ha simdi bendede öldü cem..
nejla agliyormu gülüyormu belli degil ya :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
o kızın ağlayışı beni benden ediyo zaten. ıyyy akannehir
yok kiz, nejla nazmiye kaciyor haberin yokmu :roflol:
kız nazmi hanımınçiftliğinde oynuyo :roflol::roflol:
biliyom biliyom,yakinda nurdan annede kavak yellerine gecer :roflol:
yuh yabarmı yabar :1shok:yok nejla bu sefer de tahsine kaçacak bence :roflol:
he nası soktu lafı oda kuyrugu kısıp nası dondu dinsisin hakkından imansız gelirmiş adam edicek ferhundeyi adam delikafaduldenMithat ferhundeye ben eski kocalarına benzemem gidersen bi daha dönemazsin dediğinde ferhunde kedi gibi geri dönerken annesi baya bi sevindi ..mithat kızına bagırırken yani..sırnaşık şey
evet ya kıl oluyorum bide hatun çok sumsuk bi tip ya akannehirha simdi bendede öldü cem..
nejla agliyormu gülüyormu belli degil ya :mymeka:
yok kiz, nejla nazmiye kaciyor haberin yokmu :roflol:
kız nazmi hanımınçiftliğinde oynuyo :roflol::roflol:
bellimi olur bu nejla be kime kaççagı kafası eser nazmiye kaçar
:roflol:
bence bir topik acalim MITHAT FERHUNDEyi bosasin NURDANI alsin ayyyy cok mutlu olurlar bence FERHUN de de dilenci olup surunsun nasil fikir ama
bence bir topik acalim MITHAT FERHUNDEyi bosasin NURDANI alsin ayyyy cok mutlu olurlar bence FERHUN de de dilenci olup surunsun nasil fikir ama
Yav kızlar ben bu yaprak dökümünü hiç seyretmezdim, son zamanlarda izler oldum ama anlayamadığım konular var tabi. Şimdi bu Nejlayla Leyla arasında bi husumet var ama biri birinin sevgilisini mi almış elinden ne, bilemedim, o Oğuzu mu paylaşamadılar diycem ama Oğuz da evli, Leylayla ne alaka işin o kısmını da çözemedim. Biriniz hayrına kısaca bi özet geçse yav...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?