Yaprak Dökümü - Kanal D

necla hata yapti evet ama bedelinide agir sekillerde ödedi

aslinda ne neclayi ne de leylayi savunmazdim

ama söyle bir düsünüldügünde, leyla yerli yersiz heryerde neclanin hatasini yüzüne vurdu

cemin yaninda bile neclayi nasil itti hatirlayin

necla iyi yapiyor affetmemekle,insani sopayla döversiniz acisi unutulur

ama insana tek laf edersiniz,dil yarasi asla gecmez ve unutulmaz

bu şevketin hatırladıkları bölüm eski şevketle çekilmişti sanırım.tekrar çekmişler.ama eskisi daha iyiydi.alışamadım hala buna...

bence nejla şirkette bi iş adamına aşık olucak o da kesin evli olucak bak sana şimdiden olta kuruldu

ya kızlar ferhunde levent tuncele ne yaptı? reklamlarda odadan çıktım. bi döndüm ferhunde zafer kahkahaları atıyor

bence necla iyice hırslandı.cemin ailesine karşı iyice cephe aldı , hatta hamile bile kalmış olabilir cemden :))

ya kızlar ferhunde levent tuncele ne yaptı? reklamlarda odadan çıktım. bi döndüm ferhunde zafer kahkahaları atıyor

evet sedef şevketi arayıp tekrar hoşçakal dedi, şevkette ağlayarak güle güle dedi. babası duydu konuştuklarını allah kavuştursun dedi, sarıldılar bitti..pek bişi olmadı yaniii.

tam oarayı bende göremedim canımda, levent ferhundeyle konuşurken mithat duydu sanırım. levent ferhundeye evlendiğin adam çok mu aptal yoksa çok mu zengin dedi. mithatta bunu duyunca çaktı bi tane levente. ferhundenin de hoşuna gitti, mithattan azar yemesine rağmen ağzı kulaklarına vardı.

bu sedef son anda uçağa binmekten vazgeçmese bari yaa.. ödüm kopuyor o da hayatını mahvedecek diye.. dizideki herkes bitti, sedefe kafa yoruyorum artık :)

bence necla iyice hırslandı.cemin ailesine karşı iyice cephe aldı , hatta hamile bile kalmış olabilir cemden :))

bende öyle olmasını istiyorum,sürekli bebek haberi bekliyorum necladan ha söyledi ha söyleyecek derken salak korunuyormuydu acaba

necla eskileri hatırladıkça benim gözlerim doldu
ne ağlak oldum benya mafoldumben

Ay ne cok agladim gecen haftadaki bolumde, bu bolumdede agladim, Allah'im kimsenin basina vermesinn ne zor ya(.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…