YAPILAN MAKARNANIN BEĞENİLMEMESİ

Elinize sağlık. Olabilir master şef değilsin. Beğenmeyen yapsın yesin. Daha yapma. Küçüksün belki olmadı da niye konuşuyorlar anlamadım. Üzülme sen.

Son düzenleme:
Yaptıkları hoş değil. Ancak ben okuyan bir kızım gibi sadece bizim ülkeye özgü okuyan kızlarım her işimi başkasının yapması ve bu şekilde hiçbir şey öğrenmeden yetişmeleri bana abes geliyor açıkçası

Sana yapmadım ki, kendim dere otlu seviyor, o da bayıldı ayıltamıyorum, deseydiniz. Şaka bir yana teyze candır, sizi yakın gördüğünden söylemiştir

Sorun yemeğinizin beğenilmemesi değil diğer arkadaşların da dediği gibi. Kimi insan alıştığı kişiler haricinde birinin yaptığı yemeği bal olsa dahi yiyemez. Sorun burda kuzenlerinizin gelip yemeği beğenmedik demesi. Terbiyesizlik yapmışlar. O yüzden boşverin, bir dahakin bu şekilde davranmazsınız olur biter.

Ama annenizin yemek öğren demesi daha büyük saçmalık. Elalem beğenmedi diye yemek öğrenmek ne alaka. Yarın birgün evlendiğinizde veya aileden ayrılıp kendi evinize çıktığınızda illa ki öğrenceksiniz. Ama halanız yemeği beğenmemiş diye acele acele sana yemek öğreteyim demesi saçma olmuş biraz.

Şu halalarin da insan gibi bi kocası olsa şaşarım.Benimki beni evinden kovmuştu boşver insan yerine koymaya değmez.Makarnanin iyisi kötüsü mü olurmuş ?En fazla yapışip hamur olmuştur.Enişte kendisi yapsa bin beter olur eminim.

Annesi oyle yetistirmis demeyeydin iyiydi
Ya bi kere armut her zaman dibine düşmüyor,
İkincisi zamanin trendi tembellik,baksana koskoca insanlar diyor ki burada, yemek yapmakta neymis,temizlik bilmeye, yapmaya mecburmuyum
Ya arkadaş,agzimiz yiyorsa,pislikten çürümeyeceksek evet mecburuz.
Asalak ta da yatalak gibi baskalari bizi temizleyip beslemeyecekse tabii..
Ee ne oluyor,tembellik in,kendine yetmek aut

makarnayı beğenmediğini söylemiş tekrar kuzenine yaptırtmış

Koca adam, bi makarna da mı yapamıyormuş da size ve kuzenine yaptırmış? Öeh.
Size yaptırıyor, beğenmiyor sonra kuzenine yaptırıyor, şeyi mi düşüyormuş kendi pişirse? Makarna nedir allasen?
Makarna olmamış, beğenmemiş de; enişte bey de olmamış bence ve yenisini yapmak için de artık çok geç kalmışlar.

Sen yine yemek yapmayı neyim öğren, kendin için; bi zahmet enişte bey de, çevresindekilere yemek işini itelemek yerine, kendi makarnasını, hasta hanımına çorbasını yapacak kadar da mutfak işi bilsin.

Son düzenleme:
Şunu çıkarıyoruz:18 yaşındaki bebe için hayatın anlamı ev işleri olmamalı. Elbet yapacak. Okuluna baksın, gezmesine baksın. Gereksiz anlam yüklemeyelim bi makarnaya

Sen moralini bozma. O kadar ilgilenmişsin teşekkür etmek yerine. Yorumlardan birinde gördüm iyilik yap denize at diye. Doğru .
Ama o kadar takılma bu duruma. Daha çok gençsin. İyi niyetlisin . Hasta insanın yardımına koşmuşsun. Onların lafıyla kimse bişeye dönüşmez.
eşi hastaymış maden yemeği enişteniz yapsaymış. Ama yapmaz tabi. Jüri üyesi gibi eleştirir ancak. Sen daha çocuk sayılırsın. Birçok şeyi bilmemen normal. Yetişkinler çok mu iyi zannediyorsun. Sana hava attıklarına bakma.

Sende Gül geç yaaa Hayat gerçekten bu kadar küçük şeyleri kafana takman için çok kısa senin olay şey gibi biraz elinden dondurmasını düşüren çocuğun ağlaması gibi bi olay

Bebe biraz küçük olmadı mı ama
Ergen diyelim oyleyse:))
Uzulme,dusuncesizlermis,kimse dogarken yemek bilmiyordu,daha hala elinden yemek yenmeyen teyzeler var,zamanla yeterli derecede ogrenirsin,zamana birak,büsbütün de birakma tabii:))

yapılan iyiliklerim yerine kötü makarnamı konuşuyorlar

bidaha yardıma felan gitme.... halanın seni savunması gerekirdi... eniştende ayrı nankörmüşler hepsi nankör .
Ayy benim halam olsa,olmus olmus,daha ne olacak,adam sen isine bak,ne bildin de konuştun derdi

Şunu çıkarıyoruz:18 yaşındaki bebe için hayatın anlamı ev işleri olmamalı. Elbet yapacak. Okuluna baksın, gezmesine baksın. Gereksiz anlam yüklemeyelim bi makarnaya
Tabii ki hayatin anlami degil,ama hayatin temeli yemek icmek,e biraz da lezzetli olsa fena olmaz:)
Ha ben kizimizdan yanayim,düşünmüş yapmis,ki mecbur degildi,onun hatirina cenelerini kapamalilardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…