Yapmadigim bişey kaldımı

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar öncelikle boşan demeden önce başka bişey varmı onu düşünelim olurmu. Bende biliyorum boşanmak en çabuk çözüm. Amma ve lakin ben çok değil 2 yıl önceki mutlu hayatıma dönmek istiyorum. Yaşımız da genç değil. Eşim emekli oldu. Kendi deyimiyle antropoza girmiş. 2 yıldır cinsellik yok. Çocuk büyüdü ben yalnızım. Ailem yok.. yalnızlığı da hiç sevmem. Kiraciyiz. Dün yaklaşmaya çalıştım bir tepkiyle kakti yanımdan. Sanki başka biriyim gibi. Ben sana diyorum sen beni anlamıyorsun, ben artık cinsellik istemiyorum dedi. Biyolojik bir sorun bile olsa bir caba görürdüm. Başkası olsa durmaz 2 sene, tarzı doğrucu. Ve kızlar ben 18 yıldır evlilikte böyle son istemiyorum. Bu ne ya, bu risk varmı her evlilikte. Birbirimize yaklasmayip arkadaşlık mi edeceğiz? Böyle evlilik olurmu sizce? Ben neyi atlıyorum ki?

Kocanızın artık cinsellik istemediğini atlıyor kabullenemiyorsunuz
Bence evliliğinizi böyle kabul edemeyecekseniz daha fazla geç olmadan boşanın
Ben kabul etsemde yürümez diyorsunuz burada cinsellik olmadan. ? Yani kk da cinsellik yoksa olmaz denilir.

Yani burdan birsey demek zor.istememesinin sebebi acaba ne? Evlilikte cinsellik tamamen ortadan kalksa ev arkadasi gibi tabi ki yasanir, ama bunu kadin olarak istermiydim bilemiyorum. Sanirim hayir, ama bu iliskinin geri kalanina bagli da bir durum.

Yani burdan birsey demek zor.istememesinin sebebi acaba ne? Evlilikte cinsellik tamamen ortadan kalksa ev arkadasi gibi tabi ki yasanir, ama bunu kadin olarak istermiydim bilemiyorum. Sanirim hayir, ama bu iliskinin geri kalanina bagli da bir durum.
Geri kalanı derken?

Benim anne babamda da iliski yok, konusuruz arada annemle. Yillaaardir yok belki senede 1 olursa o da cok nadir. Ayri odalarda yatarlar babam annemin kuzusudur bildigin aldatma maldatma adamda o da yok. Ve cok seviyolar birbirlerini evet bi sure sonra arkadasliga donuyor sanirim evlilikler ya, seks sart ama iki taraf da okeyse olmamasina, fistik gibi ilerliyo. Fakat sizin caniniz cekmis, nasil gidicek ki boyle? Size karsi tepkisi cok yanlis direkt bosanma sebebi. Senden istemicem de kimden isticem diye sordunuz mu?

Ben kabul etsemde yürümez diyorsunuz burada cinsellik olmadan. ?
Cinsellik olmadan yürür lakin bunu kabul etmeniz lazım
Sabırlı olup kabullenmeniz lazım
Şimdi kendşnize şunu sormalısınız ben bu adamı cinsellik olmadan sevip kabul edebir miyim buna değer mi

Eşiniz kaç yaşında? Belki fiziksel sorun yaşıyordur. Doktora gitmesi için ikna edin bence. Mutlaka çözümü vardır

Yaşlarınız kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…