Yapılan her yorum benim için çok değerli çünkü ben şuan mantıklı düşünemiyorum s

Diş hekimi misiniz ?
ortaokul öğrencisi bile sizden daha düzgün yazar. yazını okuyacağım diye burada bir hal oldum...

Ben de kör oldum kendimce aralara nokta virgül koymaktan. Ilkokul ogrencisi bile daha iyi gercekten.

Esınız kendısı soyleyecek tı bastan anne uzerımde Fazla para yok su hastaneye gidelim diye. Esınızle konusun sız

Herkese merhabalar,
Ben mi kötü düşünceliyim bilemiyorum ama bir derdimi paylaşmak ve konu ile alakalı yorum almak istiyorum. Eşimler Üç kardeşler. En büyük ablası bir abisi var . Ablasının çok çok iyi sayılarca arabası ve sayılarca evi var. Bizim durumumuz kötü eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz ama yine evlendik çok borcumuz var . Dün sabah eşimi annesi eşim de hastayım gel beni hastaneye götür dedi eşimle tabii ki git elbette gidecekti. Sadece benim anlamadığım konu şu ki eşimi oturduğumuz muhitte ki en pahalı hastaneye götürmus normalde kendisi gitse en ucuz hastaneye gider Çünkü çoğu kez ikimiz gittik ve oradaki en ucuz hastane neresi oraya gittiğini biliyorum hep gittiği tek bir hastane vardı eşimle gidince hastaneye git tabii ki bütün cebindeki son parayı yani
Benim anlamadığım şu konu var eşime kızdım yani annem hastaysa yani hastalıkta sadece bir mide bulantısı Madem hastaysa Neden ablanı aramıyor allahım sonuçta arabasına anneni alır görüşüldü şuan durumu en çok kötü olan sensin Tamam kabul seni sonuçta olursunuz olabilir ama neden kendisinin her zaman gittiği uygun hastaneye gitmek varken en pahalı olan hastaneye gittiniz diye sorduğunda eşinle kavga ettik tabii ki sadece merak ediyorum kötü niyetli olan ben miyim Suçlu olan ben miyim benim kızdığım nokta oğlunun durumunun bu kadar kötü olduğunu bile bile olduğunu neden pahalı bir hastaneye götürüp duruyorsun neden kızının durumu bu kadar iyiken kızını aramıyorsun neden bizi zor durumda bırakıyorsun Yapılan her yorum benim için çok değerli çünkü ben şuan mantıklı düşünemiyorum

hayır kötü niyetli değilsiniz siz. ince düşünmelerini beklemişsiniz. tek suçunuz gelin olmak . şimdi bu konumda olan siz değilde ablası olsa eşiniz de ona hakverirdi. ama siz gelinsiniz ya bu konuyu açmanız bile eşinizi öfkelendirir.

Geçenlerde annemin tansiyonu çıkmıştı ve koştur koştur en yakın özel hastaneye götürdüm. Acil kardiyolojiye yönlendirdi. Toplamda 700 TL ödedim.Annem yemin ederek o parayı bana ödedi. Durumum çok şükür iyi. Yani kayınvalidenizin ne kadar tuttuysa vermesi gerekir. Durumunuz iyi olsa hadi tamam ama kayınvalidenizin düşüncesizliği

Geçenlerde annemin tansiyonu çıkmıştı ve koştur koştur en yakın özel hastaneye götürdüm. Acil kardiyolojiye yönlendirdi. Toplamda 700 TL ödedim.Annem yemin ederek o parayı bana ödedi. Durumum çok şükür iyi. Yani kayınvalidenizin ne kadar tuttuysa vermesi gerekir. Durumunuz iyi olsa hadi tamam ama kayınvalidenizin düşüncesizliği
2 ay önce de pazara gideceğim diyerek bizim kredi borç paramızdan 100 tl istedi geri vereceğim dedi. Vermedi. Bunu da vermeyeceğinden eminim.

Bence tek sikinti esinde seninde bu kadar karismaman gerekir... annesi oglundan boyle bi elektrik almasaydi tabiki yapmazdi. Ama esinizinde yerine kendinizi koyun annesine deger vermek istemis ablasi ve digerleri bu konu disinda

Benimde oğlum var. başıma bir iş gelse ilk yanımda o olsun isterim. ammaaaa durumunu bildiğim halde şu hasteneye gidelim bu hastaneye gitmeyelim demem. anladığım kadarıyla kıytırık bir problemden gitmiş. devlet hastanesinin acil bölümlerine de gidebilirdi. veya illa özel istiyordu cebine parasını da koymasını bilmeli.

Benimde oğlum var. başıma bir iş gelse ilk yanımda o olsun isterim. ammaaaa durumunu bildiğim halde şu hasteneye gidelim bu hastaneye gitmeyelim demem. anladığım kadarıyla kıytırık bir problemden gitmiş. devlet hastanesinin acil bölümlerine de gidebilirdi. veya illa özel istiyordu cebine parasını da koymasını bilmeli.
gerçekten durumumuz böyle olmasa asla önemli değil.
ama ben cebimde 1 tl ile işe gittiğim günleri biliyorum.
Bir mide bulantısı sadece. Camı açıp uyumus rahatsız olmuş bunu söylemiş.
tek basına gittiğinde 30 tllik hastaneye gider

kv """orada bir doktor varmış çok iyiymiş ona görünmek istiyorum""" dediyse eşiniz hayır diyememiştir.
erkekler genel olarak maddi sıkıntılarını ailelerine yansıtmaktan hoşlanmıyorlar, durumum uygun değil gitmeyelim diyememiş belli ki. siz de haklısınız, can sıkıcı olmuş. ama bir seferlik mevzuysa canınızı sıkmamaya çalışın derim ben de. Veren el, alan elden üstündür. bu seferlik de böyle olmuş, Allah bir yerden kapı açar, daha fazlası geçer elinize, emin olun.
Hayır deseydi eşiniz, vicdanen pişmanlık duyardı. pişmanlık yorar insanı, en azından şimdi içi rahattır. konuyu çok dillendirip kendinizi de eşinizi de yıpratmamanızı öneririm.

Arkadaşa katılıyorum . Daha yeni evliyiz dediniz ne kadarlık bilmiyorum ama her ne kadar küçük bir hastalıkta olsa eşinize çıkışmaniz,ablasını öne surmeniz vs hiç olmamış .

Eşinizin gözünde paraci ve kötü kalpli durumuna düşmeniz normal daha oturmamış evliliklerde ilk tepkiler ilk kavgalar ve sebepleri insanların bilinçaltına o kişi ile ister istemez düşünceler oluşturur .

Bu gibi hassas konularda Fevri olmamak ta fayda var sürekli olan bir mevzu değilmiş . Hiç parası olmasa da eşinizden yine istese eşiniz yine yapacaktır belki imkanlar dahilinde yapar özel olmaz ama yine yapar bunda unutmayın .

Ablasına da takılmayın ki belki haberi bile yok . Eski kadınlar da şu kafa da vardır oğulları yapsin isterler ..

Özetle her evlat kendisinden sorumludur ve herkes kendisine yakışanı yapar şu hayatta kırıp kırılmaya değmez .

gerçekten durumumuz böyle olmasa asla önemli değil.
ama ben cebimde 1 tl ile işe gittiğim günleri biliyorum.
Bir mide bulantısı sadece. Camı açıp uyumus rahatsız olmuş bunu söylemiş.
tek basına gittiğinde 30 tllik hastaneye gider

ben seni anladım canım ya. eşinde çok sinirlenmiştir onca para ödeyip bide fos çıkınca ama sana yansıtmaz. bence bir dahakine daha temkinli olur o da. kaynana neden kendisi ödemiyor emeklisi falan yok mu. durumu olan hiçbir evlat ana babadan kaynanadan 100 lira - 200 lira sakınmaz. ancak o 200 lirayla sen 1 haftalık geçim programı yapıp ayırmışsan sonuna kadar haklısın. eşin bu konuyu unutunca daha sakince ve güzel dille anlat.

ben seni anladım canım ya. eşinde çok sinirlenmiştir onca para ödeyip bide fos çıkınca ama sana yansıtmaz. bence bir dahakine daha temkinli olur o da. kaynana neden kendisi ödemiyor emeklisi falan yok mu. durumu olan hiçbir evlat ana babadan kaynanadan 100 lira - 200 lira sakınmaz. ancak o 200 lirayla sen 1 haftalık geçim programı yapıp ayırmışsan sonuna kadar haklısın. eşin bu konuyu unutunca daha sakince ve güzel dille anlat.
emekli maaşı ve aldığı kirası var.
bizden durumu kat kat iyi.
aynen öyle şuan onun yuzunden 10 tl var cebimde.

Surekli olan bir durum degilse hic takilmamak gerekir.
Ama iste aile butcesini de sarsiyor ve tekrari oluyorsa esinizin bir onlem almasi gerekiyor.
Yine de annesinin saglik sorunu icin harcadigi parayi soz konusu etmezdim sanirim ben olsam ya.

Sağlık bu nerden ne çıkca belli olmaz benim karnım burnumda ağrım bulantım çokken kvnin bi baş ağrısı hergün dra gitti özel hastahanelere herseferinde başka hastaneye günde 3kez gittiği bile oldu kp çalışıp eve gelmez haftada uğrar para bırakır ama çok değil o hastane masrafları hep düğünde takılan paralardan gitti olsun dedim ama benim kontrollerime beni hep babam götürdü babam karşıladı eşim çok üzüldü bu duruma annesine kızdı karım hamile senin başağrın yüzünden rezil oluyorum ailesine diye 2ay böyle geçti kvnin baş ağrısı geçmedi kimi migren kimi sinüzit diyo ilaçlar doldu ev 5dk geçmiyo ağrı o halimle kalabalık evde10kişilik yemek 3öğün gelen giden ev işleri evin masrafları biz bittik zaten derken bi sabah kv oğlum ölcem ben ağrıyo dedi eşim anne herkesin başı ağrır seninki ni çözemedim dedi izmire araştırma hastanesine ama o başağrısı beyin kanaması sonucu pıhtılardan kaynaklıymış alt tarafı ağrı dedik yani kadın ölümden döndü bilemedik ama drlarda bilememişti
Sağlık bu ama eşinizde diyebilirdi anne ben orayı karşılayamam yanımda yok haberin olsun olsa sorun değil diye

eşiniz anasına anne param yok orası çok pahalı gel şuraya gidelim diyemeyecek kadar samimi değil fakat kaynananız en pahalı yeri isteyecek kadar içli dışlı eşinizde problem var bence iletişimleri bozuk bence

Herkese merhabalar,
Ben mi kötü düşünceliyim bilemiyorum ama bir derdimi paylaşmak ve konu ile alakalı yorum almak istiyorum. Eşimler Üç kardeşler. En büyük ablası bir abisi var . Ablasının çok çok iyi sayılarca arabası ve sayılarca evi var. Bizim durumumuz kötü eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz ama yeni evlendik çok borcumuz var. Dün sabah eşimi annesi eşim de hastayım gel beni hastaneye götür dedi eşimle tabii ki gitti, elbette gidecekti. Sadece benim anlamadığım konu şu ki eşimi oturduğumuz muhitte ki en pahalı hastaneye götürmüş normalde kendisi gitse en ucuz hastaneye gider çoğu kez hatta her zaman oraya gittiğini biliyorum. eşimle gidince orası daha güzel diyerekten, eşimi aslında çok pahalı bir hastaneye götürmüş. Şaşırdım çünkü kv normalde kendisi gittiğinde muayenenin 30 tl olduğu uygun bir hastaneye giderdi.
Benim anlamadığım şu konu var:
Kvme kızdım çünkü hem bizim durumumuzu biliyordu ve kızının ve diğer oğlunun durumu kat kat iyiyken bizi göre göre zor durumda bıraktı.
Midesi bulanıyormuş evet hastalıklar elbette olabilir ama eşim cebindeki son parayı verdi ve biz bu yüzden eşimle kavga ettik.
Ben kötü niyetli miyim anlamıyorum. Eşim sağlık bu diyor, ama ufak bir mide bulantısı kvmin herhangi bir rahatsızlığı yok. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şu görümcenizin sayılarca evine ve sayılarca arabasına ben mi takıldım bir tek?
Bir konuda karar verirken, hareket ederken başkasının durumuyla çok fazla ilgilenmem ben.
Kendi yapabileceğim nedir? Maddi manevi sınırlarım nelerdir? Ona bakarım.
Kendinizi /çekirdek ailenizi hangi gerekçeyle olursa olsun etrafınızla kıyaslarsanız hem kendinizi doldurursunuz hem de eşinizle huzursuz olursunuz.

Yukarıda bir arkadaş da söylemiş nazı eşinize geçiriyordur kendisi de o ucuz hastaneden memnun değildir hazır oğlunu bulunca istediği yere muayene olmak istemiştir kızılacak bir durum yok bence de. Benim annem de kendisi hastaneye gittiğinde daha uygun olana gidiyor ben götürürsem birden seviye atlıyor olsun nazı geçiyor bana ne güzel

kendimi eşinizin yerine koydum. Sanırım ben de anneme hayır diyemezdim. Ama siz de haklısınız. Benim farklı bir önerim var. Allah korusun bu hastalanan siz ya da kendi de olabilirdi. Çok daha önemli bir şey olabilirdi. Ya da hastalık değil de evin su boruları patlayabilirdi. En ufak sürpriz bir harcamada bütçenizin sarsılmasına önlem almalısınız. Size uygun olan bir ek iş araştırmalısınız diye düşünüyorum

Back
X