arkadaşlar aradan 3 sene geçmiş inşallah bebişleriniz olmuştur... Şuan bende aynı dertten muzdaribim.. Nolurr yardım edin neler yaptınız Yücel beye gittinizmi? bende 1 mymektomi 1 laporoskopi ve 1 de histeroskopi ameliyatı oldum... yapışıklıklar açıldı dendi ama rahmim ultrasonda çok küçük gözüküyor... tekrar histeroskopi olman gerekir dendi benim doktorumda Prof. Gürkan Zorlu... asında çok memnundum ama bizi çok yordu maddi ve manevi olarak neyapıcam bilmiyorum.... lütfen sonraki aşamalarda neler yaşadınız yazarsanız çok sevinirim...
Merhaba bastac bence once rahim filmi çektir yapisiklik görülürse histeroskopi yaptırırsın . Ben de 2 histeroskopi 1 laparoskopi oldum yapisikliktan hic açılma olmadı , önümüzdeki ay yine histeroskopi olucam.
Çok teşekkür ederim... biraz olsun rahatladım... şimdi rahim filmi çektiricem ve ardından karar verilecek... acaba histeroskopiyi kaç paraya yaptı Yücel bey... biz diğer ameliyatlarımda 8000 gibi rakamlar ödedikte umarım okadar pahalı değildirTekrar teşekkürler Sağlıklı günler dilerim....
1.İçin 3500 tl
2.için 2500 tl ödeme aldılar.
Merhaba menzil5453, ameliyatı nerede oldun ve sonrasında nasıl bi tedavi uyguladılar , paylaşırsan sevinirim ben de bayramdan sonra ameliyat olmayı planlıyorum ,Yücel Karaman a olucam,
Yucel karaman mı yaptı?? Laparoskobi için fiyat bilginiz var mı?
Benimde laparoskobiyle miyom aldırmam gerekiyor ama korkuyorum sonrası yapışıklık yapar mı yada rezerve zarar verir mi diye
Merhaba bastac , âmin Allah hepimize herseyin hayırlısını versin ,bizi hayırlı ellere yönlendirsin.Ali Osman Koyuncuoglu yaptı 2 histeroskopiyi ama sonuc hic değişmedi yapisiklik aynı kaldı 3. Ameliyatımı ben de yucel beye olacagim 1 ay ara verdim Ramazan Bayram geçsin artık Ağustos Eylül gibi olurum duye düşünüyorum .suan biraz alternatif tip deniyorum.
Ben sakaryada oldum devlete
Snglblk ... Bende bayramdan sonra giidcem Yücel Beye... Buarada bende İbrahim saraçoğluyla görüştüm 3 ay bitkileri kullandım.... tavsiye ederim özelikle ibrahim hocamın bitkilerine çok güveniyorum....
Merhaba, ben de devlet ve tucel bey arasında git gel yasadım ama sonra keske demeyeyim diye yucel bey diyorum bakıyorum hep olumlu yorumlar ! Devlet te olumlu sonuc almana da cok sevindim.
Sizde laparoskobiyle miyom aldırmışsınız.nasıl bir işlem ağrı sızı çok mu? Ben sonrası olabilecek yapışıklıktan korkuyorum. 4 tup denemem var aslında miyom etkileyecek yerde değil Rahim dışında kuçuk ama ilaçların etkisyle buyumuş biraz doktor hem alalım hem tuplere bakalım dedi
bEN ÖNCE AÇIK AMELİYAT OLDUM 13 tane myom alındı benden(( Çok şükür Rahmim kurtuldu.... Daha sonra doktorum laporoskopi ve histeroskopi olman gerekiyo dedi ve oldum tüplerime bakıldı yapışıklık açıldı.... ama yarım saat kadar sürmüş hiçbir ağrı sızı olmuyo rahat olabilirsin sadece karnında 3 tane delik açılıyo tek dikişlede dikiyolar şuan izleri bile kayboldu... laparoskopiden sonra yapışıklıkta olmuyo diye biliyorum buarada myomun kaç cm... Soğan suyuda yok ediyo eğer 3cm den küçükse ....
Yucel karaman mı yaptı?? Laparoskobi için fiyat bilginiz var mı?
Benimde laparoskobiyle miyom aldırmam gerekiyor ama korkuyorum sonrası yapışıklık yapar mı yada rezerve zarar verir mi diye
Bana sadece histeroskopi yapıldı onuda Yücel Karaman yaptı kendisinin bu konuda usta olduğunu duymuştum halada aynı düşünüyorum.Bendeki ciddi yapışıklığı 1 kerede açtı bence endişelenme.Tüp bebek tedavisinide aynı merkezde yaptırdım ancak kısmet değilmiş olmadı tekrar deneyeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?