Yapmadigim bişey kaldımı

Başka biri yok gibi. Evde her gün. Telefonları ortada.

Evet sanki başka adam bulsa o yapabilecek. 25,30 yaşındaki herifler çürük çıkıyor.45 yaş üstü yapabilen kaç tane çıkacak ?. Türk erkeklerinin yarısından fazlası çöp zaten cinsellikte, genç olsa bile.bir tek kadınların ihtiyacı mı bu iş arkadaş.sitecek kafayı yiyeceğiz valla.yaa kadınların hormonları, sistemleri tıkır tıkır çalışıp dururken bu heriflerinki nwden çalışmıyor len bir türlü.biz de normal insanız onlar da normal insan.neden yaa neden ?.dünyada bize verilen en büyük hediye, erkekler beceremediği için en büyük eziyete dönüşüyor.

Son düzenleme:
30 yıllık evliyim
Eşim benden 15 yaş büyük
Kalp hastası + kanser tedavisi gördü
Valla cinsellikte benden daha istekli
Tabiki her insan farklı
Antropoza girmiş tamamda
Neden böyle kırıcı tepki verir bir adam onu anlamıyorum
İnsan olmak, saygılı davranmak bu kadar zor mu?

Sitecek bayıldım bu.kelimeye. yüzde yüz katılıyorum.

Andropoz cinselliği tamamen bitiren bişey değil ki Evet azaltabilir ama tamamen bitirmez yani.. Bir de 49 yaşında andropoz da ne bileyim erken değil mi yaa

Siz başka bir konuda yıllardır bu durumda olduğunuzu yazmıştınız. Hatta eşiniz boşanma kelimesini kullanınca deliye dönmüştünüz, ben onsuz ne yaparım diye. Yanlış mı hatırlıyorum, yetişkin çocuğunuz vardı ve kocanızın da doktor sevgilisi vardı. 10 yıldır bu durumu yaşıyorum yazdınız eski konularda. Kocanız boşanmak istiyor ama siz asla diyordunuz. Eğer o kişiyseniz olayı çarpıtıyorsunuz. Adam sizden boşanmak istiyor ama siz istemiyorsunuz, onsuz yaşayamam diyorsunuz. Hiç ilerleme olmamış düşüncelerinizde, o halde devam edin. Olan size oluyor, herkes hayatını yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…