bende tesadüf karşılaştım bu topiclee çok süperrkaydirigubbakcemile5
off bende cok kötü oldum insanınyakının kaybetmesi ne acı..mafoldumben
yok böle bi dizi ya bitiyorum...bukadar mı gercekçi olur hepside cok başarılı harika...
aa hamilemi kii necla şaşırdıımm allaaah iyice merak ettim diğer bölümleriniiiakannehir
:gitme: çok kötü etti mafoldumben yine beni bu dizi cevriye hanıma gerçekten çok şaşırdım hakikaten çok değişmiş ve olması gereken gibi olmuşopuyorumnanaktan...başsağlığına gelen kadınlara kesin dedim aileyi rezil rüsva edecek dedim ama aferin ilkkez akıllı davrandı,gelinine ilkez tatlı dilli konuştu hayrettttkaydirigubbakcemile3 ..alkisalkisalkis leylaya illkez üzüldüm cenazede yabancı gibiydi kardeşleri kendi ailesi değilde el gibiydi onların içinde..gerçi bunu hak etti neclanın elinden sevdiği adamı koynuna girerek aldı sonrası malum iki kardeşe yakışmayacak adilikler ama en suçlu leylaydı bana göre...ne yapsın ne etsin yine kocasına dönsün ona en layığı yine o bence..neclanın yerinde olmayı hiç istemezdim Rabbim vermesin öyle bir acı kimselere..biz yaşadık bi arkadaşımız eşini çocuğunu yiğenini kaybetti aynı kazada..ve aynı şekilde kocasının yattığı oda gömlekleri takımlarını görünce o hali gözümün önünden gitmez hiçmafoldumben.. ben o zaman 12 yaşında falandım..kızıda arkadaşım olmuştu..gerçekte dayanılmaz bir acımafoldumben.Rabbim gerçeğini göstermesin sevdiklerimize bize.....
neclayı o halde yastığa sarılmış görünce ogünler aklıma geldi..
necla umarım hamiledirde en azından ona kocasından bir hatıra bir ödül kalır bebek..tabi cemin adi anası elinden çocuğu kesin almak isteyecek çok acılar yaşatacak o aile neclaya...asıl bundan sonrası necla için zor günler başlayacak..ahh nedense bu diziyi diğer diziler gibi değil gerçek gibi izliyorum..ooff yaa:gitme:
kızlar kurtlar vadisindeki çakıra temsili cenaze toreni duzenledilerdi ya
sizde ceme duzenleyin ama medyayı cagırmayı unutmayın
:roflol: :roflol: :roflol:
şevket kaşınıyor bariz.. CADIARZU
ne intikamı..
ferhunde onu donunda sallandırır..
bencedeee ama bellimi mi lur kötüler hep kazanmaz bu dizidede şevket kazanır hoş o da saf salağın teki ya bişii beceremez herşey senariste bağlı:roflol::roflol::roflol:
levent tuncel aşkı memnuya da mı girmiş.. ne olarak?
şevket de acayip salak..
sinir olyorum şu sedef-şevket ikilisine..
heleki yeni şevketi sevemedim gitti..
hem ferhunde alt olursa dizi biter delikafadulden
ben izlemem o zaman bu diziyi..
iki Fleri tek feçerim. ferhunde ve firdevs :lepi:
o şevket sümsüğüüü bi nane yapamaz!
pasif sümsük kendi kendine bi haltlar karıştırıyo ama elinde patlar...
ferhundedeki zeka nerdeee o sümsükteki zeka nerdeeee hıh....
firdevsin genç sevgilisi olarak canım
necla kesin hamile olacak bence yoksa sıkıntı kalmaz dizide mutlaka kaynana almaya çalışır bebeği olursa ama bellide olmaz belkide tersi olur bebek hatrına neclaya yeşil ışık yakar kaynana ama bebek olsun bencede necla için iyi olur bencede
Ben de aynı şeyi düşündüm izlerken, senaristler Cem'in ailesini dizide tutmak istiyorlarsa, Necla'nın hamile olması lazım.Bu arada gerçek hayatta Kıvanç Kasabalı'nın eşi olan, kardeşini oynayan Sedef Avcı da belki dizide kalıcı olabilir.Necla da hamile olduğunu öğrenirse bu acı ile bebeğine daha da çok tutunur.Neyse, ilerleyen zamanlarda göreceğiz :)
Bu arada aile 3 sn. güldü orada da yeri değildi, ne bahtsızlar...
nedir bu mithattaki tekin sevgisi onların gezdiği yerlerde bulunduğu ortamda ali rozanın sandalyesinde başka işi gücü yokmu tekinler dışında
şevket ne uyuz onu görünce aclıarın çocuğu emrahı hatırladım o nasıl bir duruştur öyle intikamda alackmış yaaa kaydirigubbakcemile3
bu adam kesinlikkle rol yapamıyor:1no2:
oğuza dün makyajı kaçırmışlardı gözleri dudakları abartılıydı ama ne yapsınlar dizide tek erkek oğuz kaldı artık onu kapışırlar:roflol:
nejlanında cemi hatırlıcak doğru dürüst bir sahnesi yok ben seni sevdiğim için evden gitmedim dediği sahne çok komikti nejlayı hayriye kovmuştu oda dizini kırdı evinde oturdu ben mi yanılıyorum
o şevket sümsüğüüü bi nane yapamaz!
pasif sümsük kendi kendine bi haltlar karıştırıyo ama elinde patlar...
ferhundedeki zeka nerdeee o sümsükteki zeka nerdeeee hıh....
dogru zaten de o da neden guzel gunleri hatirlamiyorum hep vicdan azabi cektigim gunleri hatirliyorum ben gercekten denedim istesem gidebilirdim dedi ya.
demek istedigi aslinda cemi gercekten sevmisim ama ben farkinda degilmisim gibi bir zimbirtiydi aslina bakarsan.
bu arada nejla makyajsiz ve basindaki ortu ile melek gibi duruyordu yahu..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?