yapmasaydım iyiydi sabredemedim

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
İşyerinde etliye sütlüye karışmayan sakin biriyim.
3 yıldırda şimdiki işyerimdeyim en ufak bir sorun olmamıştı.
Başka bir yerdeyken bu binaya taşındık.
7-8 kişi bir odanın içindeyiz.
Yanımdaki kız atarlı konuşan bir kız.
Cüssesi ufak zayıf ama erkek Fatma gibi.
Konuşma şekli biraz tuhaf.Bu kız işte ben yokken dosyaları benim arkamdaki dolaba koymuş.
Gelen gidende işi bittikten sonra benim arkamdaki dosyalara evrak yerleştiriyor.
Hatta öbür odadan gelen var.
Ben uyuz oluyorum bu duruma bir değil iki değil her gün böyle sürekli arkamda birileri.
En sonunda dayanamadım aldım onları boş bir dolaba koydum.
Senmisin koyan o dediğim kız sinirlendi gitti.
Sonra ben diğer arkadaşlara durumu izah ettim buna bir çözüm yolu bulalım rahatsız oluyorum nereye koyalım dedim.
Bir arkadaşta kendi arkasındaki dolaba aldı.Neyse sorun hallolmuştu.
O kız geldi.
O dosyaları aldı başıma atar gibi pat pat eski yerine attı.
Atarlana atarlana bir sürü şey söyledi.
En son senin yaptığın terbiyesizlik değince açtım ağzımı yumdum gözümü sensin terbiyesiz dedim.
Bana böyle hareketler yapma atarlanma herşey senin istediğin gibi olmaz ben bazen senin için anlayışlı oluyorum birazda sen ol dedim.
O işte fesatsında bilmem ne de değince sus diyorum susmuyor ağzının payını verdim.
Oda yediremedi koridorda basbas bağırmaya başladı.
Bende hiç oralı olmadım.
Bugünde rapor almış gitmiş hiç umrum değil.
Birde onun hareketlerini tasvip etmeyen bir kız arkadaş vardı hatta dayanamayıp odayı değiştirdi sonra.
O kıza karşı korumuştum onu.
Onun konuşma tarzı böyle erkeksi atarlı ama kalbi iyi diye.
Sinir oluyorum hep benim dediğim olsun diyen bencil ve baskı kurmaya çalışan kişilerden.
Anası babası bu çok küçükken ayrılmış bi o şehirde durmuş bir bu şehirde.
Anneside çok nazik kibar bir kadın kime çektiyse bu hep agresif hep atarlı
Bir yandan hoş olmadı ama bir yandan buna birinin dur demesi gerekiyordu.
Sürekli tahrik eder susmazsan alırsın cevabını.
Mum gibiydi sesi çıkmıyordu en son

Son düzenleme:
Kendini sakıp sabancının kızı zannediyor sanırım arkadaşın

Ay böyle sorunlu insanları toplayıp bi şirkete koycaklar birbirlerini yesinler.
Atarlı giderli tipler ergenlikte olmuyor mu ya demek ki bazılarının üzerine yapışıyor kalıyor.
En doğrusunu yapmışsınız üstelik diğer çalışanlara sorup ortak fikir almışsınız kimse sorun çıkarmamış.
Buda hazmedememiş oranın ağası sanmış kendini sanırım, sözü dinlenmeyince de halsiz düşüp rapor almıştır.
Hiç takma derim boşver.

Bazen tepki vermek gerekir.

Yere ayagını vurup hahayttt gelsene hadi gelsene deseydin
Kuyrugu kıstırılmış kedi gibi kacardı

İyi yapmışsın. Kendisine Çek'i düzen versin.

hasta olmuş sesi çıkmıyordu

Her işyerinde mutlaka olur böyle tiplerden. Sen iyi yapmışsın. Ben olsam direk söylerdim bu dosyaları buraya koymayalım artık diye...

İyi olmuş..
Geri adım falan atmayın..
Sadece temkinli olun..
Sanırım bundan sonra o da bulaşmaz size..

İnşallah birde kız önceden benim çantama laf söylüyor yazıcıma laf söylüyordu.Onu oraya koy bunu buraya koy.Bir değil iki değil herhalde obsesif gerçekten rahatsız diye çantamı dolabın içine yazıcımı da en son masanın altına koydum.Şimdiye kadar ne onun ne başkasının ne masası ne eşyaları ne dolabına laf söylemedim.Onun dışında kimsede birbirine bir şey söylemiyor.Önemsemem öyle şeyleri milletin eşyasından bana ne saygılı olsun işini yapsın yeter

böylelerine yüz verirsin astarını da ister milletin başka derdi yok onun tribini atarını mı çekicek ramazan ramazan iki kere düşünür artık atarlanmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…