- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Yapmak zorunda degilsin,yapma,cagirinca gitme isim var falan uydur birseyler.
Alistirmissin iste hep istiyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Meraba suan sinirden titriyorum resmen konu kvalidem
Ramazan ee haliyle orucluyum halim hic yok zaten dayanamiyorum kaynanam hala benden is ve yemek bekliyo yani hareketlerinden anliyorum ramazan deilken zaten hep yapiyorum ama yapinca iyi yapmiyinca kotu
Daha demin beni cagirdi evimiz yanyana gel die gittim yemek yap diyo allahim ya ben zaten oucluyum yaparken kapak dustu off dedin kendi kendime diyoki birak birak yapmaya gonlun yok sanki beni tanimiyo ben hep yapiyorum ama halim yok hem kendi evime hem onun evine yetisemiyorum ben nasil davranmalayim nankorluk bumu ?(
" aşk-ı sehadet "
Meraba suan sinirden titriyorum resmen konu kvalidem
Ramazan ee haliyle orucluyum halim hic yok zaten dayanamiyorum kaynanam hala benden is ve yemek bekliyo yani hareketlerinden anliyorum ramazan deilken zaten hep yapiyorum ama yapinca iyi yapmiyinca kotu
Daha demin beni cagirdi evimiz yanyana gel die gittim yemek yap diyo allahim ya ben zaten oucluyum yaparken kapak dustu off dedin kendi kendime diyoki birak birak yapmaya gonlun yok sanki beni tanimiyo ben hep yapiyorum ama halim yok hem kendi evime hem onun evine yetisemiyorum ben nasil davranmalayim nankorluk bumu ?(
" aşk-ı sehadet "
Ramazanda ister istemez insanin sabri zorlaniyor.ben seni anliyorum.çünkü 6 sene KV ile altli üstlü oturdum.sen sadece biraz daha sabir göster.bu günler de geçer.asla terbiyenden hanim efendi liginden taviz verme.kul bilmesede allah mükafatini verir.allah sabir versin.sana bir kitap önerebilir miyim.arkadaşiminda KV ile sorunları vardi.bana dua ediyor.allah razi olsun bu kitap bana çok iyi geldi diye....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nankörlük tabi. Yapmak zorunda değilsiniz. Evet eşinizin annesi ama böyle davranmak zorunda değil.
Kendi kızı varsa böyle davranır mı çok merak ediyorum
Yapmayin eli ayagi tutuyorsa .mecbur degilsiniz.kv nizin cene kuvvetli herhalde.ben olsam gercekten gitmem.
Hemde nasil tam sivri dilli
" aşk-ı sehadet "
Evet haklisin ben elimden geldince terbiyezsizlik yapmamaya calisiyorum kitabin ismi nedir acaba ?
" aşk-ı sehadet "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?