- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Bu karşındaki 30 yaşındaki mi 36 yaşındaki mi?
Lütfen aklını başını topla.
Yanlış yoldasın, kendine büyük kötülükler ediyorsun.
Hamile kalsan ne olacak, karnındaki çocuğa iyi bir yuva, güzel bir hayat verebilecek misin?
Ne onun hakkına gir, ne kendi hayatını karart.
Uni öğrencisi ve babasının göndermedigi 300 tl'lik nafakaya muhtaç olan birisi bebeği ne yapacak ?
Tek açıklaması adama evlenmek için baskı kuracak
Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.
Anladım. Profil yaşınız doğruysa böyle bir kararı tek başınıza vermenin doğru olmadığının farkindasınızdır. Bunları sormadığınızı biliyorum, yargılamak da istemiyorum fakat ola ki hamileyseniz bir çocuk için gelecek kurmanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi?bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
olursa da kimseden bi beklentim yok, bir sekilde yoluma devam ederim elbette
Eğer öyleyse, ciddi bir yuh çekeceğim. Akıl dağıtılırken şemsiye tutulmasın yani ne diyeyim daha.Adam evli herhalde hanmadicim.
Bence tam teşhis senin ki gayette gerçekçi şu olaya fake değilse tabiHapı dil altında bekletmeniz sanki karşı tarafın yanında içmiş gibi yapıp sonra gizliden mi çıkarttınız pişman olmak gibi gelmedi hapı sonradan çıkartmanız acikcasi..
Ayy çokmu dizi izliyorum ben ne bu senaryolar
Siz istiyorsunuz da adama sordunuz mu baba olmayı istiyormuymuş? Hoş oda bir garip korunmadan iki kere içinize boşalmış. Nereden tutsam elimde kalıyor valla durumunuz.Ben istiyorum.
İlacın etki göstermiş olmasından korkuyorum.
6.günde kanamam oldu cunku. daha reglime 15 gün var..
Yaptığın seyin normal olmadığının farkında olduğunu sanarak ve en eğer hamile isen o çocuğun dogmamasinin daha hayırlı olduğunu kendimce düşünerek bunu söylüyorum lütfen hemen ...yap 2 gün 3 fincan yoğun olarak iç filmlerde düşük yapan çay bu ... ... nin böyle bir etkisi var ..Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Onun dışında çalışıyorum da
Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.
Valla bana da öyle geldi.Hapı dil altında bekletmeniz sanki karşı tarafın yanında içmiş gibi yapıp sonra gizliden mi çıkarttınız pişman olmak gibi gelmedi hapı sonradan çıkartmanız acikcasi..
Ayy çokmu dizi izliyorum ben ne bu senaryolar
Boyle insanlari hic sevmiyorum ya.Eğer öyleyse, ciddi bir yuh çekeceğim. Akıl dağıtılırken şemsiye tutulmasın yani ne diyeyim daha.
İnsanları yargılamam derim hep ama başkalarına bile isteye kötülük yapmadıkları müddetçe sadece.
Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?