yapışıklık nedeniyle 2.histeroskopi için sizce bülent urman mı yücel karaman mı?acil

Senin gönlün ferah olsun Laporoskopi çok kolay bi ameliyat... ben olsaydım ama önce en azından bi 15 gün soğan suyu denerdim myomu bu şekilde kaybolan var çünkü... ama 1 aydan fazla erteleme ameliyatı çünkü miyom çok çabuk büyüyen bişey Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin 3 yıldır evliyim yaş 28 çocuğumda yok işte myomlardan dolayı 2 tane düşüğüm oldu... Şuan çocuk olsun çok istiyoruz Rabbim inşallah nasip eder... Ben ameliyatlarımı Medipol MEga Üniversitesinde Prof. Dr. Gürkan Zorlu ya oldum... şimdi rahim filmi çektircem ve ne yapılcağına karar verilecek...

Cok memnun kaldım tupler kapaliydi ve yapisiklik vardi ve şuan bekliyorum ne olacak gebe kalabilirmiyim rabbim bilir hayirlisi

Insaallah Allah hayırlısını nasip etsin. Normal yollarla fazla uğraşmadan bebek sahibi olursunuz. Ben tup bebeğe Aralık'ta başladım embriyolar toplandı donduruldu sma su ana kadar transfer yapılamadı , ilk once sorunumuz rahim duvarı inceligiydi , zaten hersey rahim duvarının kalinlasmamasindan dolayı başladı once histereskopi yapıldı yapisiklik açıldı sonra hsg baktık ki yapisiklik açılmamış tekrar histereskopi tekrar hsg yine yapisiklik açılmamış yorum zaten' yarım rahim var ' oldu hsg sonucunda sonra rahim yarım mı tam mı anlamak icin bir de laparoskopi oldu sonuçta rahim tam ama yarısı yok denecek kadar yapışık simdi 3. Histereskopi icin bekliyorum biraz ara verdim

Rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda hayirli evlat nasib etsin inş 3 histereskopi olmadan bakmisin gebe kslmisin rabbim buyuk

Insallah bir hasar olmadan atlatirim Bu islemi arastirdikca kafami iyice karisiyor, aslinda laparoskobiyi daha cok sebep arastirmak icin yapilacak sorun ne hala bilmiyoruz umarim hayirli sona ulasiriz.. Sogan suyunu onceleri cok defa ictim tekrar deneyim en azindan enfeksiyon azalir.
Sende hic umutsuz olma hamilelik yaşamışsın, sorunlarda kalkmış ortadan en yakın zamanda olur inşallah..

inşallahh olur gönlümüzdeki herşey.... seninde iyi haberlerini bekliyorum... bende yazıcam sonuçları...

merhaba snglblk bilgilerine çok ihtiyacım var bende septum var yücel karamana gitmeyi düşünüyorum. muayene oldun mu ne yapmalıyım

arkadaşlar ben 5 eylül de 2014te laporoskopi ve histeroskopi oldum Yücel Beye sonrasındada balon takıldı... 15 gün sonrada rahim filmi çektiricem tekrar yapışıklık olmuşmu onu görücekmişiz inşallah olmaz umarım ameliyat iyi sonuç verir... MEmorial de oldum arkadaşlar 9200 e yaptı ameliyatları çok yoruldum artık benim için dua edin Rabbim hepimizin gönlündekini versin

bastac arkadaşım inşallah dularım sizinle
benim sorum şu yücel bey memorial de mi yaptı ameliyatı. bende 13 eylülde bahçecide gürkan arıkan doktorum yapacak
.

arkadaşlar ameliyatı oldum çok şükür 13 ekimde oldum yanlışlıkla yazmışım. ameliyat çok şükür ii geçti
kesinlikle tavsiye ederim ...

arkadaşlar ameliyatı oldum çok şükür 13 ekimde oldum yanlışlıkla yazmışım. ameliyat çok şükür ii geçti
kesinlikle tavsiye ederim ...
geçmiş olsun nasılsın ne kadar a yaptırdın doktorun kimdi sanırım miyom ameliyatıydı cevaplarsan sevinirim

cnm ben bahçeci de oldum doktorum gürkan arıkan bende perde vardı onun için oldum

inşallahh olur gönlümüzdeki herşey.... seninde iyi haberlerini bekliyorum... bende yazıcam sonuçları...

ben histeroskopi ve laporoskopi oldum sonra hsg çektirdim rahmin yarısı yapışık çıktı dün tekrar histeroskopi oldum şimdi 2 ay sonrayı bekliyorum hayırlısı umarım sende iyisindir...

bastac arkadaşım inşallah dularım sizinle
benim sorum şu yücel bey memorial de mi yaptı ameliyatı. bende 13 eylülde bahçecide gürkan arıkan doktorum yapacak
.
Geçmiş olsunn çok sevindim ameliyatının iyi geçtiğine ben de Memorial de Yücel karamana ameliyat oldum hadi bakalım hepimiz gönlümüzdekini yaşarız inşallah

cnm burada yazamadıklarım oluyor istersen mail adresini ver oradan yazayım faydalı olacağını düşünüyorum . kimse kimsenin halinden anlamaz aynı durumu yaşayanlar dışında blgi alışverişinin iyi olacağını düşünüyorum

Özelden yazdım sana cnm görüşelim...

Slm ameliyat oldunuz mu şimdiki durumunuz nedir çok merak ediyorum bende çok operasyon geçirdim de rahmin hala yapışık lütfen cvp inşallah iyisinuzdir

Aradan çok uzun zaman geçmiş şimdi neyaptin acaba yapışıklık ne durumda bende aynı derrteyimde bilgi verirmisiniz lütfen çok yoruldum artık iyi şeyler duymak istiyorum inşallah iyisinizdir

Cnm neyaptin biz senle görüsemedik sanırım sonra bana mail adresini yazarmisin göruselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…