Yapmam gereken bir ton iş var, hiçbirine başlayamıyorum...

shapysy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.155
23
158
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba...

Şu an tatildeyim ve tatile çıkana kadar yapmam gereken bir ton işi hep tatile saklamıştım. Bunların içinde önümdeki 4 sınava çalışmak, tezimi yazmak var mesela :) Sorun şu ki içimden hiçbir şey gelmiyor kızlar. Bütün gün öyle böyle derken geçip gidiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Benim için ki sanırım umutsuz vak'ayım, bir tavsiyeniz var mı? 25 yıldan beri bir kere bile tembellik yapmamış şu totoşumu ne yapayım da kaldırayım artık :))))) Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

bu günlerde ne çok tembellik konusu açıldı yaw, ramazandan mı yoksa insanların herşeyi bayram tatili sonrasına atma eğiliminden mi acep
sabah kalkıp yapacaklarının bi listesini yap, bitirdiklerine check atıp 10 puan ver, 10 puan 10 puan 10 puan... en az 100 paunla günü tamamla, hatta bi ödülde koy hedef puana ulaşırsan, şaka yapmıyorum ha

Son düzenleme:

chess, çok teşekkür ederim öneri için :) valla kendime puan vermeye başlayarak çalışmam lazım haklısın zira ilkokul çocuğu kadar ancak şuurum şu an ki bu kadar işi hala erteleyebiliyorum :) listelere uyabilen bir yapım var ama hayatımda ilk defa bu kadar isteksizim. ben de anlamadım sebebini. zor geliyor sanırım

valla canım aynen aklıma o geldi, çocukluktaki ödül sistemi, sonuçta bilinçaltı tarafından yönetiliyoruz çocukluğa inmek lazım

motivasyon eksikliği çağımızın hastalığı, bence bunun en önemli sebebi internet, tv vs.. vs..

internet bi saat kesilse insanlar krize giriyor (ben dahil) öyle enteresan bi çağda yaşıyoruz

bence seni yolundan alıkoyan sebebleri temizle hayatından sınavlar falan geçene kadar, başarılar buarada

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın ben de tatilde bile bilgisayar bağımlısıyım. televizyonun yüzüne bile baktığım yok. gerçi tezimi yazmam çin de internet lazım; ama tutturamıyorum işte sanırım :) bundan birkaç ay önce böyle değildim aslında bir şey yapmam gerekirse daha o saniye yapardım ama heralde bir sıkıntım var alttan alttan :)) çok çok teşekkür ederim, sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum ben de. yarından itibarren başlayayım ben o zaman bu liste sistemine. tutarsa kulaklarını çınlatırım chess :)

yapmam gereken is deyince bende ev temizligi felan sandim yada oyle sanmak istedim cunku evi temizliycem ama hic halim yok...konuyla alakali olmadi ama kusura bakma artik...sende islerine biran once baslasan iyi olur...

yapmam gereken is deyince bende ev temizligi felan sandim yada oyle sanmak istedim cunku evi temizliycem ama hic halim yok...konuyla alakali olmadi ama kusura bakma artik...sende islerine biran once baslasan iyi olur...

canım evi temzleme işine karar verdiğin andan sonra en fazla bikaç saatte bitirmiş olursun her şeyi. ama benimki bir süreç. kararlılığımın uzuuuuun süre devam etmesi lazım :)))
sana da kolay gelsin canm

canım evi temzleme işine karar verdiğin andan sonra en fazla bikaç saatte bitirmiş olursun her şeyi. ama benimki bir süreç. kararlılığımın uzuuuuun süre devam etmesi lazım :)))
sana da kolay gelsin canm

iyi seni gaza getiriyim bari...bu surece basla bitir sana cikolata alicamm

iyi seni gaza getiriyim bari...bu surece basla bitir sana cikolata alicamm

tweety avatarını çok çok cici buluyorum öyle ki;yorumların sinir dolu olsa da avatarın o ciddiyeti bozuyo çok sevimli söylemeden geçemedim:2:

konu sahibi arkadaşım valla ne yapsakki ben de aşırı uyuşuk oldum bugünlerde.bence ramazandan dolayı kan şekerimiz düştü.

tesekkur ederim avatar yorumun icin...yorumlarim sinir dolumu gercekten bu bi konu icinmi gecerli bu zamana kadarki butun yorumlarim icinmi:26:

valla ben de bilmiyorum ya her şeyi bu tatile atıyordum, tatil geldi geçiyor ben hala aynı yerdeyim. ramazandan da olabilir, ben depresyona giriyor da olabilirim bilmiyorum :)))) uyuşuklukla beraber isteksizlik de var yani mesela istesem ama üşensem hadi neyse dicem :)

tesekkur ederim avatar yorumun icin...yorumlarim sinir dolumu gercekten bu bi konu icinmi gecerli bu zamana kadarki butun yorumlarim icinmi:26:

bazen böyle sinirli sinirli yorum yapıyosun ya onu kastediyorum,çok ağır değil ama yorumu yazarken sinirli olduğun belli oluyo mesela o vicdansız anneyim mevzuunda,avatarına baktıkça kötü bişey yazası gelmiyo insanın

normaldede asabiyetim vardir...ama haksiz yerede kimseye kizmam o bahsettigin konuda konu sahibine gercekten sinirlendim o yavrucak icin gozlerim doldu nerdeyse agladim...dusunsene o kadar agla agla susar die bakma yazik o gunahsiz yavruya annenin sorunlari olabilir ama ilk basta kabul etmedi rahatima duskunum vs. dedi neyseki simdi kendine gelmis gibi INSALLAHda iyi olur...biz o kadar evlat sahibi olmaya calisiyoruz kolay evlat sahibi olanlar boyle yapinca gelde sinirlenme bide tvde neler izliyoruz neyse daha fazla uzatmim arkadasin topigide baska topigin konusuyla isgal etmiyim...iyi avatarimi degistiecektim ama kiyamiyorum kalsin boyle...guniz tekrar tesekkkur ederim...konu sahibi sendnde ozur dilerim konunu isgal ettim...

YAZMAYI UNUTMUSUMM KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN...ALLAH BUTUN DUALARINI KABUL ETSIN...AMIN

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kendimi alışverişle ödüllendiriyorum

eğer oturamıyorsan bir sebebi vardır illa ki.
önce o sebebi bulup çöz içinde
gözünde büyütme
daha bikaç hafta öncesine kadar ben de sen gibiydim.
öncelikle düşünce tarzımı ve odamı değiştirdim
2 metrelik bir beyaz masa ve bir müdür koltuğu leylak renginde bir halı ve tataa artık masada oturmaktan keyif alır hale geldim
sonra da yavaş yavaş çalışmaya başladım
1 saatle başladım şuan 3 saat civarındayım.
tempomu arttırmaya çalışıyorum ben de.
bir de ben çat diye başladım sanırım dinlenmem yatmam gerekiyormuş biraz miskinlik yapmam gerekiyormuş onları yapmadan hazır hissedememişim kendimi.
bir de kendine güzel ödüller ver.
mesela bu hafta iyi çalışırsam haftaya 1 gün çeşme ödülüm var benim bayramda :) gibi.
spartacus dizisine sardım bi ara ders çalıştıysam 1 bölüm izleme hakkım oluyordu saat 11de vs gibi
çok da katı olma kendine önemli olan başlaman zor değil inan ki :) başlamak bitirmenin yarısıdır derler.

bence ramazandan dolayıdır çoğu insanda var çunku.bugunluk az bir işim var ama gözümde öyle büyüyorki.bende kendımı bayramlık alıcam kız sana şu işleri bitir diye kandırıyorum.

hazırlanmam gereken bır sınav var.. hala oturup kıtabı onume alamadım..günlük mesgulıyetlerden zaman bulup..benımde zaman problemım var.. benı kım odüllendirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…