Lohusa kısmı iyiydi :) sonra neden dedin derse ne var ki onda sen sanki kötü niyetli mı söylesin dersiniz anlar. Sizin herşeyin farkında oldugunuzuEvet benim tek amacım ablası olduğu için alsın karşısına konuşsun du... ama yanlış yaptım kesinlikle yapmicam. Bunu söylemeyi düşünüyorum zaten kendisine ama herkesin olucağı bir ortamda olmasını istiyorum. Öyle bir ortamda da anca bebek görmeye gelince olucak :)
Zaten lohusa filan patlamaya yer arayacağım kesin.
Tövbe yarabbi pis görümceEvet. Kendi annesi için. Evlendiğimizin ilk zamanları annesi çok kıskançlık yaptı bana iftira filan attı. Bişeyler duyup duyup ablam annem böyle yapmış diye üst üste arardı görümcelerim. Bana böyle söylediler. " annem dengesiz insan değil sen o eve geldiğinde evi sirkeli suyla sil" gibi bir sürü kelime ettiler. Annesinin dedikodusunu yapmaya yer arar.
Evet amacım zaten herşeyin farkında olduğumu bilmesi :)Lohusa kısmı iyiydi :) sonra neden dedin derse ne var ki onda sen sanki kötü niyetli mı söylesin dersiniz anlar. Sizin herşeyin farkında oldugunuzu
Allah'tan uzak yaşıyorsunuz. İyi ki aldirmamisim dimi deseydin keşke garip ya kaç yaş büyük aklı başında davrancaginaEvet amacım zaten herşeyin farkında olduğumu bilmesi :)
Ya bide demez mı çok hevesliyim diye boğasım geliyor
Aman görümce kör kepçe işte napcan
Tövbe yarabbi pis görümceçok tehlikeli insanlar
Bende gorumceyim ama akıllara zarar
Allah'tan uzak yaşıyorsunuz. İyi ki aldirmamisim dimi deseydin keşke garip ya kaç yaş büyük aklı başında davrancagina
Evet çünkü hani yaşını başını almış bir bildiği var diye de düşünebilirsiniz garip yanı düşünmeden konuşuyor. Evlilik bitirmek bu kadar kolay olsaydı herkes bosanirdi. Bazı sorunlarin üstesinden sevgi gelebiliyor madem çok üzülmüş senin adına en başında sana gelip evlenme deseymis ay insan anlam veremiyorBende görümce olucam :) ama kardeşimin eşine böyle şeyler söyleyemem. Yazık yani bir evlilik söz konusu. Onlar bçyle yaptıkça ben dikkate almış olsaydım boşanırdım bile ne biçim aile bunlar diye. Ama çok takmadım sadece şuan hormonlar fazla yüksek olunca takılıyorum her yaptığına özellikle o söylediklerinden sonra. Bebekle alakalı hiç birşey söylemesine tahammülüm yok yani
Evet çünkü hani yaşını başını almış bir bildiği var diye de düşünebilirsiniz garip yanı düşünmeden konuşuyor. Evlilik bitirmek bu kadar kolay olsaydı herkes bosanirdi. Bazı sorunlarin üstesinden sevgi gelebiliyor madem çok üzülmüş senin adına en başında sana gelip evlenme deseymis ay insan anlam veremiyor
Ben de görümce adayımdan pek hazzetmeyen biri olarak bu lafınıza çok güldüm :)
Konu sahibi, görümceniz zaten pek sağlıklı bir kafa yapısında değil gibi. Çok ciddiye almamanızı öneririm, "Hı hı, oldu, tamam" gibi cümlelerle geçiştirip özel hayatınızdan pek bahsetmemeniz en uygunu olur. Ha bir de eşinize şikayetlenmeyin aman, nedense bir ters tepiyor, kardeşle eş arasında kalmaktan olsa gerek.
Bu nasıl bir insan yahu..Hiç çözümcül değil.fikirleri asla dikkate alınmayacak cahil bir insan resmen..Sakin bir daha birseyini anlatma.Sana tavsiyem karda yürü izini belli etme..Sakin bu cahille kötü olma.uzak dur,mesafe koy ama yuzlesiyim deme.
Hasta bence. 2 tane bebegin katili olmus, bir sey olmaz ablacim, yok yok aldir ablacim diyip durmus. Ne ararim, ne sorarim boyle insnai. Mesaj falan atarsa kisa kisa cevaplar verin. Muhattap olmayin, he diyip gecin.
Anne karnındaki bebeğin aldırılması yönünde yorum yapan insanın o cümlesinden sonraki tüm söylediklerine kulağımı kapatırım. Korkunç bir durum.
Bence hiç eşinizi karıştırmayın, kendisiyle de bir şey paylaşmayın bana böyle deyip şöyle davrandın diye.
Çünkü o mantıkta bir insana 10 kere konuşun, 11'nci yine sırada olacaktır. O yüzden siz mesafenizi korursunuz,
birşey söylediği zaman 'sağ ol ben hallettim zaten' gibi böyle kinayeli cümlelerle cevaplarsınız. Çok takılmayın.
:) 3 tane zaten :)Dua et 1 taneymiş
3 tane olanlar napsın
Ahaha içime doğmuş:) 3 tane zaten :)
Ama hepsi ayrı şehirlerde 2 si çirkef,bitanesini seviyorum melek gibi..
Normal sartlarda aranmayi severim ben. Ararimda arayani. Ama bu aldirma isi tuylerimi diken diken etti. Tamam hayat gorusleri farkli olan insanlarla da anlasirim da bi bebegin olumu nasil normal gorulebilir ki. Siz boyle devam edin bencede.Hiç msjına cvp bile vermedim. O günden beri de hiç aramadım zaten. Kendisi aradı geçen hafta. Israrla bebeği soruyor büyüyor mu diye bir sorun var mı diye. Ben soğuk davransam da kadın yılışık gibi davranıyor. O da çok aramıyor sağolsun artık :)
Eskiden her hafta arardı hatta bazen iki kez bile aradığı olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?