Merhaba hanımlar.
Yaklaşık 1.5 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım hala beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. İşin enteresanı ben seni sevmiyorum dememe bile inanmıyo sen hala beni seviyosun diyo! Hayatımda başka biri var diyorum beni kıskandırmak için öyle diyosun senin hayatında kimse yok diyo... Denemediğim yol kalmadı güzellikle anlattım anlamadı, tersledim anlamadı numaramı değiştirdim sosyal medya hesaplarımı kapadım hala arkadaşlarım aracılığıyla benden bilgi almaya çalışıyo. Kızlara da söyledim bana söylemeyin diye ama duyuyorum geliyo kulağıma bi şekilde. Bana yol gösterir misiniz sizce ne desem ne yapsam benim yakamdan düşer?
Bence o ne derse desin hiç bir şekilde konuşmayın o zaman kendisini takmadığınızı farkedecektir
Olsun hiç oralı olmayın öyle mesaj attığında telefonunuzu kapatın ortak arkadaşlarınız varsa hattınızı değiştirmek pek faydalı olmaz bu tipler için . Bence hiç birşey söylemeden kesinlikle kurtulursunuz :129:Onu da denedim 1 saat içinde 350 mesaj attığını biliyorum takıntılı ruh hastası manyak
valla ikna olmak için evlenmeni falan bekliyo bence... boşverin irtibata geçeceği her yolu kapatın...gerisi onun sorunu...
Olsun hiç oralı olmayın öyle mesaj attığında telefonunuzu kapatın ortak arkadaşlarınız varsa hattınızı değiştirmek pek faydalı olmaz bu tipler için . Bence hiç birşey söylemeden kesinlikle kurtulursunuz :129:
Adamsan fukara sümüğü gibi üzerime yapışmazsın diyin
Yok o değil de madem şuan size arkadaşlarınızla haber yollamak dışında ulaşamıyor , bence siz ona ulaşıp bir şeyler anlatmaya çalışmayın , bundan bile umutlanabilir bu tipler.
Böyle tipler dengesiz oluyo muhtemelen boşlukta kalmıştır o yüzden seni arıyordur kabul etsen bu sefer kendini geri çekebilir 1.5 sene sonra mı anlamış seni sevdiğini? Saçma.. Numarasını engelle, rahatsız etmeye devam edersen işin içine ailemi ve erkek arkadaşımı sokmak zorunda kalıcam yakında evleniyorum beni rahat bırak falan de ya da numaranı değiştir toptan bitsin gitsin
sosyal medya hesaplarını aç arkadaş olarak ekle ve yeni sevgilinle boy boy resimlerini arşivle
O değilde 350 mesaj nasıl atılır bir saate
Erkek arkadaşının ailesi ile konuş
oğlunuz beni rahatsız ediyor de en etkili çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?