selam millet bu akşam benim gibi cemin cenaze namazı kılınırken hoca el fatiha dediğinde kaç kişi fatih okumaya kalktı:roflol::roflol:
dogru zaten de o da neden guzel gunleri hatirlamiyorum hep vicdan azabi cektigim gunleri hatirliyorum ben gercekten denedim istesem gidebilirdim dedi ya.
demek istedigi aslinda cemi gercekten sevmisim ama ben farkinda degilmisim gibi bir zimbirtiydi aslina bakarsan.
bu arada nejla makyajsiz ve basindaki ortu ile melek gibi duruyordu yahu..:1rolleyes:
Cem öldü...
Ve;
Herşey bir yana...
Cem o dizideki tek aklı selim insandı.
Canim Sedef Avci Ezel'de oyunuyor su an zannetmiyorum duzenli olarak Yaprak Dokumunde de oynayacagini yine boyle arada bir cikartirlar ortaya.
Bu arada Ferhunde de hic vicdan yok hea, hic kendi ustune alinmiyor Ceyda yine kendi payini biciyor agliyor sucluluktan o hiccc anca inkar ediyor herseyi kendine bile.
Ve dunku bolumden anlasildi Sevket cidden azicik yuz verse Ferhundeye oda kosa kosa geri donecek ona. Çok üzgünüm çoook
Yaprak Dökümü, "Gözyaşı Dökümü" olarak yoluna devam ediyor. Bu hafta yine son derece dramatik kurgusu ve oyuncularının başarılı performansıyla memleketin havasındaki nem oranını arttırmayı başardılar. Ancak dizide iki küçük hata vardı. Birincisi, toprağa verilen kişinin mezarına hemen taş döşenmez. Toprağın çökmesi ve oturması için en az 15-20 gün beklenir. Oysa Cem'in mezarı, hemen mermer kaplanmıştı. Bir de organ bağışının taraflarının birbirlerini tanıması ve iletişim kurmaları hem kanunen hem de etik olarak sakıncalıdır. Ama dizidekiler neredeyse akraba oluverdi. Her şeye rağmen "Yaprak Dökümü" ilgiyle izlenmeye ve herkesi konuşturmaya devam ediyor. Bu arada dizinin tutkunlarına bir de müjdem var. Şubat ayı içinde final yapması planlanan dizi, sezon sonuna kadar uzatıldı. Yani mendil stoklarınızı gözden geçirmenizde fayda var!
YÜKSEL AYTUĞ
Yaprak Dökümü, "Gözyaşı Dökümü" olarak yoluna devam ediyor. Bu hafta yine son derece dramatik kurgusu ve oyuncularının başarılı performansıyla memleketin havasındaki nem oranını arttırmayı başardılar. Ancak dizide iki küçük hata vardı. Birincisi, toprağa verilen kişinin mezarına hemen taş döşenmez. Toprağın çökmesi ve oturması için en az 15-20 gün beklenir. Oysa Cem'in mezarı, hemen mermer kaplanmıştı. Bir de organ bağışının taraflarının birbirlerini tanıması ve iletişim kurmaları hem kanunen hem de etik olarak sakıncalıdır. Ama dizidekiler neredeyse akraba oluverdi. Her şeye rağmen "Yaprak Dökümü" ilgiyle izlenmeye ve herkesi konuşturmaya devam ediyor. Bu arada dizinin tutkunlarına bir de müjdem var. Şubat ayı içinde final yapması planlanan dizi, sezon sonuna kadar uzatıldı. Yani mendil stoklarınızı gözden geçirmenizde fayda var!
YÜKSEL AYTUĞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?