Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Yazmayayım yazmayayım dedim tutamadım kendimi.Ya hu arkadaşım mayıs ayında evlenmek istediğin sevgilinden,haziran ayında nişanlından Ağustos ayında doktor dan bahsetmişsiniz.Nasıl hızlı duygu geçişleri yaşıyorsunuz.Ne çabuk oluyor bu sevdalar ve bitişler.Şimdide sevgilin bile olmayan birinden bebek istiyorsun.Adam belkide evli.Yalvarırım yapmayın.Masum sevgisiz,ilgisiz,sokağa salınmış bir sürü evlat var.Sadece çocuğa değil toplumada zarar.Bu garip hislerle doğurduğunuz çocuklar evlatlarımızın bişekilde karşılarına çıkıyor.Biraz akıl biraz izan yahu

Hapı dil altında bekletmeniz sanki karşı tarafın yanında içmiş gibi yapıp sonra gizliden mi çıkarttınız pişman olmak gibi gelmedi hapı sonradan çıkartmanız acikcasi..
Ayy çokmu dizi izliyorum ben ne bu senaryolar

Neden içmez sizce? Hamile kalıyım da iyi kötü evlenir diye düşündü sanırım.
Siz sarhoşken sizinle "birlikte olan" bir adamdan çocuk istemeniz de ilginç.
Sorunuza gelirsek. Herşey olabilir.

Benim de aklımda deli senaryolar

Şuanda nafaka alıyorum 600 tl
Mayıs 2018'te 36 yaşında adamla sevgiliydiniz.
Haziran 2018 de nişanlıydınız.
Ağustos 2018'te bir doktorla tanıştınız.

300 tl nafaka alıyorsunuz, okulunuzun bitmesine 1 sene var.

Şimdi de gebelik istiyorsunuz. Ve yaşınız 22.

Anne babanız varla yok arası.

Hayatınızı düzene koyup, iş güç sahibi biri olup ondan sonra böyle ciddi kararlar almalıydınız.

Umarım sonu "kürtaj olmak istiyorum" olmaz.

Benim anlamadığım hata olarak gördüğünüz nedir.yani sevgili bile olmadığınız bir adamdan hamile kalmak mı?yoksa ertesi gün hapını içmemek mı?yoksa ağzında kaldığı sürede eser miktarda etkisini görmek riski mi.anladığım kadarıyla bu çocuğu istiyorsunuz,hapı içmediğinize göre öyle olmalı.

Genç anne oldum..
Ama çok zor çook. Çocuğum 5 yaşında ama hep bir kaygı korku 2-3-4 çocuğu olanları tebrik ediyorum bende . Ben daha birinin korkusuyla başedemiyorum . Allah senin içinde en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin canım

Sen bile bile lades demişsin resmen hapı neden yutmadınız onu da anlamadım.Yutmadığınız bir hapın etkisini beklemeyin.Sevgili olmadığınız biriyle ilişki yaşamanıza birşey diyemem o sadece sizi ilgilendirir ancak hamile olmasam bile aylarca tedavi görebileceğin hastalık bile kapabilirsin bu kadar vurdumduymaz olunması çok garip.

Adama ne dediniz ? Tamam erkek kafasi gozu gormez o ana bakar vs denilirde bir erkekte korunmadigi iliskiyi sorgular o kadarda degil korunuyormuydun veya onlem aldinmi der hele konularda gecen dr sa hayde hayde sorar siz ona ne dediniz
Adam sizle beraber olduktan sonra gorusmedinizmi
Kuzum senin konularin niye hep boyle uc

1 Madem bu kadar korkuyorsun hamile kalmaktan neden ilacı içmedin
2 Buraya konu açınca ne dememizi beklıyorsun hayır dil altında durduğu için hamile kalmazsın dememizi mi
3 Ya hamileysen ne yapacaksın buraya tekrar konu açıp kürtaj olmam gerek ne yapmalıyım
Umarım hamile değilsindir masum bebeğin günahına girmezsin. Umarım hayatına çeki düzen verirsin.

Umarim hamile değilsindir bebek için üzülürüm. 600 lira ile ne bebek bakımı? Daha sen küçükken ne bebeği? Lütfen biraz mantıklı düşün hayatının devamı için.

Öyle demeyin. Benim regl oluyorum sandığım su anda 8 aylık ve diş çıkarıyor

Konu sahibine gelince: ilişkiden 14 gün sonra en erken test yaptırabilirsin. Ama hapi neden icmedin ki?

O adam yaptığı hatayı fitil fitil ödeyecek anlaşılan , hiç güven verici biri gibi gelmediniz bana çocuk yapayım da bana kalsın diyosun resmen kesin ikinci kadın vakası ama seni istemiyorsa çocuk içinde istemez aldır der geçer çok yanlış yöntem birini elde etmek için kendini harcıyosun yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…