Yaprak Dökümü - Kanal D

eylaya kzmyorum çünkü hep yalnız kalan leyla oldu bi umut mutluluk aradı

Bende boyle dusunuyorum, fakat herseyi zorlastirdi kendisi icin..
Cok zayif ve kararsiz kaldi hep..

Zaten ilk bolumlerde kardesinin 'eski' sevgilisiyle birlikte olmasi bana cok sacma ve karaktersiz bi durum gibi geldi..

Necla daha guclu ablasina bakarak, veya kurnaz ve sanslimi desek CADIARZU

anlamıyorum ferhunde leylanın hamile olduğunu nasılda şıp diye çözüverdi,herşeyide bilir zaten bide mithat yalanını yakalayınca zeytinyağı gibi üste çıktı pis kadın,ben ali rızayada üzüldüm bu bölüm pek sevmiyorum onu ama hastalığıyla ilgili ilerlemeler var artık kelimeleri çıkarmakta bile zorlanıyor leylanın hamileliğini öğrenince hayriyede kocasıyla hiç ilgilenmedi adam dr.a gidiyo bi neyin var diye bile sormuyo,fikrette maşallah hemen kırkı bile çıkmadan soluğu ist.da aldı,leyla gitti bakalım yine oğuza şimdi ali rıza ne yapacak merak ediyorum doğrusu

Ferhunde tahmin etti evlerine gitti boş atıp dolu tuttu

herkese yeni yılda bol kazançlar mutluluk sağlık ve huzur diliyorum .tüm dileklerinizi bu yılda gerçekleştirirsiniz inşallah

son sahnede koptum ya. leyla babasına sarıldı ya gözyaşlarımı tutamadım. ali rıza leylanın gittiğini öğrenince felç olacak galiba.
leyla hatalı davrandı. cama çıkıp bakmayacaktı. ferhundenin eline koz verdi. akıllı kadın yem attı ortaya leyla hemen yuttu.
ferhunde evi aldı üzerine mithatı başından atmaya bakıyor. şeytan kadın.

leylanin babasina sarildigi sahnede bende agladim
kekse hic bitmese bu dizi buyil bitircekler diye uzuluyorum sidmdiden
acaba haftaya neler olacak

bu leyla hiç akıllanmaıyacak mı ya öyle bir babaya yapılır mı bulmaz:

hakkaten ha leylada akıl yok bee:mymeka:
hamile kalacağını bilmiyormu sanki her haltı biliyorduda, babası felç olsunda görsün bakalım klava:
ferhundede duramıyor yuvasında alışmış birkere bir dalda dururmu evin var araban var paran var kocan var e güzelsinde daha ne demeye şevket peşinde
merakla bekliyorum yeni bölümü kaydirigubbakcemile2

en iyi yalan doğruyu söylemektir kızlar.
ferhundede böyle yapıyor. mithatı bastırıp ne yani telefonla gizli gizli şevketle konuştuğumumu ima ediyorsun diyerek kendisini itham etmekle suçladı. duygu sömürüsü yaparak üste çıkıyor.

Korkulur ondan gercekten..

Atesle oynamayi seviyor

Huzurlu bi yasantisi hic olmadi, olsa da yerinde duramaz bence delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…