Yaprak Dökümü - Kanal D

Böyle tepki göstericek birşey söylemedim sanıyorum, sadece eşi vefat etmiş bir insanın kötü yola düşmesini, dizi olsa bile, istemedim o kadar..

tamam tatlım ama bak sende sölemişsin..nihayetinde bir dizi.. ve öle olunca daha çok uzulur ve daha çok heyecanlı olur die duşundum..ve alirıza beyde belki bu durumu öğrenip felç olur ne bilim ben.. (senaryoyuda yazdım bu arada ) ondan didim inanki kötu niyetle deil..ama sen çok uzulmuşsun cemin ölemsine belli.. ne yalan sölim bende çok uzuldum yaa gul gibi çocuk gitti mafoldumben

Allah senin de iyiligini versin kiz.:roflol:

Dizi de hem bitsin istiyorum hem de bitmesin.Artik kac senedir alistik,carsamba günlerimizi yaprak dkümüne ayiriyoruz.

oldu canım sezon tanıtımlarının hepsi oluo

evt o kurklu sahne oldu..
hatta çıkışta hariye hanımla kavga etti ferhıunde..
hayriye hanım anladığım kadarıyla size nikah lazım ama bana deil boşanmıorum şevketten dedi.
(sedefle evlenmesini istemediği için öle didi)

hımm ben kaçırdım demek ki
ama çok cılkı çıktı senaryonun
ali rıza bey çok gururşu haysiyetli bi adam sözde
çok kez tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı
oğuz da onu gezdirckse sahilde pes artık :bbo:

necla hamile kalacak, sonra oğuzla beraber olacak tekrar. şevket de ferhundeye dönünce alirızaya inme inecek

kıtapta boyle mıydı ..

bu oguzda da ne varsa tum kızlar top gibi br gidiyo bir geri gleıyor.

haa leylanın intar ettiğini yazmayı unutum.

OFffff maf oldum ya, anliyorum nejlayi, esim ta ramazana bir iki gun kaza araba carpti manyak bi de haber vermedi banamafoldumben delirdim resmen,cok sukur bi sey olmadi ama dunyam yikildi ya ona bi sey olsaydi, iki cocugumla deli olsaydim kim bakardi biz gibi onlara :1no2:senağlama Allah korusun, dizi olsa bile insani maf edio, gercek olunca daa beter tabi, tuglerim diken diken oldu ya mafoldumben o gomlegi koklamalari, aglmasi hele tahsin nasil agladi vah anam vah, dunya yalan olum gercek, Allah hayirli olumler versin, bu aksam maf etti beni dizi be senağlama .

canım ailemdeki baba ne demişti izliyormusunuz bilmiyorumda eğer çocuğun varsa büyük lokma yicen büyük konuşmayacan buda böyle bişey çocukları için sonuçta tükürdüğünü yalamıştır

Allah senin de iyiligini versin kiz.:roflol:

Dizi de hem bitsin istiyorum hem de bitmesin.Artik kac senedir alistik,carsamba günlerimizi yaprak dkümüne ayiriyoruz.

kaydirigubbakcemile3 katılıyorum valla dizi biterse onun yerine kimseyi koyamayız herhalde kaydirigubbakcemile3 artık tekrarları seyreder dururuz he çarşamba kaydirigubbakcemile3

cemin öldüğüne üzüldüm,necla bakalım şimdi ne yapacak oğuza cidden gerimi dönecek hayret bişey ya ben leylayla oğuz tekrar birleşecek sanıyordum ne midesiz bunlar oğuz sürekli ikisi arasında top gibi gidip geliyo,bugünde zaten ayşeyede genç kız olmuşsun dedi sanırım yakında ayşeyede sıra geliyor:)

ay hiç güleceğim yoktu. ayşeye de sarkmasın artık.

heralde ya illa ki öyle de
normal hayatta bu kadar çalkantı bir arada olmaz zaten
adı üzerinde dizi
senaryo iyice sarpa sarıyor
çocukların adama yapmadığı kalmadı
her defasında gidip-gelmeler affetmeler bayıyor
ben bunu kastediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…