Yaprak Dökümü - Kanal D

şimdiye kadar hep dizi diye izledik ama hayatın gerçeği olan ölümle karşılaşınca hepimiz nasıl ağladık.
ve dizideki herkes birbirine nasıl yakınlaştı. ölüm işte madden ayırırken manen birleştiriyor

allah rahmet eylesin ablanada sonsuz sabırlar diliyorum çok kötü bi durum rabbim öbür dünyada birliktelik nasip eder inşallah ikisine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nedir bu tekin laneti anlamış değilim sonunda bu lanet benide vurdu cenazeden geldim
kk girip bi yazamadım bilgisyarım kapanıp durdu korkar oldum izlemesem mi
:bbo::bbo:
şevket intikam alacakmış ferhundeden ava giderken avlanmasa :roflol::roflol:daireyi ferhundeye kaptırmasın :dilcikar::dilcikar:
cemin babası da tekin ailesinin gerçek yüzünü gördü daha önce farkedemediler şimdi gördüler olsun kendi canlarını kurtarsınlar en azından a.s
cevriyeme ne oldu böyle nerde benim eski cevriyem hemen eski haline dönsün :Saruboceq:
dikkatimi en son levent tuncer çekti bu adam AYYAPIM da memur mu :uhm:
dudaktan kalbe de oynadı aşkı memnu ya transfer oldu şimdi ayyapımın yeni dizisinede
yaprak dökümünede gelmiş bugün gel bir cenaze namazı kılacağız ayyapım ailesi olarak mı dendi
bilen varmı

bugün çok fena oldum zaten içim sıkılıyodu bide cem gerçekten ölmüş gibi oldum resmen,oldukça gerçekçiydi herşey ve o atmosfer resmen yaşadım anı,neclanın ağlama sahneleri dışında herşey oldukça duygu yüklüydü ve cevriyeye bugün ne oldu dedim acaba ölüm olduğu için sıranın belkide kendisine geldiğini düşünerekmi bugün bu kadar iyiydi anlamış değilim ama biz onu bu halde görmeye hiç alışkın değiliz nasılsa yakında yine eski cevriye olur,bu arada şevket yine bu ferhundeye kapılmasa valla ferhunde adamı ayakta uyutur şimdi ferhundeden intikam alma derdinde ama yakında herşey tersine dönebilir,neclanın kaynanasıda nasılsa istemiyodu neclayı tam bi bahane oldu bide fikret acısından öyle söyledi diyo cem hayattayken bile istemiyodu oğlu öldükten sonramı isteyecek,ben olsam bende istemem sanırım neclayı,gerçekten çok üzücü bi bölümdü

nihayet bitti..youtube duserr artikk izlerimmm:roflol:sevket icin bende aynisini dusundum ava giden avlanir hele ki bu av ferhussaasengözlerimebaksanab

Ağlamıcam diye kastım kastım Ali Rıza amca bir başladı ağlamaya sonra beni tutabilene aşkolsun senağlama

canlar ya bişi sorcam ben bi ara izlememiştimde bu erkana ne oldu bilen varmı
bide dikkat ettinizmi necla sanki en son karnına baktı,sizede öyle geldimi

levent tuncer daha önce oynadı zaten dizide, yeni gelmiş biri değil ki :uhm:

cevriye çok olgundu cidden hayret ettim.

tekin ailesinin laneti cocugada gecebilirr..:hulya:aceppp kaynanaaa bu yuzden istemezse bebegiiiiakannehir

fikretin kaynana barış elçisiydi bu bölümde..
pek hoşuma gitti..
keşkem hep böyle olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…