Yaprak Dökümü - Kanal D

ayy niye bilmiyorum ama ben o ayşeye gıcık oluyorum yaa.kafamçokkarıştıhalbükü güccücük kıısss:hulya:
hele öyle haddine düşmeyen şeylere burnunu sokunca:mymeka:

kaydirigubbakcemile3Aynen ben de acaip gıcık oluyorum Ayşe'ye ya:sinifsinif: Herşeyi bilecek Hayriye kılıklıkaydirigubbakcemile3

ya sevketi ben hicbir sekilde desteklemiyorum,bir gram da acimiyorum..
hep kendi salakligi yüzünden düstü bu hallere Çok üzgünüm çoook
ama leyla herseye ragmen oraya gidip yaninda bulunmak istedi ve nejla orali bile olmadi,allah korusun kimseye o durumu ya$atmasin ama o halde insan kin düsünemezki :1no2:

kaydirigubbakcemile3Aynen ben de acaip gıcık oluyorum Ayşe'ye ya:sinifsinif: Herşeyi bilecek Hayriye kılıklıkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Necla'ya acıyorum artık. O kız yalnızlığı hak ediyor yani..:umursamaz:

bugün necla yine çok gıcık anlaşılan.
leyla onu soruyor o ukala ukala ne cevap veriyor ya. müstehak ona.

Necla Leyla kadar affedici olamadı.

Ikiside hata yaptı evet, ama Neclanın yaptıgı gercekten affedilmezdi, noldu bir iki gözyası dökmeyle aileye atandı yine.
Suc Leyla'da ne diye soruyorsun ki bırak ne hali varsa görsün. :mymeka:

valla özetini izlerken bile ağladım ya ben olsam bende gömlekleri hiç bişeyini hemen veremezdim insan kopamazki şu cemin annesine uyuz oluyorum mezarlıkta vermedi ağzının payını uyuz kadın bizim salaklarda kabahat hiç cenaze evinde gülünürmü? güldünüz bari hemen kesin saçmalık işte..

hıı. valla hala özet. reklam :) ekşınnn başlıyor bakalım.

aynen yine kötü oldum izlerken....bende vermezdim...gittim öptüm kocamı...çok kötü durum ayyy düşünmek bile istemiyorummafoldumben

[Bnecla salaklaşmaz umarım malı mülkü üstüne alır bırakmaz ben olsa lokma vermem lokma öyle kaynanaya:mymeka:[/B]

şu şevket akıllı olsada şu ferhundenin hakkından bu kez gelse zavallım hala şevkete aşık ama iş işten geçti avucunu yalar artık intikamı büyük olacak şevketin bence evlerinide geri alacaklara.s​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…