Yaprak Dökümü - Kanal D

neclada adamin bigun yuzune bakmadi,olunce kiymetli oldu,,,simdi aglar durur boyle,,gerci oda bikacgun surer ya.ya oguz yada baskasi teselli eder onu,,

neclada adamin bigun yuzune bakmadi,olunce kiymetli oldu,,,simdi aglar durur boyle,,gerci oda bikacgun surer ya.ya oguz yada baskasi teselli eder onu,,

Necla zaten Cem'i hiç sevmedi ki...Hatta hala Oğuz'u seviyor.Zaten ablasına hala kızgın olması da kendi yapamadığını onun yapıp Oğuzla beraber olması, kıskandığı için kızgın aslında...klava:

sedeftemi diziden çıkıyo korkarım leyla oğuza döncek necla kan ağlıyo hayriye mal mülk derdinde

parada gozum yok diyen necla bakti paralar gidiyor hemen isine dondu..cem onun icin limandi o da gitti..bari paralar kalsinnzemuszemussessiz sedef en akillilari cikti..

levent tuncel nasıl tokadı yedi ama:jeyyar::icecream:çok hoşuma gitti bu sedefte işallah milanoya gitmekten vazgeçmez kaçsın kurtarsın kendinigerçi pek sevmem ama olsun gene tekin ailesinden iyidir.

levent tuncel nasıl tokadı yedi ama:jeyyar::icecream:çok hoşuma gitti bu sedefte işallah milanoya gitmekten vazgeçmez kaçsın kurtarsın kendinigerçi pek sevmem ama olsun gene tekin ailesinden iyidir.

mithat kara tekin çıktı hepsinin hakkından geliyor başta ferhunde olmak üzere.

Ferhundenin pis işlerini yavaş yavaş öğreniyo mithat bakalım ne zamana kadar sabredeceklmaz:

ayy aynen kızlar yeni şevket yuzunden diziden soğucem nerdese aptalın teki..
o çıkınca içim kasılıo böle yaa bend hala alışamadım..

duyguları falanda doğal değil ah ah eski şevketin bir bakışı bir hareketi ne fırtınalar yansıtıyordu garibim yazık eti kendine

bekar olsam mıthat karaya evlenırdım ya...

geçen eşime de dedim.. kızcaksandım ama guldu.. harbi adam gıbı adam çirkin mirkin...levent tuncelı tolatlayınca daha da bı gözume gırdı bu arada...

Bu Şevket vur deyince öldürüyor.Senin yüzünden bir sürü şey başına gelmiş insanların tamam dimdik durma biraz mahsun ol, ama sen de iyice abartıyorsun.Gidip sarsmak geliyor içimden bu kadar da sümsük durma diye.
Sedef de sürekli altına kaçırmış surat ifadesiyle duruyor.Bi kere de içten bi şekilde sevinsene.Bi kursa gittin Milano'ya gidiosun, bi kere de sevin ne bileyim bi an Şevket'i düşünme.Annen senden daha akıllı.Neyse bu sefer vazgeçmedi, bindi uçağa herhaldekaydirigubbakcemile3
Hayriye Hanım sana da ne diyeyim ben, Nehir her derdinde iyi gününde kötü gününde arkanda, kızını uğurluyor, git sen de onunla.Havaalanında sadece 3 kişi olmaları garibime gitti.En azından Leyla boş boş gezeceğine uğurlasaydı Sedef'i, sonuçta arkadaşıydı onun da.

mithat kara tekin çıktı hepsinin hakkından geliyor başta ferhunde olmak üzere.

ferhundeyi severimde mithat yanlış yaptı pat diye evlendi bu ferhunde değil bir başkasıylada olsa iyice tanımalı araştırmalıydı iş işten geçince ee ayrılırız diyo:mymeka:baştan sıkı tutmadı şimdide sorguluyor.neymiş herkesi tanıyıp bilecekmiş öyle diyo ferhundenin kimle beraber olduğu onu ilgilendirmezki:sm_confusedndan önce olmuş bişey mithat bundan sonrasına bakmalı

ya ona kalırsa baştan ferhunde konusunda uyarıldı mithat bey ama inanmadı. ferhundeye inanmayı tercih etti.

kızlar size finalı soylıyım leyla köyü yola düşecek pavyonda çalısmaya başlıyacak alı rıza bey felç olacak annelerı evı terk edecek leylayla yaşamaya başlıyacak leyla cook cook zengın olacak kötuyol sayesınde daha sonra alı rıza da leylanın yanına yerlesecek ve leyla çalısıp annesıne ve felçlı babasına bakacak

nerden bılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…