ferhundeye olcaklara çok seviniyorum evi alacak sevket ve tekmeyi vuracak poposuna..kaydirigubbakcemile2
bu şevket numara yapıyom derken kapılıp gidicek ferhundenin zehirli büyüsüne bakın görün.
mithat da keşke nurdanla evlenseymiş, yemek yapar hergün içer eğlenirlerdi.
ay bi yaprak dökümü bi de aşkı memnu öldürdü beni.strese girip dizi karakterlerini boğasım geliyor.bunlar yüzünden psikopat oldum valla..neyseki salı akşamları ulvi ile mürselim varda eccük güldürüyor beni..
bencede aynenşevket kendini uyanık sanıyo ama ferhunde duruma aydı şevketi paketler o kaşarcan 2 bölüme kalmazzzz :))))))))))
o örgüler bağdata yol olacak torun için kaydirigubbakcemile3noliiiiiii ne hayali yaaaaa ?? bende daha fikret ve kayinvalidesi örgü yapiyorr akannehir
leyla gene sapıttı nolcek oğuz boşansın oda zengin hayatına dönsün istiyor kendüleri sanırsam e evdede bi necla lafı dolanıp duruyor tabii kendini o evde sığıntı hissediyor leyla zaten istemeden dönmüştü baba evineyaaaaaaaa söleseneeeeeeeee akannehir bayilazaaaammmm akannehir
simdi öne aldirtmayin diziyi banaaa :gitme:
ben zaten shoklardayim akannehir
leyla yine yatakdaaaaaaaaaaa :1shok:
necla artist işte sankim leyla onun kocasını aldı elinden haspamın derdi çıkar yakında oğuzda gözümü var hala nedir bu akşam rüyasındada gördü ya neyse içi dışına yansımıştırkaydirigubbakcemile3sositososito bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)
ben neclaya hiçte sinir olmadım bu gece
iyi yaptı anasına
nasıda bi kalemde silcekti leylayı
ohh oldu ona
valla şu hayriyede aynı kaynanam nasılda benziyo huyu,eşim bile aynı annem dedi izlerken ayrı bi gıcık oldum resmenbu arada necla iyice havalandı gerçi annesinin yaptıklarına karşı pekte haksız değil sadece alirızaya biraz ayıp etti bence,çünkü hayriyenin hırsları yüzünden herkes arada kaynıyo kadın ayşenin bile aklını çelmiş resmen cümbür cemaat kızın başına yıkılıp yıllarca onun sırtından geçinme derdinde pis kadın,tabi neclada elindeki imkanların uçup gitmesinden çok korkuyor.cemin aileside neclayı şirketten uzak tutmak istiyorlar doğal olarak bence necla onlarla bu kadar uğraşmasa iyi ailenin teklifini kabul etse belki ömür boyu rahat yaşayabilir ama o daha fazlasını istiyor bu uğurda belkide herşeyi kaybedecek haberi yok
necla daha önce kendisine yapılanı affetmiyor kaynanası kayınpederine inat belkide şirkette kalmak istiyor ama bi yandanda eşinin işi diye bağlı gibi duruyor ama necla bu bellimi olur görücez hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?