neclada adamin bigun yuzune bakmadi,olunce kiymetli oldu,,,simdi aglar durur boyle,,gerci oda bikacgun surer ya.ya oguz yada baskasi teselli eder onu,,
Necla zaten Cem'i hiç sevmedi ki...Hatta hala Oğuz'u seviyor.Zaten ablasına hala kızgın olması da kendi yapamadığını onun yapıp Oğuzla beraber olması, kıskandığı için kızgın aslında...klava:
levent tuncel nasıl tokadı yedi ama:jeyyar::icecream:çok hoşuma gitti bu sedefte işallah milanoya gitmekten vazgeçmez kaçsın kurtarsın kendinigerçi pek sevmem ama olsun gene tekin ailesinden iyidir.
bu şevketin hatırladıkları bölüm eski şevketle çekilmişti sanırım.tekrar çekmişler.ama eskisi daha iyiydi.alışamadım hala buna...
bende alışamadım ya bunaa
kalas gibi duruyor
ayy aynen kızlar yeni şevket yuzunden diziden soğucem nerdese aptalın teki..
o çıkınca içim kasılıo böle yaa bend hala alışamadım..
bekar olsam mıthat karaya evlenırdım ya...
geçen eşime de dedim.. kızcaksandım ama guldu.. harbi adam gıbı adam çirkin mirkin...levent tuncelı tolatlayınca daha da bı gözume gırdı bu arada...
mithat kara tekin çıktı hepsinin hakkından geliyor başta ferhunde olmak üzere.
kızlar size finalı soylıyım leyla köyü yola düşecek pavyonda çalısmaya başlıyacak alı rıza bey felç olacak annelerı evı terk edecek leylayla yaşamaya başlıyacak leyla cook cook zengın olacak kötuyol sayesınde daha sonra alı rıza da leylanın yanına yerlesecek ve leyla çalısıp annesıne ve felçlı babasına bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?