Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

Onu bekleyeceğim o zaman,peki şöyle yapsam olur mu kızlar:bu kızın bana attığı mesajları söylemesem kız buna mesaj atar cevap verir mi vermez mi bakarım.Yoksa direkt konuya mı gireyim.

x e sorarsan sana neden böyle mesajlar attığımı uzun uzun anlatır.. demiş.Şu adam gelsin eve ya bayılcam şimdi!

ya ortaya çıkacak bir şey için neden böyle yapsın.

blöf.. aklınca elinde kart varmış gibi gösteriyo ama zaten siz eski ciddi ilişkiden ve neredeyse nişanlanmadan haberdarsınız, çoğunluk böyle mesajı okusa vay neler dönüyor diye ortalığı yıkar, kazanan eski sevgili olur.

olduğunuz seviye süper bir yer şu an, son mesajdaki ben dön desem bana döner lafını duyan normal insanlar, bu denyo beni ne zannediyor diye düşünür. suyu daha fazla sakın bulandırmayın.

Onu bekleyeceğim o zaman,peki şöyle yapsam olur mu kızlar:bu kızın bana attığı mesajları söylemesem kız buna mesaj atar cevap verir mi vermez mi bakarım.Yoksa direkt konuya mı gireyim.
Yok mesajlar dursun. Senin yazdığın da duruyorsa süper olur hatta. Senin seviyenle onunki ortaya çıkar. Gelsin sakin sakin konuş. Bir de aranızda evlilik konusu geçti mi? Hani aileye nasıl anlatcağınu konuşuyorduk bi ara. Böyle bir karar almışmıydınız?

hepsi duruyor mesajların,evlilik konusu geçmedi ama ciddi olduğunu düşünüyordum ben.

öncelikle kıza ilişkinizden ve sevgilinizden emin olduğunuzu belirtin
ve gelince elbette gösterin hepsini
neden muhattap aldığınızı anlaması gerekir

hepsi duruyor mesajların,evlilik konusu geçmedi ama ciddi olduğunu düşünüyordum ben.
Tamam kıza başka bir şey yazma. Bekle atsın o salak saçma mesajlar. Çıldırmış belli ki. Sevgilin gelince sakin sakin anlat mesajları göster. Tepki verir, kızı arar ağzına ederse problem yok. Umursamayalım atar atar susar derse ya da savunursa o zaman biraz sert çıkman gerekir.

öyle yapacağım,şimdi aradım 10dakikaya evdeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…