Yaprak Dökümü - Kanal D

nejla yaptıklarını çabk unuttu kardeinn kocasınınla yattı ..
leyla da babasından gordüğü o kadar destekten sonra babasına bunu yapmayacaktı hatta o dr la ewlenseydi keşke(

aynen arkadasim sana katiliyorum..hic yakismiyor bu diziye iyide oynayamiyor...bende bi türlü alisamadim bu yeni sefkete..hatta sedefe sinir oluyorum onun yüzünden...laelaelaelaelae

cem nejlanın parası ısın onunla oldugunun bal gıbı farkında olup
askına yenık dusmus bı care banane ben babayı tek gecerım o evde iştee:dilcikar: :roflol:

Bencede baba çok hatalıydı. Fikrete davranışı olsun büyük konuşmaları olsun. Çocuklarını hata yapmadan önce dinleyip anlamak yerine onları büyük hatalara itip sonra affetti. Bence babalığını baştan göstericekti. Ben bi kere o adamın büyük konuşmasından hoşlanmıorum. İnsanlık hali herkesin başına herşey gelir "Allah başa vermesin böle bişe" dicene benim çocuklarım yapmaz felan filan dio filmin başından beri. eeee o kadar büyük konuşursan hersey başına gelir bana göre :1closedeyes:

Fotolari merakla bekliyorum.Hangi semt peki orasi?

üsküdar cnm daha oncede uskudar kuzguncuk mevkısınde dızı cekılıyodu ama komık bı sey var mesela kuzguncukta arabayı parkedıyo ferhunde sahılde yurucek arabadan ınıyo bı bakıyorum kız kulesı salacak sahılınde arada vesaıtle bıle 15 dk var enaz yuruyerek 1 saatlık mesafe cekılen mevkılerı bıldıgım ıcın gozumden kacmıyoo ))
bugunde kımse gelmedı pusuya yattım beklıyorum herhalde bayram dıye ara verdıler cekımlere

ıkı uc bolum once hatırlarmısın babanın gozunun onunden gecmıs gectı hep buyuk konusmaları gozunun onundeydı yaptıgı hatanın farkında
ya ben bu dızıyı ızleyınce hep aglıyorum
ne bılım cok dokunuyo bana bır aılenın parcalanısı:sinifsinif:

Bu nejlada kendini unuttu kapınımı açacaksın leylaya diyor namussuz sana açılan kapılar ona dünden açılır. Kendini unuttu ahlaksız.

şu nejlaya sinir oluyom ya sanki kendim ne yaptım demez gıcıkk ama ali rıza nasıl bi bakış attı öyle :jeyyar:

görgüsüz ara bozucu sütten çıkmış ak kaşık necla :umursamaz:

sinir oluyorum kanal d reklamlarina

gecen hafta aski memnuya bakarken yemin ederim saydim yha reklamlari

tam 21 reklammmmm akannehir

15 dakika film sürüyor 19 dakika reklamm cildiricammm delikafadulden

Ya bi de reklam reklam olsa icim yanmiycak.Cok SIKICI cok kötü avrupa kanallarinin reklamlari.Türkiye'dekiler eglenceli hic olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…