Yapılandırılan Öğrenim Kredileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkurler gayet aciklayici yazmissiniz :) yani bu yapilandirma dedigimiz sey. Faiz indirimi olacak ve borcumuz taksitlendirilecek. Taksit sayisi ne kadar az olursa o kadar az faiz ödeyeceğiz. Yapilandirmayi da netten takip edecegiz ne zaman olacağını. Dogru mu anladim acaba :)
Aynen öyle canım.

ya arkadaşlar bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. ekim 2015 ten itibaren geri ödemem başladı. sadece ilk ay borcunu yatırabildim. 9 aylık borç ödenmemiş olarak duruyor artı faiz işlemiş. şimdi ziraat atm sine ödemek için gittiğimde hem bu 9 aylık borç hem de faiz toplamı çıkıyor borç olarak. bu meblağın tamamını ödemesem, mesela yarısını yatırsam olur mu acaba?her ay gecikme faizi işlemeye devam eder mi borcun tamamını kapatmazsam?

ha bir de yüksek lisans geri ödemem de bu sene ekimde başlayacak. yanmışım been :( onu da erteletmek istiyorum bir sene ama sen lisans borcunu düzenli ödemiyorsun ertelemeyiz diye bir şey derler mi acaba?

ya arkadaşlar bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. ekim 2015 ten itibaren geri ödemem başladı. sadece ilk ay borcunu yatırabildim. 9 aylık borç ödenmemiş olarak duruyor artı faiz işlemiş. şimdi ziraat atm sine ödemek için gittiğimde hem bu 9 aylık borç hem de faiz toplamı çıkıyor borç olarak. bu meblağın tamamını ödemesem, mesela yarısını yatırsam olur mu acaba?her ay gecikme faizi işlemeye devam eder mi borcun tamamını kapatmazsam?
Sadece vadesi geçmiş borca faiz uygulanır canım.

ha bir de yüksek lisans geri ödemem de bu sene ekimde başlayacak. yanmışım been :KK43: onu da erteletmek istiyorum bir sene ama sen lisans borcunu düzenli ödemiyorsun ertelemeyiz diye bir şey derler mi acaba?
İkisini yrı değerlendirirler diye düşünüyorum.çalışmıyo nusun canım?
Bir de lisansının aylık ödemeai kaç lira?

Eylül sonuna kadar bekleyin kızlar, ana para+ faiz durumu yaşıyorsanız şu an ödeme yapmayın.

yani gene de tamamını kapatmamış olacağım borcun tamamını. içerde hep biraz kalacak bir süre. faiz işlemez mi diyorsun?
Şöyle örnek vereyim:
Toplam borç 10 bin olsun.vadesi geçen de 5 bin olsun.sadece 5 bin için faiz olur.mesela taksitin birinin son ödemesi 2016 ekim ise henüz grlmediği için faiz işlemez sistem bı şekildedir.
290 çok değilmiş aslanda.biraz kemer sıkarsan halledersin inşallah.

Ay srma ya buzde yapılandırdık oduyruz ıkı ayımız kaldı bıtecek bır ay oduyruz bır ay bos gecıyruz o sekılde ayarladılar benım yoktu gercı esımın vardı evet ındırım de oldu ama detay bılmıyrum esım ılgelınıyor o knuyla

Back
X