Yaprak Dökümü - Kanal D

mithata üzülüyorum ferhundeye ne demişti bana bi çcuk ver altından beşik yatırcam evi üzerine geçircem dedi

aşk tutulması nı izledim çok beğendim fahriye evcen güzel oynamış tabi tolgahan sayışmanda süperdi

Leyla yapması gerekeni yaptı bence.Hem ailem hem de istemedikleri bir damattan bir bebekle ailesi ile kalmaya devam edemezdi.Bir de zaten saksıya dönmüştü iyice o evde.Nereye gittin kiminle konuştun ne yaptın, hadi yemek yap.Evi temizle bir de surat çekiyordu.Hele o Neclayı hiç anlamıyorum, Necla neden Leylaya bu kadar kırgın? Asıl kırgın olması gereken Leyla değil mi? Kızın psikolojisini bozdular o ve Oğuz? Pembe mantolu günlerini ne zaman unuttular.Sonuçta Necla istediğini elde etti.Hem kızkardeşinin kocası ile beraber oldu sonra o beraberlik bitince, saf Cemle evlendi.Cem'i de hiçbir zaman tam olarak sevmedi.O da bir gerçek ama onun sağladığı hayatı ve parayı sevdi.Şİmdi Cem öldü, hem holding varisi oldu hem de o evin sahibi...Bir de şimdi kayınvalidesi ve kayınpederi ile barışıyor yavaş yavaş.Bir de Ali Sarper faktörü olacak.Leyla hep bir loser oldu.Şİmdi merakla bekliyorum Leylaya ne olacak?
Bu arada Ferhundenin tapu olayını ne zaman öğrenecek ince dudak acaba?
Sedefin Milona görüntüleri de olmuyor ya..yapamıyorsanız hiç göstermeyin.

mithata üzülüyorum ferhundeye ne demişti bana bi çcuk ver altından beşik yatırcam evi üzerine geçircem dedi

Evet ya, o sahnede benimde icim burkuldu.
Adam Ferhunde'nin "..simdi kendimi hic istemedigim bir cerceve icerisinde goruyorum.." demesini bile duydu annesiyle konusurken.. Ona ragmen adam hep iyi niyetle seviyor esini..

bu dizi yaşanmış bi olaydan alnmıştır eminim çünkü gerçek hayatta var bu tür olaylar

ali rıza da da ne kalp var ya
yakında izleyenler gecirck kalp krizini

kesinlikle bu bolumde kalp krizi gecirecege benziyor ali riza bey cok uzuluyorum o adama

Yılbaşı gecesi BKM Mutfak'ta Ali Rıza Bey tiplemesi vardı, izlediniz mi?
Aynen şöyle diyordu:
"Oğuz Necla'yı seviyordu, ayrıldılar.
Sonra Leyla'yı hamile bıraktı ve evlendiler.
Daha sonra ayrıldılar ve Necla ile kaçtı.
Sonra ayrıldılar ve Leyla ile birlikte oldu.
Son durumu ben de bilmiyorum.
Sanırım bizim hanım da Oğuz'a karşı boş değil..."

:sinifsinif:
Fragmani bulamadim kizlar var mi bulan bakan ? sositososito

hahahha bn de çok güldüm bu bölüme bizim hanımda boş diiil :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…