- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Valla sabırsızlıkla bekliyoruz. Halledince hemen yaz.öyle yapacağım,şimdi aradım 10dakikaya evdeymiş.
gelmesinden korkuyorum resmen,beklemediğim bir şey çıkarsa yıkılırım.Valla sabırsızlıkla bekliyoruz. Halledince hemen yaz.
Ne rahati kuyruk acisi. Hani bir ``gel`` dese gidermis ya sevgiliniz onun icin zemin hazirliyor kendince. Sizi kiskirtip sevgilinizin uzerine salacak,kavga edip bozusacaksiniz,meydan haspama kalacak. Kafa zehir yemin ederim. 2. Sinif entrika dizilerinden firlamis bir şıllıkla karsi karsiyasiniz.Çatlasın da birazdan ben çatlayacağım hatun gayet rahat fotoğraf atıyor sürekli,arşiv yapmış resmen.
gelmesini bekliyorum.Kız netımı bozdım senın yızunden ne olursa anlat meraklandım
İçini ferah tut, bizim yabancı damat sağlam adam gibi geliyor bana.gelmesinden korkuyorum resmen,beklemediğim bir şey çıkarsa yıkılırım.
hadi bakalım görücez.İçini ferah tut, bizim yabancı damat sağlam adam gibi geliyor bana.
sence ne fotoğrafı atıyor?Kız sana ne fotoğrafı atıyor. Bence ara bozmak için uyduruyor yani umarım öyledir.
sevgilimi bekliyorum.13 sayfa okumayan ben hepsini okudum şuan durum ne
ilk sayfaları okudum manyak gibi yazmışım kusura bakmayın.Ya bi sakin ol. Haberlerini bekliyoruz. Insallah aldatma gibi bir sey yoktur...
gelmesinden korkuyorum resmen,beklemediğim bir şey çıkarsa yıkılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?