Yaprak Dökümü - Kanal D

Ben diziyi benim herpif yüzünden izleyemiyorum çıldıracağım alsanaalsanasmile

ali rıza amcam zengün hastanede parayı ödeyemez felç olur oncan dert adamı yıkmadı ateşli fatura hakkından gelirsempatiksalakcinni
ferhunde hapiste hanım ağa olur olan nurdan annem oldu mafoldumben

ben bu işten bişi anlamadım kızlar leylayıda duydu bu adam ne zaman felç geçirecek ammaaaa saglammış maşallah alı rıza bey amcaaklinialirimsmilenamı deger gurur abidesisempatiksalakcinni

Bi kac seyi cok merak ediyorum: :hulya:

Mithat evi Oguz'a kaptiracak mi? Tapuyu geri uzerine alabilecek mi?alsanaalsanasmile

Ferhunde cikmayi basarirsa kacabilecek mi Mithat'tan, daha dogrusu Mithat izin verecek mi..? kaydirigubbakcemile

Oguz dusuncelere dalarken, Ali-Riza'nin 'Biz satilik degiliz - Kirli paralarindan mi cesaret aliyorsun' cumlelerini hatirlamasina ragmen, nasil hareket edecek onlari kazanabilmek icin..?
Kirli isleri ne zaman cikacak ortaya ve Leyla ne yapacak? ohaoldumsmile

Sevket ve Sedef kanka olma yolunda ilerliyorlar sanki.. Sedef bu olanlardan sonra hangi kararlari alacak Sevket'e dair? boshayallersmile

Sevket insaat olayini nasil cozecek ve Oguz'dan para kabul edecek mi? :mymeka:

veeee...

Hayriye ne zaman susacak
:roflol:

ay o hayriye hayatta susmaz hep şikayet hep şikayet ancak para susturuyor kadını. parayı gördümü mıyışıyor kadın.

tek tek cvplıyorum
mithatta o zeka olsa ferhundeye kaptırmazdı ferhundenin tapuyu üstüne alması evin yine satılacak olmasıCADIARZU aliş amcamlara geri dönmesi için yazılmış senaryo işte sonuçta oğuza muhtaç kalıp leyla ile yaşıyacaklar:1closedeyes:
ferhunde koğuş ağası olacaktır sonra töbe edecektiryasakkelime içerde roman yazacaktır

aliş amcam özlü sözlerini yine yine tekrara edecektir ama eli mahkumdur :a015:çocuklarına verilen en güzel miras şerefli bir isimdir tezini çürütüp kötü adam olacaktır aklinialirimsmileaklinialirimsmile
leyla kirli işleri anlamaz anlasa bile susar öle melül melül bakar çünkü oğuz aliş amcamın evini almıştır sositosositosositososito
sedef sümsük şevketle kanki olmaz şevketin başka kadınlara ilgisi olunca kıymetlenir gözünde neyapar eder ucuz bilet bulup
yurdışında gelen sedef cam kuşluğuna devam eder her tatilde soluğu camda alır:roflol::roflol:
sümsük şevket inşaat olayınıdan eniştesi oğuz sayesinde çözer mafya bugüne bugün
hayriyede paranın sıcaklığını hisettiği an susar a.sa.s

:roflol: iyi senaryo gormek isterdim kaydirigubbakcemile3

Ferhunde aga olmaz ya, kuyrugunu kistirip oturur, ama sinsilige devam eder orda da aklinialirimsmile

Sevketi mafya olarak dusunemiyorum, zaten gozu korktu bi kere hapis yatmakla :hulya:
Leyla'nin melul melul bakmasina bende inanirim.. Zaten basina ne geldiyse safligindan, aptalligindan, kendini muhtac hissetmesinden geldi. Bi kere olsun kendi ayaklarimin uzerinde durayim demedi.. Ya annesigilde, ya Oguz'da.. Aslinda Nazim olayindan sonra is bulup cekip gidecekti.

AYNEN BENİMDE İÇİM GİTTİ BE O KIYAFETLER BENİ 10 SENE İDARE EDERDİkaydirigubbakcemile3

ali rıza amcam zengün hastanede parayı ödeyemez felç olur oncan dert adamı yıkmadı ateşli fatura hakkından gelirsempatiksalakcinni
ferhunde hapiste hanım ağa olur olan nurdan annem oldu mafoldumben

Nurdan anne de Mithat bey ile evlense ne olur sanki yaş farkları da fazla yok, kadının sığınacak bir limanı olur opuyorumnanaktan

Nurdan anne de Mithat bey ile evlense ne olur sanki yaş farkları da fazla yok, kadının sığınacak bir limanı olur opuyorumnanaktan

mithat çocuk sahibi olmak istiyordu nurdanda hazırı var
ferhunde aklinialirimsmileaklinialirimsmile

yangından kurtarılan bir adamın lüks bir özel hastaneye götürlümüş olması hiç inandırıcı değil
sonra necla aldırırdı özel hastaneye gerekirse

yangını boşver yaaaa adamın parasımı var o hastaneye yetecek orda bende güldüm

mithat çocuk sahibi olmak istiyordu nurdanda hazırı var
ferhunde aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ıyice karıştı akrabalık ilişkileri ohaoldumsmile

yangından kurtarılan bir adamın lüks bir özel hastaneye götürlümüş olması hiç inandırıcı değil
sonra necla aldırırdı özel hastaneye gerekirse

Hayriye hanım Necla da kalmak isterken yüzü nasıl değişiyor hiç öyle yaparmıydı:1shok:

Hayriye hanım Necla da kalmak isterken yüzü nasıl değişiyor hiç öyle yaparmıydı:1shok:

Nankor ama zeki, simdi iyi olan o cunki.
Lafi bi ileri bi geri degil Leyla ki gibi
Ne karar aldigi belli degil, hep bi kararsizlik var..

Nejla karar veriyor, ama arkasinda da duruyor en azindan..

çöpleri arıştıran adama acdım dr gidebilirsin diyo adam gidece yerim yok bi gece kalayım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…