Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Adam evli herhalde hanmadicim.

Uni öğrencisi ve babasının göndermedigi 300 tl'lik nafakaya muhtaç olan birisi bebeği ne yapacak ?
Tek açıklaması adama evlenmek için baskı kuracak

tipleri bebek, paraları b.k gibi olan kaç ünlü denedi o yöntemi halbuki.. kucaklarında bebekle kalakaldılar .. artık babasının gönderdiği 300 lirayı yedirir bebeğe, one night stand takılan adam da ne gelir baskıya hani..

bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
olursa da kimseden bi beklentim yok, bir sekilde yoluma devam ederim elbette
Anladım. Profil yaşınız doğruysa böyle bir kararı tek başınıza vermenin doğru olmadığının farkindasınızdır. Bunları sormadığınızı biliyorum, yargılamak da istemiyorum fakat ola ki hamileyseniz bir çocuk için gelecek kurmanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi?

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 köy toplansa yapamazmış.. Sen de aynı şeyi yapmak için bayağı çaba sarf ediyosun, da neden?? Çocuk bakmayı, ona güzel bir hayat sunmayı kolay mı sanıyosun. Evliyken eşin yanındayken bile o kadar zor ki bu işler. Senin birlikte olduğun kişi nedir ne değildir senle evlenecek mi, yoksa çocukla o adama emrivaki mi yapmayı planlıyorsun hiç bişey anlamadım. Bence hamile kalmamak için dua edin

Peki hamileyseniz ne olacak? Bebeği doğurmayi mı düşünüyorsunuz?
Sevgiliniz bile değil bu adam,ilişkiye girmek girmemek sizi ilgilendirir bu anlamda söylemiyorum yanlış anlamayın ama neden ilacı içmeyip riske girdiniz anlamadım.

Bence tam teşhis senin ki gayette gerçekçi şu olaya fake değilse tabi

Ben istiyorum.
İlacın etki göstermiş olmasından korkuyorum.
6.günde kanamam oldu cunku. daha reglime 15 gün var..
Siz istiyorsunuz da adama sordunuz mu baba olmayı istiyormuymuş? Hoş oda bir garip korunmadan iki kere içinize boşalmış. Nereden tutsam elimde kalıyor valla durumunuz.

Yaptığın seyin normal olmadığının farkında olduğunu sanarak ve en eğer hamile isen o çocuğun dogmamasinin daha hayırlı olduğunu kendimce düşünerek bunu söylüyorum lütfen hemen ...yap 2 gün 3 fincan yoğun olarak iç filmlerde düşük yapan çay bu ... ... nin böyle bir etkisi var ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun dışında çalışıyorum da

Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.

Bence senin acilen destek alman lazım çok hastalıklı düşünceler. Doğru anladıysam sırf çık ar sağlamak için hem çocuğu hem adamı harcama peşindesin. Sen bence biraz ortam hazırlamışsın bu duruma. Yazık...

Gıcık kapıyorum senin gibi kadınlara, hamile kalıp zorla erkeği evlendirmeye çalışıyorsunuz ama yemezler. Bak benim çevremde de var iyi mesleği olan parası olan erkekler, onlara da aynen senin gibi tuzak kuranlar var. Ben sana yakın bir erkek yakınımın diğer kadına dediğini diyeyim " seninle evleneceğimi sanıyorsan yanılıyorsun, bebek sorun değil ben alır büyütürüm ama seninle evlenmem, boşuna öyle taktik deneme". Yılın çakalı sizsiniz.

Valla bana da öyle geldi.

Boyle insanlari hic sevmiyorum ya.
Bende yargilamam ama bu durum cok karmaşık evli olmasa bile art niyetli. Kendisi de zaten niyetinin iyi olmadığını söylemiş.
Ne cesaret pes vallahi

Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.

inşallah dilediğin gibi hamilesindir tatlım, adam da mecbur hisseder evlenir, böylece enseni tersten görmüş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…