ağlama canım ya :sinifsinif:
bak şimdi o cem var ya ölü takliti yapan
işte o şimdi laylaya gitti oynuyor çıkıştada çorbacıya gitçek işkemde içicek kaydirigubbakcemile2
kızlar çok fenayım ya
eşime sarılıp sarılıp ağliyorum
oda sinir oldu artık birak şu dizileri izleme diyor
ama napim cem eşime çok benziyor ve çok seviyordum cemi ya
niye böyle oldu ya niye iyileşemedi
ana canlanırmı sahiden kaydirigubbakcemile3 akannehirkitap da nasıl arkadaşlar ben okumadım ordada ölüyor muydu yoksa gelecek bölüm canlanacak mıı
albendende okadar valla dizinin başından beri ağlıyorum eşime bakıp bakıp eşim geliyo aşkım sen niye ağlıyon diyor bende o öyle dedikçe daha çok ağlıyom ay kafamı neyle dağıtcam ya bne
evet japon stili kaydirigubbakcemile3Kizlar aferdersiniz ama sanki Necla orgazm oluyordu yaaaa.Tövbe estagfurulahhhhh.O ne bicim ihlamak.ih ih ih.....
ağlama canım ya :sinifsinif:
bak şimdi o cem var ya ölü takliti yapan
işte o şimdi laylaya gitti oynuyor çıkıştada çorbacıya gitçek işkemde içicek kaydirigubbakcemile2
Kizlar aferdersiniz ama sanki Necla orgazm oluyordu yaaaa.Tövbe estagfurulahhhhh.O ne bicim ihlamak.ih ih ih.....
ya yenı sezon fragmanında benı hayrete dusuren bır sey var kızlar ya alırıza beyfelc gecırmıs herhal oguz onu denız kenarında sandalyeyle bır yere göturuyordu.sakın ola denıze falan atmasın adamı.öcunu almak ıcın:roflol::roflol:dermısım gercektenya o sahneyı merak edıyorum bende.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?