Yaprak Dökümü - Kanal D

Ohh öyle olursa göbek atarımkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden

hee gene yerler birbirlerini oguz içun sırala gider gelirler artık delikafadulden

ben bide yazın fragmanlarda ali rıza beyin felçli olup tekerlekli sandalyede dolaştını gordum :1shok:

cem in gerçek hayatta ki karısı bu dizide geçen sene oynayan kız kardeşiymiş...

inanmıyorum ya offffffff
cem öldümü şimdi ya çok üzgünüm şuan canım benim ya çok seviyodum cemi ben nejladan nefret ediyodum inşallah miras kalmaz ona

bu arada hani sezon başındaki fragmanlarda leyla ve hayriye alışveriş yapıp para harcıyolardıya bence nejla anasına para vercek oda leylayla yicek

ama ozaman ali rıza nasıl oğuzun eline düşcek yok yok bu leyla oğuzla birleşcek nejlada başka şehire yerleşcek bence ailesiylede görüşmez kocam sizin yüzünüzden öldü diye cemin aileside onun üstüne giderse ist ayrılır nejla kaçar bence başka yerlere

of kafam karıştı haftaya fragmanıda vermediler.
keşke cem dizinin finaline doğru ölseydi ya daha göremicemmi cemi şimdi offff

ay buna koptum ben yaa, yaşa sen :roflol: :roflol:

yok kiz, nejla nazmiye kaciyor haberin yokmu :roflol:

ay buna koptum ben yaa, yaşa sen :roflol: :roflol:

-tatlicadiarzu-
amiiin hepimiz insallah kaydirigubbakcemile3

ooo kalabalıkmış burası
ya önceden ne güzel bir sonraki haftanın fragmanını veriyorlardı
şimdi yetiştiremiyorlar heralde :gitme:

hayriye de çok fena nasıl kötülüyor sedefi anesini yerin dibine soktu huysuz.kötükedihüso

genel olarak SIKICIYDI... son sahneler haric gözlerim doldu yine:gitme:

Mithat ferhundeye ben eski kocalarına benzemem gidersen bi daha dönemazsin dediğinde ferhunde kedi gibi geri dönerken annesi baya bi sevindi ..mithat kızına bagırırken yani..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…