Ben en cok seye guldum;
Ilk sahnede itfaiyeciler geldi, nurdan hanim icerde damadim var diyor.
Ferhunde de kurtarin evimi diye bagiriyor, koca moca umurunda degil. kaydirigubbakcemile3
Ve Nurdan hanimin Ferhundeyi odaya cekip butun soyledikleri dogru idi,
ama o yine herzamanki gibi uste cikmayi basardi, kandirmaya devam etsin bakalim herkesi.
Cevriye hanim beni bitiriyor.
- Ee gule oynaya mi soyleseydim, FELAKET HABERI veriyoruz. :roflol::roflol:
kızlar ceydanın oğuza boşanmıcam dediği zamandan sonrasını izleyemedim noldu sonunda
:roflol::roflol::roflol:
O da olmasa çekilmez zaten dizikaydirigubbakcemile3
Leyla evi terketti canımBaba evine gitti ve orda bitti
Ferhunde, evdeki yangının suçunu Şevket’e atıyor ve Şevket gözaltına alınıyor.
Evde çıkan yangının alevleri, Ferhunde’nin öfke rüzgârıyla Şevket’e kadar sıçrar. Evdeki yangının suçunu Şevket’e atan Ferhunde, bu düşüncesinde haklı olduğuna Mithat Bey’i ve annesini de inandırmaya çalışır. Şevket, Ferhunde’nin, hayatında kara bir gölge gibi her adımında karşısına çıkmasından ötürü çaresizdir. Şikayet üzerine göz altına alındığı süreçte, artık masumiyetini ispat etmek zorundadır. Ferhunde’nin bir türlü kapatamadığı eski defterler, Mithat Bey’le ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmaktadır. Sular durulduğunda, Mithat Bey, Ferhunde’ye olan güvenini ve ilişkilerini sorgulamaya başlar.
Neyyir Hanım, geçmişte açılmış yaraların yaratabileceği hayal kırıklarından Sedef’i korumak adına, korku içinde, mahcup, düşüncelerini dile getirir. Bu korkunun yarattığı tedirginliği, Hayriye Hanım’a hissettirmekte de sakınca görmez. Leyla’nın beklenmedik ziyaretinin etkileri Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım arasında sürmektedir. Yeni bir hayata alışmanın zorluğunu, bu durum daha da artırır. Leyla umut ışığını Oğuz’la Ceyda’nın boşanmasında bulacağına inanırken, hayalleri alacağı yeni bir haberle bir kez daha yıkılır. Oğuz’a inancını tamamen kaybeden Leyla için, tek çare pişmanlıkla dizlerinin üzerine çökmek olacaktır.
özet budur canım
Ya kizlar sizde de var mi bilmiyorum ama neredeyse bir sene olmasina ragmen
bu yeni sevket bana hala cok itici geliyor ya her yuzunu gordugumde, inan oyle bir antipatim var ki ona karsi.
Sedefle de birlikte olmasin, mutlu da olmasin istiyorum.
Belki eski sevket olsaydi boyle hissetmezdim diye dusunuyorum bazen. :umursamaz:
Ya kizlar sizde de var mi bilmiyorum ama neredeyse bir sene olmasina ragmen
bu yeni sevket bana hala cok itici geliyor ya her yuzunu gordugumde, inan oyle bir antipatim var ki ona karsi.
Sedefle de birlikte olmasin, mutlu da olmasin istiyorum.
Belki eski sevket olsaydi boyle hissetmezdim diye dusunuyorum bazen. :umursamaz:
kızlar yaa çok yazık leylaya,her haltı nejla yedi,eniştesini ayarttı,zengin kocayıda kaptı,affedilen yine o oldu,bu dizi benim sinir sistemimi altüst ediyor...
fragmanında necle nasıda babasına hesap soruyo
neden affettin
ahni bidaha dönmeyecekti
ya gıcık oluyorum o neclaya
haftaya gelecek bölümde
aliriza beyin neclaya lafi bir güzel oturtmasini bekliyoruz senaristlerden kötükedihüso
cok arsizmis bu necla be ,ohh leyla ohh gel kurul sende bas köseye
anam bunlardaki ne yüz be at at eskimiyor akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?