Yaprak Dökümü - Kanal D

teşekkürle canım fragman için. Bence Şevketin şartını o gurur kumkuması 9canlı Ali rıza sabote edecek. O izin vermez parayı almasına veya başka bişey istemesine.
Ferhunde hala kork benden diyokötükedihüso valla ben şevketin yerinde olsam girecek delik ararım artıksempatiksalakcinni Ferhunde hapisten bile zindan eder ona dünyayıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ben Şevket'in evi istese bile bunu Mithat'a geri vereceğini en azından Ali Rıza Bey'in böyle isteyeceğini düşünüyorum.

bu ferhundenin anası ne bağırıyo car car kıznın ne oldunu bilmiyomu bu şefket kim evi istemek kim onu ancak ferhunde yapar. onun şartı ancak ailemden uzak dursun demek olur alığın

bu ferhundenin anası ne bağırıyo car car kıznın ne oldunu bilmiyomu bu şefket kim evi istemek kim onu ancak ferhunde yapar. onun şartı ancak ailemden uzak dursun demek olur alığın

ay evet ben de geçen bölüm acımıştım ama şimdi sinir oldum nurdana

hem kızının ne mal olduğunu biliyor hem millete sataşıyor alsanaalsanasmile

tşk cnm
ferhundenin annesi para getiryo
şevket istemiyo parası 1 şartım var diyo
bu arada şevkete mithat evi ferhundenin aldığını söylüyo
bence şevket evi isteeyecek kesinlikleeeeeeeeee

no prob. opuyorumnanaktan

Evi alsa bile Sevket bisey kazanmis olmaz
Ferhunde ciktigi an Sevket'in mahvi olur, her sekilde..

Bence elinden geldigi kadar icerde tutsun onu..
Nurdan hanimi yari yolda biraktigi halde, kadin didinip duruyor
Parayi nerden buluyorsa... fisfisfis

140. Bölüm Özet

Ferhunde cezaevine giriyor

Şevket’in şikayeti üzerine tutuklanan Ferhunde cezaevine giriyor. Ferhunde, Şevket’in şikâyeti üzerine polisler tarafından göz altına alınır. Hakkındaki suçlamayı inkâr ederken, ardında bir tanık bıraktığını ve Ali Rıza Bey’in de inşaatta olduğunu öğrenir. Bütün hesapları altüst plan Ferhunde’nin nöbetçi mahkemeye sevk edilmek üzere geceyi nezarethanede geçirir. Şevket ve Mithat Kara, gelişmeleri takip etmek, Nurdan da kızının yanında olmak için karakoldadır. Mithat Kara’nın Ferhunde’nin bir oyununu daha dile getirmesi, başta Şevket olmak üzere herkesi şaşkına çevirir. Nurdan, Ferhunde’nin bir hatasıyla daha yıkılırken, kızını herkese karşı korumaktan başka çaresi yoktur. Fikret, ıstanbul’da yaşanan tüm olaylardan habersiz Ayşe’nin geleceğiyle ilgili önemli bir kararın eşiğindedir. Leyla ise, hayatındaki sorunlara kendince çözüm yöntemleri bulur. Etrafındaki herkesi kendinden uzaklaştıran Ferhunde için artık yardım isteyebileceği tek kişi annesidir. Nurdan ise kızının durumunu büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı içinde izlemektedir. Ali Rıza Bey’in ailesine ve çocuklarına kırgınlığı devam etmektedir. Hayriye Hanım’ın tüm ısrarlarına karşın hastaneden taburcu olduktan sonra Necla’da kalmayı kabul etmez. Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım’ı, hastane dönüşü evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Ferhunde için hakimin vereceği karar merakla beklenmektedir. Tutuklanan Ferhunde cezaevine girerken, Nurdan Hanım çaresizlikle kızını kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Yaşanan gelişmeler Ferhunde ve Şevket arasındaki hesabın hiç kapanmayacağının göstergesidir.

oo ferhunde hala kork benden diyo ne şeytan kadın ya kötükedihüso
bence şevket mithattan evin ferhundenin üzerine olduğunu öğrendi ve evi geri istiycek

fragmanı izledim ferhundenin bulunduğu avlu şevketin yattığ hapiasane gibime geldi

Şevket isterde alamaz o evi.
Çünkü evlendikten sonra o evi üstüne yaptı Ferhunde.
Mithat tedbir koydurur ve satamaz ferhunde evi.
Evlendikten sonra alınan mal mülk ikiye bölünür çünkü.

bence ferhundeye evi mithata geri vermesini söylüyecek ,yazıık mithata yaa adam nasıl insanların arasında kalmışım diyoooooooooo

bence ferhundeye evi mithata geri vermesini söylüyecek ,yazıık mithata yaa adam nasıl insanların arasında kalmışım diyoooooooooo

Hiç yazık değil bence.
O kadar çok uyarı aldı ki Ferhunde konusunda. Azıcık da kulağını açıp dinleseydi.a.s
ınsan bir düşünür, genç, güzel, varlıklı kadın. Neden senle evlenmek istesin ki?

Zaten bu adam Ferhundeyle ve Oguzla tanistiktan sonra dedim, yazik bunun da hayati kararacak diye kaydirigubbakcemile3

Hani telefonda ogreniyor ya, Ferhunde' nin tapuyu uzerine yaptigini 'Lan bunuda mi yapacaktin' dediginde yuz ifadesine nasil gulmustuk ve uzulmustuk esimle

Ama ondan cok beklentim var, bu ofkenin, tehditlerin sonucunu merak ediyorum :hulya:

demekki adam kendi güzelliginden cok emin :roflol:

Şevket isterde alamaz o evi.
Çünkü evlendikten sonra o evi üstüne yaptı Ferhunde.
Mithat tedbir koydurur ve satamaz ferhunde evi.
Evlendikten sonra alınan mal mülk ikiye bölünür çünkü.
Bu dizide kanunlara uyulmuyor maalesef..Önceki sayfalarda normalde Ferhunde'nin evi üzerine yapamayacağı, yaparsa saçma olacağı da söylenmişti ama yaptı..Senaristlerin atladığı şeyler oluyor, bunu da atlarlarsa Şevket evi alır boshayallersmile

arkadaşlar olduğum yerde kanal d çekmiyor. internetten sitesine girdim ama çalışmıyor. internetten izleyen var mı canlı olarak?nasıl izliyorsunuz?

ferhunde evi başkasının üstüne yapıp aynı kişiden tekrar kendi üstüne almış evi. bu bölümde açıklaması yapıldı a.s
ayrıca ali rıza beyin yattığı hastanenin anlaşmalı olduğunu söyledi hayriye hanım. pahalı bir özel hastanede yatması saçma oluyordu, buda açıklığa kavuşturulmuş senaristler tarafındanyerimseniben

ya kzlar bana bi özet geçin seyredemedim. en son ferhunde hapisten çıkıyordu.şevket ne istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…