Yaprak Dökümü - Kanal D

selam millet bu akşam benim gibi cemin cenaze namazı kılınırken hoca el fatiha dediğinde kaç kişi fatih okumaya kalktı:roflol::roflol:

vallaha ben öyle bi kaptırmışım ki okumaya başladım, sonra ne yaptığım aklıma geldi ama başlamışken bitireyim dedim. :kedi:

aynen ya ne kadar güzel bi kız, makyajsız ve kapalı hali ne kadar güzeldi, herkese kolay kolay yakışmazdı öyle. Allah özcanına bağışlasın -tatlicadiarzu-

Ezel dizisini duymamıştım, bazı bildiğim dizileri indirip izliyorum buralardan.Güzel mi Ezel? Ferhunde cadı ya, Şevket belli olmaz, sümsük mümsük ama kuyruk acısıyla ummadık şeyler yapabilir.Ne de olsa Ferhunde hala Şevket'i istiyor.Mithat'a da üzülüyorum ya, Ferhunde'nin annesi ile evlense daha iyiydimirmirmirmir

ay allahım nasıl bi bölümdü yaa..ağlamaktan en son gözlerim kıpkırmızı oldu.hele necla bi daha sarılamıcammı şimdi ben ona dedi ya babasına koptum orda...bi tv ye baktım bi kocama... üfff yine gözlerim doldu bak şimdi..

Neclanın leyla'ya yüzünü dönmesi sinir etti beni..
Leyla onu affetmişti ama hatta hayatını kurtarmıştı
Ki en büyük suç neclaydayken o yüzünü döndü
Cem ahh zavallım dizideki en adam gibi adamdı
Beni pek ağlatmadılar duygusal sahneler vardı ama sönüktü biraz
Oğuza da maşallah bi makyaj yapmışlardı
O neydi öyle abartmışlardı..
Necla bide makyajsız çok iticiydi
Çok çok çirkindi , makyaj güzelliyimiş demekki..

Son düzenleme:
Ne bölümdü ama. Tutamadım kendimi ben çok kötü oldum. Necla tabuta dokunurken falan eşime döndüm sana bir şey olmasın dedim sarıldım. Bir dizi ne kadar etkiliyor insanı.
Ama bir kadar da sinir oldum neclaya. Leylaya yüzünü döndüğü için. Kız ona yakınlaşıyordu belki de gidip sarılacaktı onun da ona gitmesi gerekirken hemen yüzünü döndü. lmaz:

Yaprak Dökümü, "Gözyaşı Dökümü" olarak yoluna devam ediyor. Bu hafta yine son derece dramatik kurgusu ve oyuncularının başarılı performansıyla memleketin havasındaki nem oranını arttırmayı başardılar. Ancak dizide iki küçük hata vardı. Birincisi, toprağa verilen kişinin mezarına hemen taş döşenmez. Toprağın çökmesi ve oturması için en az 15-20 gün beklenir. Oysa Cem'in mezarı, hemen mermer kaplanmıştı. Bir de organ bağışının taraflarının birbirlerini tanıması ve iletişim kurmaları hem kanunen hem de etik olarak sakıncalıdır. Ama dizidekiler neredeyse akraba oluverdi. Her şeye rağmen "Yaprak Dökümü" ilgiyle izlenmeye ve herkesi konuşturmaya devam ediyor. Bu arada dizinin tutkunlarına bir de müjdem var. Şubat ayı içinde final yapması planlanan dizi, sezon sonuna kadar uzatıldı. Yani mendil stoklarınızı gözden geçirmenizde fayda var!

YÜKSEL AYTUĞ

Bu adamın tespitlerine yer yer sinir olmakla beraber gene de BAYILIYORUM.
Harika ya...
laelaelaelaelae

ilahi mendil stokları heeeee.
...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben bu hafta izleyemedim,tv karşısında uyuyakalmışım,çok merak ediyorum haftaya özetiyle yetinecez
artık,tabi yine uyuyakalmassam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…