Yaprak Dökümü - Kanal D

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Daha sonra Necla da kendini zengin gösteren bir Suriyeli adam ile evlenir. Fakat mutlu değildir ve babasından yardım istemek için mektup yollar. Ali Rıza Bey ise onun bu isteğini reddeder ve yaş….. devam etmesini söyler. Böylece dalın dördüncü yaprağı da kopar. Leyla zengin bir avukatın metresi olur ve Ali Rıza Bey bunu bir arkadaşından öğrenir. Namusuna düşkün olan Ali Rıza Bey Leyla’yı evden kovar . Leyla avukatın Taksim’de tuttuğu eve yerleşir. Böylece dalın son yaprağı da kopmuş olur. Nihayetinde Ali Rıza Bey Leyla’nın eve gelmesini kabul eder ama kendisi evden ayrılacaktır. Adapazarı’nda olan kızı Fikret’in yanına gider ve Fikret’in orada mutsuz olduğunu görür. Kocası ve üvey çocuklarıyla arası iyi değildir. Bunu gören Ali Rıza Bey ıstanbul’a geri döner ama birkaç gün eve gitmez. Daha sonra hasta olur ve eski bir arkadaşı sayesinde hastaneye kaldırılır. Bir gün Hayriye Hanım ve kızı Leyla hastaneye gidip onu alırlar ve Taksim’deki eve giderek yaşamlarına orada devam ederler.

sizce neclaya nolcak alisarperle evlenip adam fakirmi çıkacak

yangından kurtarılan bir adamın lüks bir özel hastaneye götürlümüş olması hiç inandırıcı değil
sonra necla aldırırdı özel hastaneye gerekirse

:hulya: necla aldırımı hiç özel hastaneye adama kalk burda yatma çok buranın parası deyip hastaneden çıkartmadığı kaldı

Kiz anlatma dur bi seyredelim neler olacak :tomato:
Ins. biraz degistirerek yaparlar :jeyyar:

Nurdan anne de Mithat bey ile evlense ne olur sanki yaş farkları da fazla yok, kadının sığınacak bir limanı olur opuyorumnanaktan

ben ilk başından beri onu diyorum, Nurdan mezesini hazırlar koyar rakısını, belki çocuk olmaz ama gül gibi geçinip giderler, hatta bell mi olur çocukları bile olur, bundan sonraki çocuğunu daha düzgün yetiştirir :) ama ne Mithat ne de Nurdan öyle bir şey yapmazlar.

keşke bencede yaşları uygun daha iyi olurdu.kaydirigubbakcemile5

mithat hala nurdan annem diyor yavrusu kuzguna kuzu görünürmüşya nurdan hanım kızını tanıdığı halde kabul etmedi ferhunde yapmamıştır iftira atıyorlar diyor sanki kızını tanımıyor mithat bakalım köşkü alabilecekmi ferhundeden birde oğuz eskiyi hatırlarken leylaya sizin evi bile alabilirim sana hediye ilerde diyordu oğuz köşkü alabilecekmi

Kızlar yeni fragman yokmu? Benmi kaçırdım yoka?Sabırsızlanıyorum valla neler olcak,ferhunde çıkabilecekmi,Şevket sümsüğü ne hallere düşecek??

Kızlar yeni fragman yokmu? Benmi kaçırdım yoka?Sabırsızlanıyorum valla neler olcak,ferhunde çıkabilecekmi,Şevket sümsüğü ne hallere düşecek??

valla ben de görmedim bugün yarın çıkar
ferhunde de çıkamaz inşallah sinir şey
annesi de hala toz kondurmuyor kızına lmaz:
ali sarper de araplara benziyor belki zengin görünen suriyeli odur kaydirigubbakcemile3

mithat nurdanı alsın ferhunde yamana kancayı taksın yamanda sedefe yansın-tatlicadiarzu-
sedef yamanın iş teklifini kabul edicek türkiyeye döncek bence:icecream:

zaten ferhunda kaçma planları yaparken italya dedi yer değişsinler:tomato:
şevket açıkta kalsın oğuz leylayla kalsın nejlada o aliyi alsın zaten iyice karıştı:icecream:

Sabahleyin Kanal D'deki magazin programında ''dizide gelecek hafta ne olacağını merak edenlere bir bilgi verelim, Ferhunde hapishaneden çıkmak için birşeyler düşünüp birşeyler yapacak'' dendi. Altta da yeni bölümün fragmanı küçük pencerede 5-10 saniye gösterildi.
Ferhunde'nin cezaevinde ve avluda görüntüleri vardı.

Son düzenleme:
ferhundeyı kımse tıkamaz ıcerı tum gardıyanları ayarlar gene cıkar o delıkden

fragmani izledim sonunda ferhunda tutuklu bisekilde yargilanacak ferhundenin de annesi sevkete insaatin zararini karsilasin diye para verecek ve sikayetini almasini isteyecek sevkette bi sart kosacak sikayeti almak icin bu bölüm baya heyecanli olacak bence

fragmanı izledimde şevketin şartı neymiş onu merak ettim.tahminimce evi istiyor,şevket sizce?

aman şevket hayatta evi falan istemez mithatın o ev diye.hayatımdan uzak dursun der anacak onda o alılık varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…