Yaprak Dökümü - Kanal D

ayrıcada 10 dakkada 1 reklam vermeleri beni deli etti....
bune böyle yaaa...
sanki reklam arası dizi izledik...

bende tesadüf karşılaştım bu topiclee çok süperrkaydirigubbakcemile5
off bende cok kötü oldum insanınyakının kaybetmesi ne acı..mafoldumben
yok böle bi dizi ya bitiyorum...bukadar mı gercekçi olur hepside cok başarılı harika...

aa hamilemi kii necla şaşırdıımm allaaah iyice merak ettim diğer bölümleriniiiakannehir

:gitme: çok kötü etti mafoldumben yine beni bu dizi cevriye hanıma gerçekten çok şaşırdım hakikaten çok değişmiş ve olması gereken gibi olmuşopuyorumnanaktan...başsağlığına gelen kadınlara kesin dedim aileyi rezil rüsva edecek dedim ama aferin ilkkez akıllı davrandı,gelinine ilkez tatlı dilli konuştu hayrettttkaydirigubbakcemile3 ..alkisalkisalkis leylaya illkez üzüldüm cenazede yabancı gibiydi kardeşleri kendi ailesi değilde el gibiydi onların içinde..gerçi bunu hak etti neclanın elinden sevdiği adamı koynuna girerek aldı sonrası malum iki kardeşe yakışmayacak adilikler ama en suçlu leylaydı bana göre...ne yapsın ne etsin yine kocasına dönsün ona en layığı yine o bence..neclanın yerinde olmayı hiç istemezdim Rabbim vermesin öyle bir acı kimselere..biz yaşadık bi arkadaşımız eşini çocuğunu yiğenini kaybetti aynı kazada..ve aynı şekilde kocasının yattığı oda gömlekleri takımlarını görünce o hali gözümün önünden gitmez hiçmafoldumben.. ben o zaman 12 yaşında falandım..kızıda arkadaşım olmuştu..gerçekte dayanılmaz bir acımafoldumben.Rabbim gerçeğini göstermesin sevdiklerimize bize.....
neclayı o halde yastığa sarılmış görünce ogünler aklıma geldi..
necla umarım hamiledirde en azından ona kocasından bir hatıra bir ödül kalır bebek..tabi cemin adi anası elinden çocuğu kesin almak isteyecek çok acılar yaşatacak o aile neclaya...asıl bundan sonrası necla için zor günler başlayacak..ahh nedense bu diziyi diğer diziler gibi değil gerçek gibi izliyorum..ooff yaa:gitme:

kızlar haftaya ne olacak bilen var mı? fragmanı gösterdimi diziden sonra?Bencede necla hamile. Şevketin planını merak ediyorum.Cevriye hanımın mutlaka bir çıkarı vardır. Öyle kolay kolay iyi olamaz .Hayriye hanımların dünürlerine gülerken yakalanmaları çok kötü oldu.Cenaze evine hep şeytan musallat olurmuş.Böyle şeylere cenazelerde rastlanır. ınsanın sinirleri bozuluyo tabii.Cemin ailesinede hak veriyorum. Hangi anne baba olsa öyle davranırdı. yinede cemin mutluluğu için bişey dememişlerdi....Cemin babasıda son zamanda Cemin üzerine çok gitmişti.Vicdan azabı duyuyor.

evet ya bencede çok kötüydü ağlattı dizi herkesi ama bence necla kardeşine yüz çevirmemliydi o saçma olmuş insan kötü gününde kin tutmamalı o halde yani akla gelmezki düüşmanın gelse sarılır ağlarsın ama dizi çok etkiliyor nişanlımı aradım ben senden önce ölüm dedim tabi klasik erkek tavrı ne saçmalıyorsun dizi bu...:) dedi

ay ağlamaktan içim dışama çıktı
çok üzülüyorum ben bu ölüm sahnelerine

ay bide şu reklamlar beni deli ettii

youtube da reklamsiz izliyorummmm:hulya:deve kini var necladaa..sinir..cevriye fikret soguuk diyee ona karsi boyleydi..kul yutarmi hic komsulari def ettiiikaydirigubbakcemile3

kızlar kurtlar vadisindeki çakıra temsili cenaze toreni duzenledilerdi ya
sizde ceme duzenleyin ama medyayı cagırmayı unutmayın
:roflol: :roflol: :roflol:

selam millet bu akşam benim gibi cemin cenaze namazı kılınırken hoca el fatiha dediğinde kaç kişi fatih okumaya kalktı:roflol::roflol:

Bu bölüm tavan yaptı... Bende gözyaşlarımı akıtmamak için tutuyorum kendımı :) Yalnız bu Cevrıye hanımda felaket bır karakter.Allah düşmanıma versin böyle bir insan sadece :)

cevriyeye bu bölüm laf yok valla kadın sağ gösteriyordu bu akşam sol vurdu o ne meleklikti yaw bu akşaammm:roflol: ben komşular geldiğinde hah işte şimdi her moku anlatacak dedikoduculara derken oooo o neydi öle yağlamalar dünürlerim asil demeler hele fikrete kızım demeler kendini yorma senin eline bakıyoruz demeler koptum yaaa:1shok::roflol:

şvket akıllandı ama eline yüzüne bulaştırmasa iyi bence ferhunde ile aşık atılmazz döner gene şevketi bulur kiniikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: levent tuncer JOKER eleman JOKER:roflol::roflol: DAMA GİBİ HERYÖNE OYNUYOR:roflol:

cok acikliii bir bolummm:gitme:neclada hemen arkasini dondu leylayaa:ecrin_bebek:

necla salaklık etti o ne ne kazık soktuysa leyla asıl suçlu oydu ama yüzünü dönen o oldu cenaze bu yaww insna burdada yaprmı leyla kafasını eğmiş gelmiş işte sabır dilemeye başsağlığına orda kızdım ben neclaya zaten pek sevemedim onu ben hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…