Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

Ay denk gelicek boylesi gozlerini oyup eline vericem ne rahatlarim.gerizekali ya.kabul ettigin an yaninda olucak adama 5 sayfa mesaj niye yaziyosun o zaman,bedenini ne bok yemeye kullaniyosun.paleveraci

Çatlasın da birazdan ben çatlayacağım hatun gayet rahat fotoğraf atıyor sürekli,arşiv yapmış resmen.
Ne rahati kuyruk acisi. Hani bir ``gel`` dese gidermis ya sevgiliniz onun icin zemin hazirliyor kendince. Sizi kiskirtip sevgilinizin uzerine salacak,kavga edip bozusacaksiniz,meydan haspama kalacak. Kafa zehir yemin ederim. 2. Sinif entrika dizilerinden firlamis bir şıllıkla karsi karsiyasiniz.

Ayni mesaji benim esim olan o zaman sevgilimdi, ona atmisti eski sevgilisi yedi sekiz ay sonunda arama artik dedirtebildim, diger bir eski sevgilisi de sanki evlenecekmisin ki demisti ben agzinin payini verdim hakaret etmeden kotu duruma dusurdum o kizi da . Ama sevgilim o donem o gormeden gordugum herseyi silseydin bana soylemeseydin keske der

gelmesinden korkuyorum resmen,beklemediğim bir şey çıkarsa yıkılırım.

Sekerim kiz blof yapiyor, elinde yakin zamanda gorustuklerini gosteren kanit, foto vs olsaydi atmaz miydi, biz de gorustuk demez miydi ?? Eften puften 3 yil onceki fotoyla bile bu kadar basarili sinir bozuyorsa, elinde gercek bir kanit olsa kimbilir neler yapardi :) :) Efendi gibi git yatagina yat, adami niye bekliyorsun, ne demesini bekliyorsun? Askinti olan biri var, ben de yuz vermedim dieycek, durum bu. Sevgilin duzgun bir insan , zirtonun biri icin gozunde kendini dusurme.Ortada bir mesele yok, adam istemiyor iste, zorla mesele cikarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…