Yaprak Dökümü - Kanal D

akşam necla rüyasında oğuzla evlendiğini gördü ya
ferhundede ordaydı
aman nasıl korktumm ayy.
çok iyi rol yapıyor bu kadın ya.

yorum süperdi alkisalkisalkissen en iyisi herikisinede sinir ol:roflol:

o rüyada leyla pembe pardesü içindeydi çok güldüm bi dönem sürekli onunla gezerdi demek kötü günler için hala saklıyorlar:)

Bu şevket mal ya, yine yanaşytı ferhundeye, bu saflıkla ferhunde yine mat eder bunu ava giderken avlanacak salak haberi yok...
Yeni fragmanı izledim bende, çok önemli bi gelişme yok

hayrıye hanıma sinir oldum geçen bölüm
damadının ölümünü kendi çıkarlarına çevirmeye çalışması deli etti beni

oy oy oy Ferhunde Şevket'in tuzağına düştü ama Şevket te salaklık yapıp unutmasa intikam alacağını

Fragman takilio arada neyse carpik carpik izledim, ulen ferhunde nasil yapumdu oyle sevketin uzerine abowwwwwwww mafoldumben, baygin baygin bakiyordu operkene :roflol:

aboww nasılda aygın baygın öpüşüyor ferhunde.şevket malı sedefte gitti ya tekrar aşık olmasa bari bu kadına.hayriye hanımada iyi oldu..ali rıza bey ne kadar safsın sen ya kızlarının ne mal olduğunu gör artık.leylayada afferün içinden gelenleri nasılda söyleyivermiş...

cemin babası necla için kendi ayaklarıyla gidecek diyor ne yapacaklarsa artık,şevkette düştü yine ferhundenin tuzağına olacağı buydu koca çınarın sonu geliyor artık,ali rızanın felç olup oğuzun ellerine düşmesine azkaldı

şevket ne zaman karşı koydu ki ferhundeye zaten. eskisi de saftirik yenisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…