. Doğumdan sonra çalışamayacağın için bunalıma girmebilşrsin imkansızlıktan. İnşallah sütün olur bebeğin emer de mama almazsın. Çünkü gerçekten pahalı. Eşim her konuda yardımcı olduğu halde zorlanıyorum. Bunun sağlıklı beslenmesi var. Haftada iki kere balığı, eti, sütü, bakliyatı, yumurtası var. Günlük yürüyüşü var. Ev işleri zor geliyor. Vücut ağırlaşıyor. Eş olmasa bile anne, kardeş vs bir yardım istiyor illa insan. Benim tek başıma girebileceğm bir sorumluluk değil asla. Tüm bunları düşününce inşallah ya konu sahtedir ya da hamile değilsindir.

böyle tavsiye verilir mi üzgünüm ama saçmalamışsınız .bu karar sadece konu sahibinindir.biz tavsiye edemeyiz acımasızlık canavarlık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…