bu günlerde ne çok tembellik konusu açıldı yaw, ramazandan mı yoksa insanların herşeyi bayram tatili sonrasına atma eğiliminden mi acep
sabah kalkıp yapacaklarının bi listesini yap, bitirdiklerine check atıp 10 puan ver, 10 puan 10 puan 10 puan... en az 100 paunla günü tamamla, hatta bi ödülde koy hedef puana ulaşırsan, şaka yapmıyorum ha
chess, çok teşekkür ederim öneri için :) valla kendime puan vermeye başlayarak çalışmam lazım haklısın zira ilkokul çocuğu kadar ancak şuurum şu an ki bu kadar işi hala erteleyebiliyorum :) listelere uyabilen bir yapım var ama hayatımda ilk defa bu kadar isteksizim. ben de anlamadım sebebini. zor geliyor sanırım
valla canım aynen aklıma o geldi, çocukluktaki ödül sistemi, sonuçta bilinçaltı tarafından yönetiliyoruz çocukluğa inmek lazım
motivasyon eksikliği çağımızın hastalığı, bence bunun en önemli sebebi internet, tv vs.. vs..
internet bi saat kesilse insanlar krize giriyor (ben dahil) öyle enteresan bi çağda yaşıyoruz
bence seni yolundan alıkoyan sebebleri temizle hayatından sınavlar falan geçene kadar, başarılar buarada
yapmam gereken is deyince bende ev temizligi felan sandim yada oyle sanmak istedim cunku evi temizliycem ama hic halim yok...konuyla alakali olmadi ama kusura bakma artik...sende islerine biran once baslasan iyi olur...
canım evi temzleme işine karar verdiğin andan sonra en fazla bikaç saatte bitirmiş olursun her şeyi. ama benimki bir süreç. kararlılığımın uzuuuuun süre devam etmesi lazım :)))
sana da kolay gelsin canm
iyi seni gaza getiriyim bari...bu surece basla bitir sana cikolata alicamm
:))))) valla gaza geldimmm kadın milleti bak işte çikolata deyince hemen kandımmm :)
sen de evini temizlee, ben de sana pasta yapcammm :))))
iyi seni gaza getiriyim bari...bu surece basla bitir sana cikolata alicamm
tweety avatarını çok çok cici buluyorum öyle ki;yorumların sinir dolu olsa da avatarın o ciddiyeti bozuyo çok sevimli söylemeden geçemedim:2:
konu sahibi arkadaşım valla ne yapsakki ben de aşırı uyuşuk oldum bugünlerde.bence ramazandan dolayı kan şekerimiz düştü.
tweety avatarını çok çok cici buluyorum öyle ki;yorumların sinir dolu olsa da avatarın o ciddiyeti bozuyo çok sevimli söylemeden geçemedim:2:
konu sahibi arkadaşım valla ne yapsakki ben de aşırı uyuşuk oldum bugünlerde.bence ramazandan dolayı kan şekerimiz düştü.
tesekkur ederim avatar yorumun icin...yorumlarim sinir dolumu gercekten bu bi konu icinmi gecerli bu zamana kadarki butun yorumlarim icinmi:26:
bazen böyle sinirli sinirli yorum yapıyosun ya onu kastediyorum,çok ağır değil ama yorumu yazarken sinirli olduğun belli oluyo mesela o vicdansız anneyim mevzuunda,avatarına baktıkça kötü bişey yazası gelmiyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?