Yapmacık,samimiyetsiz,çirkef görümce!

Lohusa kısmı iyiydi :) sonra neden dedin derse ne var ki onda sen sanki kötü niyetli mı söylesin dersiniz anlar. Sizin herşeyin farkında oldugunuzu

Tövbe yarabbi pis görümce çok tehlikeli insanlar

Bende gorumceyim ama akıllara zarar

Lohusa kısmı iyiydi :) sonra neden dedin derse ne var ki onda sen sanki kötü niyetli mı söylesin dersiniz anlar. Sizin herşeyin farkında oldugunuzu
Evet amacım zaten herşeyin farkında olduğumu bilmesi :)
Ya bide demez mı çok hevesliyim diye boğasım geliyor

Evet amacım zaten herşeyin farkında olduğumu bilmesi :)
Ya bide demez mı çok hevesliyim diye boğasım geliyor
Allah'tan uzak yaşıyorsunuz. İyi ki aldirmamisim dimi deseydin keşke garip ya kaç yaş büyük aklı başında davrancagina

Aman görümce kör kepçe işte napcan

Ben de görümce adayımdan pek hazzetmeyen biri olarak bu lafınıza çok güldüm :)

Konu sahibi, görümceniz zaten pek sağlıklı bir kafa yapısında değil gibi. Çok ciddiye almamanızı öneririm, "Hı hı, oldu, tamam" gibi cümlelerle geçiştirip özel hayatınızdan pek bahsetmemeniz en uygunu olur. Ha bir de eşinize şikayetlenmeyin aman, nedense bir ters tepiyor, kardeşle eş arasında kalmaktan olsa gerek.

Tövbe yarabbi pis görümce çok tehlikeli insanlar

Bende gorumceyim ama akıllara zarar

Bende görümce olucam :) ama kardeşimin eşine böyle şeyler söyleyemem. Yazık yani bir evlilik söz konusu. Onlar bçyle yaptıkça ben dikkate almış olsaydım boşanırdım bile ne biçim aile bunlar diye. Ama çok takmadım sadece şuan hormonlar fazla yüksek olunca takılıyorum her yaptığına özellikle o söylediklerinden sonra. Bebekle alakalı hiç birşey söylemesine tahammülüm yok yani

Allah'tan uzak yaşıyorsunuz. İyi ki aldirmamisim dimi deseydin keşke garip ya kaç yaş büyük aklı başında davrancagina

42 yaşında kendisi :) çok samimi değilim geldiğinde bile mesafeliyim zaten. Daha da çok mesafe koyucam araya bundan sonra.

Evet çünkü hani yaşını başını almış bir bildiği var diye de düşünebilirsiniz garip yanı düşünmeden konuşuyor. Evlilik bitirmek bu kadar kolay olsaydı herkes bosanirdi. Bazı sorunlarin üstesinden sevgi gelebiliyor madem çok üzülmüş senin adına en başında sana gelip evlenme deseymis ay insan anlam veremiyor

Sanırım yakın otursaydı onu da derdi :)

Bu nasıl bir insan yahu..Hiç çözümcül değil.fikirleri asla dikkate alınmayacak cahil bir insan resmen..Sakin bir daha birseyini anlatma.Sana tavsiyem karda yürü izini belli etme..Sakin bu cahille kötü olma.uzak dur,mesafe koy ama yuzlesiyim deme.

Aa yok eşime anlatmadım bile olayı. Çünkü ablasına düşkündür ablam demez öyle der inanamaz yani. hiç birley yansıtmıyorum eşime kendi ailesi ile ilgili olan şeyleri. Çatlasam bile:)

Aynen öyle.. abla diye karşısına alır belki diye düşünmüştüm ama yanılmışım.
Birdaha kesinlikle tek yapacağım şey eşimle çok iyi olduğumu anlatmak olucak. Bundan sonra tek konuşacağım konu bu olucak onunla..

Hasta bence. 2 tane bebegin katili olmus, bir sey olmaz ablacim, yok yok aldir ablacim diyip durmus. Ne ararim, ne sorarim boyle insnai. Mesaj falan atarsa kisa kisa cevaplar verin. Muhattap olmayin, he diyip gecin.

Anne karnındaki bebeğin aldırılması yönünde yorum yapan insanın o cümlesinden sonraki tüm söylediklerine kulağımı kapatırım. Korkunç bir durum.
Bence hiç eşinizi karıştırmayın, kendisiyle de bir şey paylaşmayın bana böyle deyip şöyle davrandın diye.
Çünkü o mantıkta bir insana 10 kere konuşun, 11'nci yine sırada olacaktır. O yüzden siz mesafenizi korursunuz,
birşey söylediği zaman 'sağ ol ben hallettim zaten' gibi böyle kinayeli cümlelerle cevaplarsınız. Çok takılmayın.

Hasta bence. 2 tane bebegin katili olmus, bir sey olmaz ablacim, yok yok aldir ablacim diyip durmus. Ne ararim, ne sorarim boyle insnai. Mesaj falan atarsa kisa kisa cevaplar verin. Muhattap olmayin, he diyip gecin.

Hiç msjına cvp bile vermedim. O günden beri de hiç aramadım zaten. Kendisi aradı geçen hafta. Israrla bebeği soruyor büyüyor mu diye bir sorun var mı diye. Ben soğuk davransam da kadın yılışık gibi davranıyor. O da çok aramıyor sağolsun artık :)
Eskiden her hafta arardı hatta bazen iki kez bile aradığı olurdu.

Evet eşime yansıtmam böyle şeyleri.
İlk zamanlar yansıtmıştım annesiyle olanları sorun yaşamıştık. 3 senedir kesinlikle haklı da olsam anlatmıyorum artık.
Haklısınız çocukla ilgili birşey söylediği zaman net ve kısa cvplar vericem.

Normal sartlarda aranmayi severim ben. Ararimda arayani. Ama bu aldirma isi tuylerimi diken diken etti. Tamam hayat gorusleri farkli olan insanlarla da anlasirim da bi bebegin olumu nasil normal gorulebilir ki. Siz boyle devam edin bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…