Bence dePek ciddiye alinacak, mantikli bir insana benzemiyor. Kaale almazdim ben olsam, oneride bulundugunda sagol deyip gecin, biseyinizi anlatmayin.
Hayırlı olsun ilk çocugunuz mu acaba.
İlkse aldır demesi garip geldi can bu yahu benim fıtratımda aldırma yok.
Kardeşimden boşan demek ne alaka onu hiç anlamadım zaten.
Bende görümce oldum daha nişanlılar nasıl hevesliyiz onlar iyi olsun diye elimizden geleni yaparız.
Bir sorun oldugunda ben kardeşimi kenara çekip uyarırım üzme kızı daha cahil felan diye altan al derim.
Mesafeli olun o zamn he he deyip geçin
Bir daha asla zaten! Ben bir abla gözüyle bakıp aslında eşimle konuşur diye düşündüğüm için anlattım. Çünkü büyük olarak bi o var ailede. Annesi deseniz yarım akıllı biri ve gerçekten asla alıp karşısına hata yapıyorsun diyen bir kadın değil.Pek ciddiye alinacak, mantikli bir insana benzemiyor. Kaale almazdim ben olsam, oneride bulundugunda sagol deyip gecin, biseyinizi anlatmayin.
Çok sağlıklı dusunemeyen garip biri ! Dikkate almaya degmez. İnce hesapları olabilir evliliğinizi kiskaniyor olabilir kardeşini yeterince sevmiyor olabilir. Yada eşinizi size karşı doldurmaya çalışmış başaramamış olabilir sizin hata yapmanızı sağlıyor olabilir. Aslında madem sen bosan neden bosanmadin demek lazım ama bosverin ömür boyu karsilasicaginiz ortamlar olacak o yüzden siz aklı selim davranıp hersferinde içinizden aklı bu kadar çalışıyor yapcak bişey yok diye sakinlesin..
Aman görümce kör kepçe işte napcan dış kapının dış mandalı bizim aile hayatımıza kimse yorum yapamz diyr başkası üzerinden laf sok anlar umarm
Uzak duracaksiniz yapacaginiz bu ben de 10 yil sonra öğrendim
Disardakine akıl vermek kolay ya ondandır. Ben sorunlarimi aileden birine asla anlatmiyorum hatta arkadaşlarıma bile... Çünkü daha sinir bozucu cevaplar aliniyor. Siz o gorumceye ayy çok mutluyum eşim beni el üstünde tutuyor. İyi ki sizi dinleyip öyle birşey yapmamisim diyin bakalım tepkisi ne olacak. Bebek için belki gerçekten merak etmeye başlamış olabilir yada kendi bebek aldırdıgi için başkasının da olsun istemiyor. Aile de sorunlu biri olunca çok zor oluyor yaEvet kendisinin evliliği ilk günden cehennem gibi her hafta sorunu olan biri. Kızlarım için boşanmıyorum diyor ama kızları 18 biri,biri de 14 yaşında ki iki kızı da anne yeter artık boşanındye yalvarıyor.
Kendi annesi için mı ? OhaaÇok da uzağım biliyor musun. İlk zamanlar tanımadığım için herşeyi anlatırdım. Bana annem evine girdiği zaman evini sirkeli suyla sil derdisonra meğerse beni doldurmaya çalışıyormuş bende bana akıl veriyor sanırdım. Anca anladım işte
Disardakine akıl vermek kolay ya ondandır. Ben sorunlarimi aileden birine asla anlatmiyorum hatta arkadaşlarıma bile... Çünkü daha sinir bozucu cevaplar aliniyor. Siz o gorumceye ayy çok mutluyum eşim beni el üstünde tutuyor. İyi ki sizi dinleyip öyle birşey yapmamisim diyin bakalım tepkisi ne olacak. Bebek için belki gerçekten merak etmeye başlamış olabilir yada kendi bebek aldırdıgi için başkasının da olsun istemiyor. Aile de sorunlu biri olunca çok zor oluyor ya
Kendi annesi için mı ? Ohaa
Kendi özel hayatında mutsuz olan insanlar bunu başkalarının hayatına da uygulamaya çalışıyor.
Etrafta huzursuz insanlar görmek bir çeşit teselli oluyor sanırım.
Bence ne dediğini hiç önemseme başında yeteri kadar dert varmış zaten. O cezasını çekiyor sen mesafeli ol sadece.
dengesiz biri belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?