Yapmamanız gereken bir şey yapıp sonrasında iyi ki yapmışım dediğiniz oldu mu?

Ben mesela, eşimden şüphelendiğim için telefonunu gizlice alıp (biliyorum hiç doğru bir hareket değil, ama benimle tek kelime konuşmazken, 7/24 bir arkadaşı ile yazışıyordu), son yazışmalarına baktım ve arkadaşına beni sevmediğini söylediğini görmüştüm. İyi ki bakmışım diyorum aslında.

Ben mesela, eşimden şüphelendiğim için telefonunu gizlice alıp (biliyorum hiç doğru bir hareket değil, ama benimle tek kelime konuşmazken, 7/24 bir arkadaşı ile yazışıyordu), son yazışmalarına baktım ve arkadaşına beni sevmediğini söylediğini görmüştüm. İyi ki bakmışım diyorum aslında.
Boşandınız mı peki sizi sevmeyen adamdan ?

Yapmanızın yanlış olduğu bir davranışı yapıp sonrasında iyi ki yapmışım dediğiniz oldu mu hiç?
Burada onları gerekçeleri ile yazabiliriz.
Ergenlik çağındaki kızımı adım adım takip etmem işimi ,gücünü bırakıp tüm vaktimi ona harcamam ev işlerini savsaklamam
Şu an kariyer yaptı yükselişte hiç bir başarı kendiliğinden gelmez kadınlarımıza mutfaktan çıkmalarını tavsiye ediyorum bizzat ergen çocukları var ise bütün zamanlarını ona ayırmalarını tavsiye ederim

Umarım boşanmışsınızdır.

Boşandınız mı peki sizi sevmeyen adamdan ?

Umarım boşanmışsınızdır.

Olay daha çok yeni bu sebeple henüz boşanmış değilim. Bir de işsiz kaldım maddi gücüm olmadığı için dava işlerine girecek durumda değilim. Bu arada kendisi de inkar ediyor, hezeyanla yazdım onu aslında seviyorum falan deyip duruyor. Umrumda mı, değil tabi ki... Dip seviyedeyim

Olay daha çok yeni bu sebeple henüz boşanmış değilim. Bir de işsiz kaldım maddi gücüm olmadığı için dava işlerine girecek durumda değilim. Bu arada kendisi de inkar ediyor, hezeyanla yazdım onu aslında seviyorum falan deyip duruyor. Umrumda mı, değil tabi ki... Dip seviyedeyim
Anladım boşanmayacaksınız...

Allah yardımcınız olsun,ama ne yazdığı önem li değil ,bence size ne hissettirdiği önemli sonuçta samimiyetine siz inanacaksınız.yanlış anlamayın da mesaj da insan arkadaşına neden karımı seviyorum yazar ki:(

Anladım boşanmayacaksınız...
Anlamamışsınız bence, süreci yürütecek maddi gücüm yok, önce aileme konuyu açacağım sonrasında gelecek diğer mevzular.
Allah yardımcınız olsun,ama ne yazdığı önem li değil ,bence size ne hissettirdiği önemli sonuçta samimiyetine siz inanacaksınız.yanlış anlamayın da mesaj da insan arkadaşına neden karımı seviyorum yazar ki:KK43:
Tabi ki ne hissettirdiği daha mühim, dediğim gibi çok soğuk ilgisiz davranıyordu aylardır, en son da işte bu mesajı gördüm. Olay böyle cereyan etti.

Anlamamışsınız bence, süreci yürütecek maddi gücüm yok, önce aileme konuyu açacağım sonrasında gelecek diğer mevzular.

Tabi ki ne hissettirdiği daha mühim, dediğim gibi çok soğuk ilgisiz davranıyordu aylardır, en son da işte bu mesajı gördüm. Olay böyle cereyan etti.
Hımm yani evet kolay kolay kaldırılcak bir durum değil,ama alıp karşınıza konuştunuzmu? neden soğumuş, neler var aklında?

yanlış anlamayın da mesaj da insan arkadaşına neden karımı seviyorum yazar ki:KK43:
Aşırı absürd di mi, ben de çok yadırgadım. Arkadaşı aranız nasıl falan diye sormuş o da böyle anlatmış. Arkadaşı da boşanma sürecinde bir adam bu arada. Let's share the blame demiş olabilirler. Mesnetsizlik, çapsızlık, ne diyeyim ki, içim daha kirlenmesin diye bir şey demek istemiyorum. Ama yol belli tabi yapacak başka bir şey yok.

Hımm yani evet kolay kolay kaldırılcak bir durum değil,ama alıp karşınıza konuştunuzmu? neden soğumuş, neler var aklında?
Tabii, hemen o gün konuştum, telefonuna baktığımı falan her şeyi söyledim ama günlerce yalan söylemeyi tercih etti inkar etti. Demedim dedi. Sonra çark etti dedim ama hezeyanla dedim falan dedi. Çok çirkin bir sürecti ve o süreçte bir de işsiz kaldım. Şu an ayrıyız ama boşanma gerçekleşmedi daha. Zaten kendisi de istemediği için sanırım çekişmeli olacak.

Tabii, hemen o gün konuştum, telefonuna baktığımı falan her şeyi söyledim ama günlerce yalan söylemeyi tercih etti inkar etti. Demedim dedi. Sonra çark etti dedim ama hezeyanla dedim falan dedi. Çok çirkin bir sürecti ve o süreçte bir de işsiz kaldım. Şu an ayrıyız ama boşanma gerçekleşmedi daha. Zaten kendisi de istemediği için sanırım çekişmeli olacak.
Onu mesaj atarken düşünseymiş,biraz bekle bakalım canım ne yapacak ,ne gibi mücadele edecek,yeri geliyor bizde kızıyoruz kocalarımıza keşke evlenmeseydim diyoruz ,ama sonra geçiyor,anlık bir durumdur belki biraz bekle ,takip et neler yapıyor.çocuk varmı?

Onu mesaj atarken düşünseymiş,biraz bekle bakalım canım ne yapacak ,ne gibi mücadele edecek,yeri geliyor bizde kızıyoruz kocalarımıza keşke evlenmeseydim diyoruz ,ama sonra geçiyor,anlık bir durumdur belki biraz bekle ,takip et neler yapıyor.çocuk varmı?
Hayır, çocuk yok allahtan. Henüz 2 yıllık evliyiz. Zaten bir işe girene kadar dava açacak maddi imkanım yok. Tek başıma hiç bilmediğim bir yerdeyim ailemden uzak. Ama düzeleceğini de zannetmiyorum zaten, üçüncü şahıslara beni kötülemiş, üstüne bir de yalan falan yutabileceğim bir şey değil.

Kolay değil boşanmak....en iyisini siz bilirsiniz elbette...bosaninca dertler de bitiyor mu neler okuyoruz görüyoruz....en doğrusunu yaptığınızı hissediyorum...sevgiler size

Söyleyeceğim tek şey hamilelik konusunda çok dikkatli olun,çok çok üzüldüm durumunuza.Allah yardımcınız olsun.

Back
X