Yaprak Dökümü - Kanal D

şevket kaşınıyor bariz.. CADIARZU
ne intikamı..

ferhunde onu donunda sallandırır..

hoş gldin bacım hoş geldişn bende bayadır takip ediyomburayı güzel değilmii

necla kesin hamile olacak bence yoksa sıkıntı kalmaz dizide mutlaka kaynana almaya çalışır bebeği olursa ama bellide olmaz belkide tersi olur bebek hatrına neclaya yeşil ışık yakar kaynana ama bebek olsun bencede necla için iyi olur bencede

bencedeee ama bellimi mi lur kötüler hep kazanmaz bu dizidede şevket kazanır hoş o da saf salağın teki ya bişii beceremez herşey senariste bağlı:roflol::roflol::roflol:

şevket de acayip salak..
sinir olyorum şu sedef-şevket ikilisine..
heleki yeni şevketi sevemedim gitti..

hem ferhunde alt olursa dizi biter delikafadulden

ben izlemem o zaman bu diziyi..

iki Fleri tek feçerim. ferhunde ve firdevs :lepi:

o şevket sümsüğüüü bi nane yapamaz!
pasif sümsük kendi kendine bi haltlar karıştırıyo ama elinde patlar...
ferhundedeki zeka nerdeee o sümsükteki zeka nerdeeee hıh....

bende yeni şevketi hiç sevmedim menekşe ile halilde psikopat rolündeydi ordan zaten kötü duruyor akılda tip desn oda yok pek rolünün adamı değil bence
ferhundede dizinin sonuna doğru alt olucak bence zaten dizi bu sezon biter kanımca
ferhunde kötü mötü ama komikkaydirigubbakcemile3

bencede ama senarist o sümsüe biraz gaz verebilir kaydirigubbakcemile3 bellimi lur sümsük mümsük ama kuyruğuna fena basıldı şevketin

firdevsin genç sevgilisi olarak canım

cidden?
yakışır nebahat çehreme...

çok karizmatik adam vesselammmmm...

2-3bölümdür izlemıyordum aşkı memnuyu..yarın izlerim artık..

hadi fıstıklar ben yatıyorum.

iyi sohbetler size...

Ben de aynı şeyi düşündüm izlerken, senaristler Cem'in ailesini dizide tutmak istiyorlarsa, Necla'nın hamile olması lazım.Bu arada gerçek hayatta Kıvanç Kasabalı'nın eşi olan, kardeşini oynayan Sedef Avcı da belki dizide kalıcı olabilir.Necla da hamile olduğunu öğrenirse bu acı ile bebeğine daha da çok tutunur.Neyse, ilerleyen zamanlarda göreceğiz :)

Bu arada aile 3 sn. güldü orada da yeri değildi, ne bahtsızlar...

Canim Sedef Avci Ezel'de oyunuyor su an zannetmiyorum duzenli olarak Yaprak Dokumunde de oynayacagini yine boyle arada bir cikartirlar ortaya.

Bu arada Ferhunde de hic vicdan yok hea, hic kendi ustune alinmiyor Ceyda yine kendi payini biciyor agliyor sucluluktan o hiccc anca inkar ediyor herseyi kendine bile.

Ve dunku bolumden anlasildi Sevket cidden azicik yuz verse Ferhundeye oda kosa kosa geri donecek ona. Çok üzgünüm çoook

nedir bu mithattaki tekin sevgisi onların gezdiği yerlerde bulunduğu ortamda ali rozanın sandalyesinde başka işi gücü yokmu tekinler dışında
şevket ne uyuz onu görünce aclıarın çocuğu emrahı hatırladım o nasıl bir duruştur öyle intikamda alackmış yaaa kaydirigubbakcemile3
bu adam kesinlikkle rol yapamıyor:1no2:
oğuza dün makyajı kaçırmışlardı gözleri dudakları abartılıydı ama ne yapsınlar dizide tek erkek oğuz kaldı artık onu kapışırlar:roflol:
nejlanında cemi hatırlıcak doğru dürüst bir sahnesi yok ben seni sevdiğim için evden gitmedim dediği sahne çok komikti nejlayı hayriye kovmuştu oda dizini kırdı evinde oturdu ben mi yanılıyorum

dün ne acıydı aglaya aglaya öldüm vala
Allah tan evde kimse yoktuda rahat rahat agladım....(

dogru zaten de o da neden guzel gunleri hatirlamiyorum hep vicdan azabi cektigim gunleri hatirliyorum ben gercekten denedim istesem gidebilirdim dedi ya.
demek istedigi aslinda cemi gercekten sevmisim ama ben farkinda degilmisim gibi bir zimbirtiydi aslina bakarsan.
bu arada nejla makyajsiz ve basindaki ortu ile melek gibi duruyordu yahu..:1rolleyes:

belli olmaz ummadık taş baş yararmış ferhunde seviyo şevketi aşk insanı aptallaştırıyor zaten dizininde sonu geldi artık daha fazla uzatamazlar yılbaşına kadar diye biliyorum ben ama uzatırlarsa seyirciyi bayar

dün niye gülüştüler bi yazar mısınız

cevriye şaşırttı dünürünün komşularına bişey anlatmadı hayret fikrete pek iyi davrandı

nejlaya hiç dikkat etmedim b itici gelir galiba ondan farketmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…