Kocanızın artık cinsellik istemediğini atlıyor kabullenemiyorsunuzBen neyi atlıyorum ki?
Ben kabul etsemde yürümez diyorsunuz burada cinsellik olmadan. ? Yani kk da cinsellik yoksa olmaz denilir.Kocanızın artık cinsellik istemediğini atlıyor kabullenemiyorsunuz
Bence evliliğinizi böyle kabul edemeyecekseniz daha fazla geç olmadan boşanın
Gitmiyor ıstemiyor. Benim derdim yok diyor.Çok erken bırakmış belki de bir sorun vardır doktora ikna etseniz
Geri kalanı derken?Yani burdan birsey demek zor.istememesinin sebebi acaba ne? Evlilikte cinsellik tamamen ortadan kalksa ev arkadasi gibi tabi ki yasanir, ama bunu kadin olarak istermiydim bilemiyorum. Sanirim hayir, ama bu iliskinin geri kalanina bagli da bir durum.
Bu bahane gibi bişey. Andropoz ne ya, ben inanmıyorumAdam andropoz olduysa ne yapsın ki?
Cinsellik olmadan yürür lakin bunu kabul etmeniz lazımBen kabul etsemde yürümez diyorsunuz burada cinsellik olmadan. ?
Yaşlarınız kaç?Kızlar öncelikle boşan demeden önce başka bişey varmı onu düşünelim olurmu. Bende biliyorum boşanmak en çabuk çözüm. Amma ve lakin ben çok değil 2 yıl önceki mutlu hayatıma dönmek istiyorum. Yaşımız da genç değil. Eşim emekli oldu. Kendi deyimiyle antropoza girmiş. 2 yıldır cinsellik yok. Çocuk büyüdü ben yalnızım. Ailem yok.. yalnızlığı da hiç sevmem. Kiraciyiz. Dün yaklaşmaya çalıştım bir tepkiyle kakti yanımdan. Sanki başka biriyim gibi. Ben sana diyorum sen beni anlamıyorsun, ben artık cinsellik istemiyorum dedi. Biyolojik bir sorun bile olsa bir caba görürdüm. Başkası olsa durmaz 2 sene, tarzı doğrucu. Ve kızlar ben 18 yıldır evlilikte böyle son istemiyorum. Bu ne ya, bu risk varmı her evlilikte. Birbirimize yaklasmayip arkadaşlık mi edeceğiz? Böyle evlilik olurmu sizce? Ben neyi atlıyorum ki?
Geri kalanı derken?
51 yaşında kendisi. Ama bari sarılsak falan. Onuda yapmazdı, tek temasımiz cinsellikti.Yani antropoz olmuş adam .cinsel istek bitmiş .
Kendi elinde değil ki bu.
Yaşlar kaç 50 üstüyse ,ben eşim antropoz oldu diye boşanmazdım şahsen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?