- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
aynen..bende düsündüm onu.......nejlada sinir...kendisi leyladan daha büyük hatalar yapti ama unuttu.....bu saftirik şevket ava gidiyim derken inşallah avlanmaz ferhunde kolay lokma değil
kızlar yeni bölüm fragmanını seyreden yada netten bulan varmı.ben bulamadımda..euro d de yayınlandı ama son sahneyi gördüm..ferhundenin kocası şevketle ferhundeyi barda mı basıyodu ne şevkete yumruk attı galiba..bi anda bitti anlamadım bi şey..
izledim ben canim...
ferhunde levent bey ile konusuyor orda..Leven bey "adam cok mu zengin yoksa cok mu aptal " diyor,bu lafi'da mithat bey duyuyor ve serefsiz deyip yumruk atiyor..
Sevket ise sedef'e,ayriliktan vazgececegini düsündügünü söylüyor,sedef ise ayriliktan vazgecmiyor..ve...Milano'ya gitmeyi kabul ediyor...
Sevket yine sümüklü sümüklü "o benim hayatimi degistirdi" diye leylanin yaninda agliyor..
Mithat-Ferhunde iliskisi yine geriliyor..
Leyla neclayi merak ediyor telefonda necla nasil diye soruyor..
Necla ise birilerin hakkinda yaptiklarini hic unutmayacagim diyor..
Bu bence leyla icin degilde ya sevket yada kaynanasi icin..bakalim görecegiz..
Ve necla ile aydinoglu ailesinin servet konusunda belli ki sorunlari olacak...
izledim ben canim...
ferhunde levent bey ile konusuyor orda..Leven bey "adam cok mu zengin yoksa cok mu aptal " diyor,bu lafi'da mithat bey duyuyor ve serefsiz deyip yumruk atiyor..
Sevket ise sedef'e,ayriliktan vazgececegini düsündügünü söylüyor,sedef ise ayriliktan vazgecmiyor..ve...Milano'ya gitmeyi kabul ediyor...
Sevket yine sümüklü sümüklü "o benim hayatimi degistirdi" diye leylanin yaninda agliyor..
Mithat-Ferhunde iliskisi yine geriliyor..
Leyla neclayi merak ediyor telefonda necla nasil diye soruyor..
Necla ise birilerin hakkinda yaptiklarini hic unutmayacagim diyor..
Bu bence leyla icin degilde ya sevket yada kaynanasi icin..bakalim görecegiz..
Ve necla ile aydinoglu ailesinin servet konusunda belli ki sorunlari olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?