Yaprak Dökümü - Kanal D

bende neclanın hamile olduğunu düşünüyordum
inanın leylanın hamile olacagı hiç aklıma gelmemişti.
belkide şimdilerde ünlüler arasında hamile kalma pek revaştaya
yönetmeden ayak uydurayım diye
leylayıda neclayıda hamile yapabilir
fikretinde bir bebegi oldu

adapazarı çekimleri gebzede yapılıyor güzelim tabi oda ilk evleri idi belki bu yeni evleri ist. dadır burda bizim memlekette değil keşke olsaydı gider bir ara seti seyreder tanışırdık onlarla tabi özel gar falan gibi çekimler için geliyorlardır biraz inandırıcılık katmaları gerek dimiyerimseniben

belliiydi leylanın hamile kalacağı her seferinde oğuza gitti buarada dikkat ettiniz mi bilmyorum fikret kracın klibinde oynamş

canım bende necladan bekliyordum bebek haberini akannehir,ya bide dizilerde pek bir bebek merakı var nedense...

Bu hafta Leyla basrölde anlasilan..

Ama anlamadigim bir sey var-- Acaba Ferhunde cadisi kimden duydu hamile oldugunu???

Sevket duymus olsada (fragmanda bir sahnede sanki annesiyle leylanin konusmasini duyar gibi gösterdiler ki bu yaniltici da olabilir), hemen ferhundeye kosup bir daha dayi oluyorum diyecek hali yok ya..

leylaya üzülmüyor değilim annem bi programda duymuş bebek aldrcakmış ferhundeyle şevket yurt dışına kaçcamış

İşler iyice karışacak desenize... Leyla bu bebeğini de kaybederse bir daha toparlanamaz. Bence Ali Rıza bu haberi öğrenince felç geçirecek. Geç bile kaldı ya :roflol:

Parantez ıÇınde kızlar leylayı bır alıŞverıŞ merkezınde alı sunal la gÖrdÜm
alımlı bı kız gÜzel gÖzÜme kÜÇÜk gÖrÜndÜ tv de gerÇekten daha bı genıŞ tı yÜzÜ ama gerÇekte hıÇ deĞıl boyuda 167 cıvarı ıncecık
ferhunde dıkkat ettıysenız haylı zayıfladı
onuda gÖrmek ısterdım ....neclayıda ..Çok farklılar ya ekran ve gercek gÖrÜntÜ...

çüşünüz yaneeeeee akannehir duymayan kalmamıs hamile olduğunu kafamçokkarıştı

tskr ederim Şeniz

hangi avm de gördün delikafadulden istanbula geleli 1 sene oldu.tek gördüğüm ünlü kuşum aydın akannehir

anammm neler olmuş öle bu defa kesin felç geçirir ali rıza beyy kessinn.ama ferhunddede arsız anacım arsızz bide sölemeklemi tehdit ediyor haspam kendini sağlama aldı tabii soydu kocayııı ne olursa olsun artık diyooo =)

Ya sacma sapan bisey takildi aklima..
Evlilik sozlesmesi yapilmadigi surece, bosanmada butun mallar yuzde elli dagitilmiyormu?
Yani kimin adina olursa olsun ev yine paylasilir bosanmada.. boyle biliyorum.
Yoksa TR'de hukuken farklimi bu isler?

Ferhunde kendi adina yapti ya evi, sonra paylasmak zorunda kalmasin :roflol:sırnaşık şey

136. Bölüm Özet

Leyla ile Oğuz zorlu dönemeçte

Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Oğuz, haberi sevinçle karşıladığı halde, Leyla’yla birlikte zorlu bir dönemece girdiklerinin bilincine de varıyor. Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Hayriye Hanım panik halde ıstanbul’a dönme kararı alır. Hayriye Hanım’ın endişesini fark eden Fikret, annesinden gerçeği öğrenirken Cevriye Hanım da konuşmalarına tanık olur. Nasıl bir adım atılacağına karar verilene değin, sır olarak kalması istenen bu gerçeğin Cevriye Hanım tarafından öğrenilmesi her şeyi değiştirir. Önce Tahsin, sonra da Necla, Leyla’nın hamile olduğunu öğrenirler.
Ali Rıza Bey’in gözlerine bakmak, onu bir kez daha hayal kırıklığına uğratacağını düşünmek, Leyla için en dayanılmaz bir durumdur. Oğuz, haberi sevinçle karşıladığı halde, Leyla’yla birlikte zorlu bir dönemece girdiklerinin de farkındadır.
Ali Rıza Bey bir kez daha kendisinden saklanan gerçeklerden habersiz, sağlık sorunlarıyla ilgilenmektedir. Kimseye yaşadığı ciddi sorunları hissettirmemeye özen göstererek, tedavi sürecine başlar. Şevket’le yeniden bir araya gelmek için adımlarını sıklaştıran Ferhunde’nin de Leyla’nın durumunun öğrenmesiyle Leyla artık bir karar vermesi gerektiğini anlar.

şimdi neclanın cevriyeden örendiğini anladık.ama bu ferhunde nerden öörenio yav?bu aksam öörenicik

Az kaldi catliyorum meraktan... ferhunde nasil ögrendi acaba.. zaten ferhunde ali riza bey'e yetistiremeyecek cünkü leyla ondan hizli davranacak (cesur kiz ya artik)

veeeeeeeeeeeee ali riza bey felc olacak,oguz'da damadiiiii

Ay ben ozet felanda okumuyorum, tamami supriz olsun diye kaydirigubbakcemile3

Aksam tamda yalnizim esim calisiyor, o zaten izlemek istemiyor

Yaa yine bu, bakma Allah askina diyor, ama ben bakinca o da izliyor yorum yapiyor

Simdi ben kiminle oturup yorum yapacam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…