Yaprak Dökümü - Kanal D

neclaya ne olacakmış canım bebek varmıymış?.........kaydirigubbakcemile3

Bbılmıyorum gercek mı soyledıler yalan mı yönetmen dun bızden kaçmazda söyledı ne kadar doğru ne kadar yalan onun ınsafına kalmıs ben duydugumu soyledım zemuszemus

O muhabbeti bende izledimde yönetmenin dediği değil bu.Senaristler romanın konusuna sadık kalınacak öyle bitirilecek demiş, bizden kaçmaz ekibide romanın konusuna uygun son yazdılar kendilerince.

bu sezon başlarken tanıtım filminde Ali Rıza bey tekerlekli sandalyedeydi ve sandalyeyi oğuz tutuyordu.
demekki ali rıza bey felç olacak onuda kızı leyla yanına alacak. leylada oğuzla olduğuna göre demekki kötü yola düşmeyecek. babasına o beğenmedikleri kızlarıyla oğuz bakacak diye tahmin ediyorum.

Necla bakmadigina gore, demek ki Necla holding'de isine devam etmeyecek ve belki evi de elinden alinacak
yoksa Neclanin evi olsa, hala calisiyor olsa neden gidip Oguz'un yanina gitsin ki Neclanin yanina gider dimi?

bence kötü bitirmesinler sonu ne bu ya insanlar zaten bunalıyor şöyle masalımsı aşklı meşkli sonu güzel biten diziler yapsınlar ama ben yine romanlardan dizi yapılmasını isterim çok güzel oluyor bence kötüler cezasını çeksin yinede ferhundeyle oğuz oğuzun karısı ferhundeyle oğuzun karısının yüzünden cem öldü sedefle şevket ayrıldılar her taşın altından ferhunde çıkıyor hiçbişeyden mutlu olmuyor kadın hep kötülük hep kötülük psikolojisi bozuk

nejla cemin koltuğuna oturduğunda kötü kadın ferhundeden daha kötü geldi gözüme resmen gerildim korku filmi, seyreder gibi oldum nejla acaip hırslı ayak ayak üstünede attı para manyağı olmuş görmemeişşşş

öyle demeyin nede olsa eşi öldü beraber yaşadılar iyi kötü cemde iyi biriydi üzüldü ofiste çok acıdım ben ona orada ofiste cemin hatıraları vardı ama bişey dikkatimi çekti hep olurya masada sevdiklerinin resimleri olurya cemin masasında nejlanın fotoğrafları yoktu ceme ait özel eşyalarda göremedim

Flim finale girdiğinde kötü kadın ferhundenin sonu ne olucak acaba sabırsızlıkla bekliyorum :)

papatyam cok tesekkur ederim youtube de baktim bulamamistim.hehee necla kimse bana guvenmesin diyor belliydi zaten servet avcisiii:roflol:

papatyam cok tesekkur ederim youtube de baktim bulamamistim.hehee necla kimse bana guvenmesin diyor belliydi zaten servet avcisiii:roflol:

aynen necla cadısı aile maile dinlemiyor kendi keyfine bakacak hanfendi inşallah bi halt alamazda geri ana baba evine dönmesi gerekir kaydirigubbakcemile3dicem ama senarist yaparsa böle bişiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…