- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yok benim bebeğim uslu olur bence :))Niye kurtulmak istiyorsun ki? İzleyince mutlu oluyorsan devam et izlemeye. Bebis gelince izleyemezsin nasil olsa. Benim oglan 1 yasinda, 1 yildir tv acmadim dizileri de nadiren internetten izleyebiliyorum
Bazi dizi/filmleri ikinci hatta ucuncu izledigimde bile aaa bu sahne bu replik var miydi diyorum, cogunu hatirlamiyorum.Ben en sevdigim filmi bile ikinci defa izleyemem.
Neler olacagini bilerek izlemek bence cok sıkıcı yani, bilemedim ne tavsiye etsem
Size dizi önerisinde bulunayım. Ben de Game Of The Thrones dizisini çok seviyorum. Bunu tavsiye ederim. Eşime de önerdim. 3 günde 6 sezonu bitirdi. Kopamadı adam dizidenYalnız bu dizide 1 sezonda 6 ya da 7 bölüm var. En azından bu dizi diğerini unutturur
Aslında ilk bölümler de bunlar oluyor. Sonra krallıkları ve birbirlerine olan düşmanlıklarını anlatıyor. Daha sonrasında ise asıl konular devreye giriyor. Son iki sezonunda ise yavaş yavaş 7 krallığın sahibi ortaya çıkma amacı ve kim olduğu güdülüyor. Ve jon snow devreye giriyor. Şuan yeni sezonu beklemekteyim.Ay ben izleyim dedim onu ilk sezonunu izledim. Çok sıkıldım sevişmelerinden bıraktım
Aynı durum bende de var. Geçenlerde bitmişti şimdi yine başladı tv 2 de ve ben gene izliyorumYa kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum
Neden bu kadar sardım bilmiyorum
Diziyi oynayanlar bile izlememistir bu kadar
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Ben özellikle ilk bölümleri seviyorum canım . Ferhunde nin evde olduğu :)Aha! Benim gibileri varmış. En sevdiğin bölüm hangisi?
Özledim canım bende yeni sezonu bekliyorum ama tee nisan da çıkar dediler. O zaman a benim bebek doğmuş 1 aylık filan oluyor nasıl izlerim bilmiyorum :)Size dizi önerisinde bulunayım. Ben de Game Of The Thrones dizisini çok seviyorum. Bunu tavsiye ederim. Eşime de önerdim. 3 günde 6 sezonu bitirdi. Kopamadı adam dizidenYalnız bu dizide 1 sezonda 6 ya da 7 bölüm var. En azından bu dizi diğerini unutturur
İnternetten izlersin, vakit degerli oluyor cunku. Cocuk uyuyunca senin de birsuru isin olur,yemek camasir utu bulasik temizlik derken,diziyi reklamsiz sekilde izlemek bile avantajin olur canim.deme be ben 3 aylık olunca iyi kötü dizi falan izlerim diye düşünüyodm
Uslu olur da,sen tv izlersen o da izlerYok benim bebeğim uslu olur bence :))
Son bölümler çok kasvetli. Ben Mithat' ın Ferhunde' yle Şevket' i bastığı bölümü seviyorum. 138 olması lazım. İlahi adalet tecelli ediyor. Birde 25. bölüm güzel.Ben özellikle ilk bölümleri seviyorum canım . Ferhunde nin evde olduğu :)
Sonradan Necla çok havalandı bi ona uyuz oldum
Özledim canım bende yeni sezonu bekliyorum ama tee nisan da çıkar dediler. O zaman a benim bebek doğmuş 1 aylık filan oluyor nasıl izlerim bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?