yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe. Yazmiş konu sahibi iyi okudunuza emin misiniz? :)
Ne demişki allah ıslah etsin demiş hepimizi ıslah etsin yanlışa yanlış demek suçmu eleştirilmek istemeyen biri konu açamazNe haddinize sizin böyle konuşmak, herkes kendi hayatındaki yanlışlara baksın başkasını kınamadan evvel.
Komiksiniz vallahi sanki Müslüman olmayan herkes tek gecelik ilişki yaşıyor.. Bu ahlakla alakalı bir erkekde yapsa iğrenç bayanda yapsa iğrenç birşeyler hissetmediğin biriyle beraber olmak iğrenç birşeyBelki musluman degil ?
Kadının birini zehirlesinde görsün gününü o zamanBi tanıdığım böyle ihtimallere karşı ilişkiye girdiği zaman hamile kalıp başına kalmak isteyen kızların ağına düşmemek için sonradan içkisine ertesi gün hapı katıyordu. Böyleleri için çok gerekli bir yöntem. Tabii içkiyle temas edince işe yarar mı bilmem.
Bi tanıdığım böyle ihtimallere karşı ilişkiye girdiği zaman hamile kalıp başına kalmak isteyen kızların ağına düşmemek için sonradan içkisine ertesi gün hapı katıyordu. Böyleleri için çok gerekli bir yöntem. Tabii içkiyle temas edince işe yarar mı bilmem.
Anlatsam anlayabileceğinizi sanmadığım için, iyi gecelerNe demişki allah ıslah etsin demiş hepimizi ıslah etsin yanlışa yanlış demek suçmu eleştirilmek istemeyen biri konu açamaz
İçki dediğim içeceğine işte. Üniversite zamanında yapmış olduğunu anlatmıştı. Birlikte olduğu kızlar hapı içmek istemiyormuş ve hamile kalmaya çok meraklıymış korunmak da istemiyorlarmış napsın:) var böyle hatunlar.Kadının birini zehirlesinde görsün gününü o zaman
İçkiye ilac ne
O da nefsine sahip çıkıp önüne gelen kadınla beraber olmasin
Yada k... Kullansin
Yok yaptıktan sonra söylüyormuş zaten. Kızlar da gülüp yaa çok kötüsün falan diyormuş. Savunmuyorum ama inanın evli adamdan şundan bundan hamile kalmaya meraklı milyonlarca kadın var ve özellikle korunmak istemiyorlar. Konu sahibinin mantığındakiler.Bir kadın hemcinsine bunu reva görür mü ya nasıl bir mantıktır ayrıca bu yaptığı yanı birine bilgisi dışında ilaç içirmek ciddi bir suç inşallah biri yakalarda suç duyurusunda bulunur.
Herkes bir tuhafİçki dediğim içeceğine işte. Üniversite zamanında yapmış olduğunu anlatmıştı. Birlikte olduğu kızlar hapı içmek istemiyormuş ve hamile kalmaya çok meraklıymış korunmak da istemiyorlarmış napsın:) var böyle hatunlar.
Valla inşallah zehirlememiştir. Hatta birisi hamileyim diye kandırmaya çalışmış, bu yaptığı şeyi itiraf etmiş, içeceğine hap karıştırdım amacının bu olduğunu bildiğim için demiş, kız bidaha aramamış kayıplara karışmış. Sonradan hamilelik olayının yalan olduğu da çıkmış ortaya. Kimse yanlış anlamasın da bahsettiğim şey üniversite çağlarında olmuş ve bulunduğu ortam da bar ortamıymış. Tipik bar sonrası olayı. Bazı kadınlar bunu özellikle yapıyor. Adamın maddi durumu iyiydi ve bazı kızlar bu durumu ticarete dökmüşler. Şok olunası bir durum ama gerçek. İnşallah konu sahibi de o basit kadınların mantığıyla hareket etmiyordur. Bu arada İstanbuldayken bir kız arkadaşımın kankası vardı, bu kız iş adamlarıyla takılıyordu. Eş zamanlı olarak üç beş zengin adamla görüşüyordu, bir gün doğum kontrol hapı almadan ilişkiye girmiş. Sözde “alamamış o sırada” hamile kaldı ve o zamana kadar ona ölüp biten iş adamı çocuğu aldırıp tekmeyi vurdu. Yani bu asla kesin bir yöntem olmuyor maalesef..Kadının birini zehirlesinde görsün gününü o zaman
İçkiye ilac ne
O da nefsine sahip çıkıp önüne gelen kadınla beraber olmasin
Yada k... Kullansin
En iğrenci de bunu ticaret olarak bile yapıyorlar. Zengin adamdan hamile kalıp para yiyip aldırıp başka bir adamdan yine hamile kalanlar var. Yani kasıtlı yapılıyor. Öyle pis şeyler duyuyorum ve okuyorum ki..Herkes bir tuhaf
Allah islah etsin cumlesine istinaden yazdım. Zıplamayin.Komiksiniz vallahi sanki Müslüman olmayan herkes tek gecelik ilişki yaşıyor.. Bu ahlakla alakalı bir erkekde yapsa iğrenç bayanda yapsa iğrenç birşeyler hissetmediğin biriyle beraber olmak iğrenç birşey
Onu duydum susmam ve kürtaj icin 30 bin lira vereceksin falan filanEn iğrenci de bunu ticaret olarak bile yapıyorlar. Zengin adamdan hamile kalıp para yiyip aldırıp başka bir adamdan yine hamile kalanlar var. Yani kasıtlı yapılıyor. Öyle pis şeyler duyuyorum ve okuyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?